zondag 7 augustus 2016

Julie | H&M Kiwi & Watermelon Maskerreview

http://www.verodoesthis.be/2016/07/julie-h-kiwi-watermelon-maskerreview.html

De maand augustus is aangebroken en dat wil zeggen dat het tijd is voor een maskerreview op zondag. Elke eerste zondag van de maand laat ik jullie kennismaken met een gezichtsmasker. Een tijd geleden liet ik jullie mijn Maskertjes Stash zien. Daarin konden jullie al lezen dat er eentje een beetje uitgelopen was, vandaar dus de gekke plek op de foto hierboven. In Tenerife kocht ik vorig jaar in september bij H&M het Kiwi & Watermelon masker voor €2.99. Ondertussen heb ik gezien dat ze bijvoorbeeld bij H&M in Antwerpen ook ontzettend veel verschillende gezichtsmaskers hebben. Ik koos dit masker omdat de geur me wel aansprak en omdat ik nog nooit een self-warming masker gebruikt had. Benieuwd naar de werking en of het effectief warm werd? Dat lees je verder in het artikel.Om te beginnen geef ik jullie nog even de ingrediënten mee. Ze staan er voornamelijk in het Engels en Spaans op, volgende keer koop ik er eentje hier in België. Wat ik meteen zie is dat er ook parfum in dit masker zit. Mocht je hier gevoelig aan zijn, laat je dit masker misschien beter liggen. Er zit ook gele en blauwe kleurstof in, wat dus zal zorgen voor een groen kleurtje.Gelukkig stond de uitleg ook in het Nederlands op de verpakking. Het masker zou je poriën openen en het vuil verwijderen. De geur bestaat uit kiwi, watermeloen en peer, iets dat voor mij al niet kan missen. Ik heb vooraf het product niet getest op huidirritaties, omdat ik nog nooit eerder gereageerd heb op een product. Ook dit masker laat je de gewoonlijke 10-15 minuten inwerken. 
Ik weet niet of het komt omdat mijn verpakking al een beetje uitgelopen was, maar het masker voelde erg loperig aan. Het leek wel of het elke seconde van mijn huid zou kunnen druipen. Tijdens het aanbrengen voelde ik inderdaad wel een warm gevoel door de wrijving, nadien viel dit wel mee. Ik vond het masker wel erg lekker ruiken, wat ook niet onbelangrijk is. Nadien voelde mijn huid fijn en glad aan, of het nu ook mijn poriën gezuiverd heeft, vind ik moeilijk te beoordelen. Het was in ieder geval een bijzonder masker en ik ben zeker benieuwd geworden naar andere maskers van H&M om uit te proberen!

Hebben jullie al eens een self-warming masker geprobeerd? En indien je al eens een masker van H&M gebruikt hebt, welke kan je me dan aanraden? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Op de foto van de verpakking moest ik meteen denken aan een fietsbel! haha. Ik heb nog nooit huidverzorging van de H&M gebruikt eigenlijk. De geur lijkt mij wel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja nu dat je het zegt! Al hun maskers zijn zo'n ronde potjes, maar dan allemaal in een andere kleur! :-)

   Verwijderen
 2. Wat een grappige verpakking! Helaas verkopen de H&M's bij mij in de buurt geen make up en ook geen verzorgings producten, anders had ik dit wel willen proberen, de geur lijkt me erg lekker! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het ziet er leuk uit vind ik! En wat jammer! Misschien als je op vakantie bent of eens gaat winkelen in een grotere stad? ;-)

   Verwijderen