woensdag 10 augustus 2016

Julie | L’Oreal Elseve Fibralogy Double Serum

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-loreal-elseve-fibralogy-double.html

Een onderwerp dat op Verodoesthis tamelijk weinig aan bod komt is haar. Terwijl ik denk dat ik voor ons beiden mag spreken als ik zeg dat onze haren heel belangrijk voor ons zijn. Vaak vind ik het echter moeilijk om een duidelijk resultaat te laten zien bij haarproducten. Toch wil ik vandaag een product apart in de spotlights zetten. Ik las onlangs bij iemand over dit Fibralogy serum voor haar dat dikte mist. Het serum bestaat uit twee componenten en zou het haar niet enkel dikker maken maar ook gladder. Ik ben altijd benieuwd naar haarproducten omdat ik moeilijk haar heb. Met producten wil het al eens snel vet worden maar aan de uiteindes is het dan weer droog en pluizig. Vaak zorgen zulke serums voor verzwaring en ik wil net een luchtige coupe. Benieuwd of dit serum anders is dan alle anderen? Lees dan zeker verder!Laat ik even beginnen met de verpakking. Ik vind de kleuren echt mooi en de verpakking ziet er prachtig uit. Alleen is dat glanzende karton wel erg lastig om vast te leggen op foto! Goed, ik hoop dat jullie alles toch goed kunnen lezen. Zoals ik net al zei bestaat het serum uit twee componenten: een verdikkende gel en een serum dat het haar gladder maakt. Beide delen zitten ook apart in de verpakking en komen pas in je hand samen. Zo zou de werking van beide delen gegarandeerd blijven en komt hun kracht echt vrij als ze gemengd worden. Mijn haren waren vroeger veel dikker dan nu en af en toe zou ik wel wat meer dikte terug willen. Wat ik ook graag wil is dat mijn haar zacht aanvoelt en glanst maar dan zonder dat ze snel vet wordt of dat het product mijn haren gaat verzwaren. Ik heb deze verpakking trouwens in korting gekocht bij Carrefour maar ook bij Kruidvat heb ik deze al in de rekken gezien. Je zal er ongeveer zo'n negen euro voor moeten betalen.Je kan meteen twee buisjes zien lopen in deze verpakking. Voor zover ik het begrepen heb, zou de witte kant de versterkende gel zijn die de haarvezel dikker maakt. Het roze serum zorgt dan voor gladheid aan de oppervlakte. Ik had een positieve review over dit product gelezen, dus ik had wel hoge verwachtingen. Toch had ik een beetje schrik dat ook dit serum te vet zou zijn, wat ik met het merendeel van de haarproducten ervaar. Vaak zijn het ook haarolies natuurlijk en olie is en blijft een vet product. Het liefst heb ik een spray die je egaal kan verstuiven, al werkt deze van Elseve ook met een pompje.Achteraan staat ook nog eens de gebruiksaanwijzing. Dit vind ik wel zo handig aangezien ik de kartonnen verpakking toch altijd gelijk weggooi. Ik vind het wel altijd gek als er een uitleg staat zoals ‘een voldoende groot nootje’. Ik kan dan niet anders denken als ‘Bedoelen ze nu een pindanoot? Of een walnoot? Of toch eerder een macadamianoot? En wat is voldoende dan ook precies?’ Anyhow, ik doe zo maar wat. De eerste keer heb ik gewoon één voorzichtig pompje gebruikt in de veronderstelling dat dit een voldoende groot nootje zou zijn. Bovendien wou ik niet meteen te veel gaan gebruiken.
Je kan hier duidelijk zien dat het twee kleuren product zijn. Je mengt deze dan in je handen samen en wrijft ze door je haren. Ik was al lang blij dat het hier echt om een serum ging en geen vette oliesubstantie was. Zelf gebruik ik dit in mijn handdoekdroge haren voor ik er de haardroger op ga gebruiken. Na één keer was ik al gelijk onder de indruk. Mijn haren zijn volgens mij nog nooit zo zacht geweest! Ze voelden erg zacht en glad aan. Of ze ook echt dikker geworden is? Het is wat snel oordelen na enkele keren gebruiken. Wel vind ik dat ze er al een beetje voller uitziet en dat ze minder in klissen hangt. Mijn haren worden niet sneller vet dan anders, dus voor mij is dit echt een fijn product! Ik ben erg blij dat ik dit serum ontdekt heb en het heeft dan ook meteen een plekje in mijn haarroutine verkregen. Vorige keer heb ik twee pompjes gebruikt en ook dat is niet te veel. Toch vond ik één keer voldoende en zal ik het ook zo blijven gebruiken. Het is erg zuinig en hygiënisch, wat alleen maar meer pluspunten zijn!

Heb jij dit Fibralogy serum al eens geprobeerd? En welk haarproduct is voor jou onmisbaar?

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Serum is echt zo fijn spul! Het is lastig om op een blog resultaat te laten zien inderdaad, da's het lastige van haarproducten. Maar ik geloof wel dat dit fijn spul is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, vandaar ook geen voor of na foto's omdat het verschil toch niet echt zo zichtbaar vast te leggen is! :-)

   Verwijderen
 2. Dit lijkt mij een fijn serum! Zeker omdat het niet vet maakt, dat heb ik namelijk wel vaak met serums etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik dus ook! Vandaar ook dat ik zo positief verrast was! :-)

   Verwijderen
 3. Ik heb het masker, de conditioner en de shampoo al gebruikt, de shampoo gebruik ik nog steeds. Mijn haar is voelbaar dikker en glanzender. Het serum heb ik nog niet geprobeerd omdat ik het niet nodig vond en deze te prijzig vond. Echter is hij nu bij het Kruidvat te koop voor 3,00 in Nederland.
  Misschien toch maar een keer meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nu maak je me inderdaad benieuwd naar de rest van de producten uit dit gamma! :-D Voor 3 euro kan je het serum echt niet laten liggen! ;-)

   Verwijderen