vrijdag 19 augustus 2016

Julie | Friday Nails #99 – Green Days

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-friday-nails-99-green-days.html


In de Friday Nails van deze week laat ik jullie nog eens een nagellakje van Catrice zien. Ik heb het gevoel dat dit al erg lang geleden is. Ik ben dan ook niet echt zo’n fan van nagellak van Catrice, maar dit lakje heb ik al een hele tijd geleden gekocht. Het komt uit de Hip Trip Limited Edition en is dus al lang niet meer te koop in de winkels. Toch wou ik jullie dit kleurtje niet onthouden omdat er vast wel soortgelijke kleuren te vinden zijn. En wie weet kom je deze nog wel eens ergens tegen. Deze groene kleur is er eentje die ik eigenlijk niet zo vaak draag, dat is vast ook de reden waarom hij nog niet eerder aan bod gekomen is. Toch benieuwd naar deze bijzondere groene kleur? Lees dan zeker verder!Het kwastje van deze nagellak ziet er nog prima uit na al die tijd. Geen gespleten haren of opgedroogde restjes te bespeuren. Op zich vind ik de borsteltjes van Catrice best prettig werken, het is alleen de houdbaarheid waar ik vaak niet zo tevreden over ben. Ik wil ook nog even zeggen dat ik de vormgeving van de dop wel erg leuk vind. Voor de rest heeft deze nagellak een klassieke uitstraling zoals eender welke andere nagellak van dit merk. Toch valt hij door de dop met lijntjes meteen op tussen de anderen! Laat me duidelijk zijn: één laag van deze kleur is absoluut niet genoeg. De kleur vind ik een beetje slijmgroen, als je snapt wat ik daarmee bedoel. Dekken doet hij niet goed met één laagje, maar de kleur zit er al wel uit zoals in het flesje. De lak droogt wel snel genoeg om meteen verder te kunnen met een tweede laag. Overigens vind ik hem best fijn in de hand liggen en is het toch makkelijk om foutloos te lakken. 
Een tweede laag doet het meteen al stukken beter! Het resultaat mag nu wel gezien worden en hij dekt dus volledig. Ik weet nog steeds niet goed wat ik van deze kleur moet vinden. Hij is speciaal, zomers en fris maar toch is het niet echt mijn ding. Geen idee waarom ik deze ooit gekocht heb eigenlijk want ik draag eigenlijk haast nooit groen. Toch kan ik om een of andere reden mijn ogen niet van mijn nagels afhouden. Het is zeker en vast een kleur die de aandacht trekt, dat kan ik je verzekeren!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En welke kleur dragen jullie het meest op je nagels? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het een leuk kleurtje. Ik hou wel van dit soort "gekke" kleurtjes op zijn tijd. Zeker als de kleur ook in mijn kleding terug komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, af en toe moet het kunnen he! En soms kan het inderdaad je outfit helemaal af maken! :-)

      Verwijderen