zondag 28 augustus 2016

Julie | Kruidvat Spa Secrets Bali & Brazil

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-kruidvat-spa-secrets-bali-brazil.html

Ik denk dat ondertussen bijna iedereen wel bekend is met het fenomeen doucheschuim. Daar waar Rituals de bedenker is van deze zaligheid onder de douche, springen andere merken al een tijdje mee op de kar. Zowel bij Hema, Albert Heijn, Kneipp als Kruidvat (en nog vele anderen) kan je ondertussen een of andere shower foam variant kopen. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik deze natuurlijk ook uitproberen. Ik kocht een hele tijd geleden de Miracles Of Bali schuim met Coconut Water & Frangipani en onlangs voegde ik daar de Magic Of Brazil schuim met Maracuja & Acai Berry aan toe. Tijd om deze eens met jullie te delen.Ik weet niet goed waarom ik deze niet eerder heb laten zien, maar volgens mij vond ik één product niet genoeg voor een heel artikel. Op de verpakking staat te lezen dat deze producten geïnspireerd zijn op authentieke ingrediënten en waardevolle bad tradities. Of mooi afgekeken van Rituals natuurlijk, want zij staan al meer dan 15 jaar garant voor deze filosofie. Goed, de Miracles Of Bali lijn bevat Coconut Water & Frangipani. Dit is geïnspireerd op het Lulur-ritueel waarbij zowel het vitaliseren als voeden van lichaam en ziel centraal staan. Het product komt als een gel uit de verpakking, maar ook zonder water vormt deze zich al erg snel om tot een grote dot schuim. Niet helemaal dezelfde textuur als het origineel, aangezien de schuim nogal waterig aanvoelt. Voor de prijs moet je het echter niet laten, want deze doucheschuim neem je al voor €3.99 mee naar huis. De geur is tropisch zoet, maar vind ik in gebruik toch een beetje bedwelmend. Ik vind de geur eerder chemisch dan authentiek. Ik heb deze al langer in huis maar gebruik hem niet erg vaak.Nieuw in het assortiment Spa Secrets is deze Magic Of Brazil. Deze lijn vind zijn oorsprong bij het ‘Banho’ ritueel waarbij men magische krachten toeschreef aan kruidenbaden. Acai Berry & Maracuja zorgen voor een revitaliserende werking die voor een hernieuwde energie zorgen. Deze lijn heeft een fruitig zoete geur die ik wel weet te waarderen. Een stuk minder chemisch en wel erg lekker van geur. Je ruikt echt een typische bessengeur. Hier ben ik al een pak meer enthousiast over!
Ik weet niet of ze hun technologie verfijnd hebben, maar deze schuim komt al een stuk meer in de buurt bij die van Rituals. Je krijgt eerst een gel, die dan in contact met water een heerlijk schuim vormt. Toch blijft deze schuim het niet zo lang volhouden als het origineel, maar hij doet zijn best. Opnieuw betaal je slechts €3.99 waarvoor je deze geur amper kan laten liggen. Ik vind deze een fijne afwisseling van geur, al verkies ik van textuur toch nog steeds de doucheschuims van Rituals.

Heb jij de Spa Secrets producten al in huis? En welke lijn krijgt jouw voorkeur? Ik ben erg benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Deze ruiken zo lekker! en ik ben echt dol op foams :D Vind het prijsje ook helemaal prima!

    BeantwoordenVerwijderen