woensdag 24 augustus 2016

Julie | Mijn Boozyshop Bestelling

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-mijn-boozyshop-bestelling.html

Onlangs deed ik een bestelling bij Boozyshop en ik wil jullie vandaag laten zien wat ik allemaal gekocht heb. Aanzet voor deze bestelling was een 10-delige kwasten set die ik gezien had bij Vera Camilla. Zij liet een 16-delige set zien en verwees naar haar eerdere artikel over de set die ik uiteindelijk besteld heb. Om aan gratis verzending te geraken heb ik nog enkele andere spullen uitgekozen, waar ik ook erg benieuwd naar was. Bij de levering zat ook een kaartje waar Thanks in geschreven stond! Zo komt het allemaal toch wat persoonlijker over! Benieuwd naar mijn nieuwe spullen? Lees dan zeker verder!De spullen zaten allemaal veilig opgeborgen in een bubbeltjesplastic omhuld door een roze netzakje. Het deed me een beetje denken aan van die zakjes die elke maand in een Deauty box zitten, maar dan doorschijnend. Ik vind het leuk om te zien hoe ze zelfs werken aan details in hun verpakkingen.Hier kan je alvast een indruk krijgen van dingen die ik heb besteld. De linkse Blush Stick van Make-Up Revolution was een cadeau dat ik gratis heb mogen uitzoeken op de website. Deze kost normaal €6.95 als je hem aan volle prijs zou aanschaffen. Verder heb ik mijn aandacht ook gericht op koopjes en op een brush cleanser die ik dan weer bij zowel Aranka als Vera heb zien passeren.Beginnen doe ik met het gekregen product. Het was moeilijk kiezen tussen een selectie van producten, maar ik ben dan toch maar voor deze The One Blush Stick in de kleur Dream gegaan. Normaal hou ik niet van creamy producten en niet van zulke sticks, maar ik wou ze toch nog eens een kans geven en dit leek me de uitgelezen kans. Je kan deze nat of droog gebruiken voor een sheer of intense finish. Ondanks zijn naam, zou ik dit niet meteen een blush noemen. Het is meer een highlighter voor mij. Op de swatch op mijn hand zie je hem onderaan droog aangebracht en daarboven zie je een zachte waas van de natte versie. Ik vond het gek dat hij nat juist sheer werd, normaal worden natte producten altijd intenser. Als lipkleur zou ik hem nooit gebruiken, maar ik wou het jullie wel laten zien. Ik vind de kleur wel erg mooi en ga nog uitproberen hoe ik hem het fijnst kan gebruiken.Ook van L.A. Girl koos ik een product in stick vorm. Hier koos ik voor de Velvet Blush Contour Stick in de kleur Plume. Voor dit product heb ik €2.25 moeten betalen en dat vond ik een ideale prijs om deze eens uit te proberen. Ik had ook nog nooit eerder wat van dit merk in huis gehaald, dus het was een dubbele primeur voor mij. Ik vind de kleur in ieder geval ontzettend mooi! Hij is goed gepigmenteerd dus je kan hem best voorzichtig aanbrengen. Ook hiernaar ben ik erg benieuwd hoe hij me zal bevallen in gebruik.Als er één product is waar ik dol op ben, dan is het wel lipstick. Bovendien heb ik nog eens een voorliefde voor paarse kleurtjes. Ik weet niet hoe het komt, maar ik vind paarse tinten beter bij me passen dan klassiek rood of knal oranje. Ik koos voor de Make-Up Revolution Iconic Pro Lipstick in de kleur Liberty Matte en deze kocht ik voor €3.94. Ik vind de huls er best luxe uitzien en ook de kleur dekt goed. Je kan hem fijn opbouwen zonder dat de kleur gaat glijden. Het is een donkere kleur die toch fris oogt op de lippen. Over de houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen, maar op het eerste zicht ben ik zeker tevreden!De Pro Brush Dry Cleaner is van Boozy Cosmetics zelf. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na twee artikels was mijn interesse geprikkeld. Het is een droge spons, zie er in het blikje uitziet als kaviaar. Het enige wat je moet doen is je make-up kwast er overheen bewegen en hij wordt weer schoon. Je kan de spons aan beide kanten gebruiken en je kan hem gewoon wassen met neutrale zeep en water. Ik heb hem ondertussen al geprobeerd en ik vind hem geweldig! Zo kan je tijdens het opmaken je kwast voor meerdere kleurtjes benutten zonder ze grondig te moeten reinigen. Het is snel, handig en efficiënt! Voor €6.99 haal je deze al in huis. Er is ook een variant met een witte kern die je nat kan maken en daar betaal je dan een euro meer voor.Bij de kwasten set zat ook een erg mooie etui. Het rose gouden plaatje op de witte tas ziet er echt luxe uit. Aan de binnenkant kon ik dan mijn 10-delige set kwasten vinden en er zit ook nog eens een aparte rits in het tasje als zijvakje. Ik vind deze erg handig en mooi. Op de website staat een normale prijs van €59.39 maar ik denk dat dit de prijs is die je zou betalen als je alle kwasten afzonderlijk zou bestellen. Voor deze set heb ik nu €30 moeten betalen. Ik vind dit een faire prijs voor 10 verschillende kwasten en een etui.Alle kwasten zitten in een afzonderlijke plastic, wat ik echt wel weet te waarderen. Zo blijven de haartjes mooi bij elkaar zitten en blijven alle kwasten van elkaar gescheiden tijdens het vervoer. Je kan er zelf voor kiezen om deze te bewaren en je kwasten altijd zo op te bergen, maar dat heb ik niet gedaan.  Mag ik eerst even zeggen hoe mooi ik deze rose gouden kwasten vind? De haartjes zijn trouwens ook super zacht en voelen echt kwalitatief goed aan. Op deze foto zie je de:

Precision Powder 2000 – Round Buffer 1500 – Round Conceal Buffer 1200 – Precision Flat Contour 4100 – Angled Contour 4500

Niet alle kwasten lijken overeen te komen met de 10-delige set die Vera heeft besproken op haar blog. Zo had zij het over een ‘big powder brush’ en zit er bij mij een ‘precision powder brush’ in. Ik heb de kwasten nog niet kunnen uitproberen maar ze zullen allemaal nog wel een plaatsje krijgen in mijn routine. 
De overige vijf kwasten zijn iets kleiner en smaller dan de vorige gezichtsborstels. Ik vind het wel fijn dat het een gevarieerde set is met zowel kwasten voor je gezicht als voor de ogen. Daar was ik nog naar op zoek en heb ik nu gevonden! De laatste kwasten die je ziet zijn deze:

Face Shaper 4600 – Crease Shader 5400 – Wing Liner 7200 – Soft Blender 6100 – Brow Liner 8200

Ook deze kwasten lijken me fijn in gebruik. Ik ben ook vooral benieuwd naar de crease shader en de wing liner. Ik gebruik eigenlijk nooit eyeliner en zet al helemaal geen wing omdat ik het gewoonweg niet kan. Misschien dat het me met deze kwast beter gaat lukken?

Ik ben in ieder geval super tevreden met deze kwasten set! En natuurlijk ook met de andere producten die ik heb aangekocht. Vooral de Dry Cleaner vind ik een super handige uitvinding! Wat spreekt jou het meeste aan uit dit artikel? Ik ben erg benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook wel benieuwd naar de lipsticks van make-up revolution. De kwasten set ziet er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen