vrijdag 26 augustus 2016

Julie | Friday Nails #100 – Denim Delight

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-friday-nails-100-denim-delight.html

Zoals je al in de titel kan zien, is dit mijn 100ste Friday Nails artikel! Wauw, wat gaat de tijd vooruit. Ik herinner me nog dat ik het idee voor deze reeks voorstelde aan Veronique. Ik heb helaas geen super feestelijke nagellak of nail art voor dit artikel, maar gewoon een mooi kleurtje van Gosh. Ik koos deze week voor kleur ‘627 Denim Delight’. Ik hou wel van zulke grijs/blauwe tinten die aan jeans doen denken. Ik was dan ook benieuwd hoe deze het op mijn nagels zou doen.Ik heb dit kleurtje op de kop getikt bij Kruidvat voor 2 euro toen Gosh het assortiment ging verlaten. Momenteel weet ik dus niet waar je deze kleur nog kan kopen, maar mocht je Gosh nog ergens ontdekken dan is hij misschien wel de moeite waard. Het kwastje ziet er in ieder geval al goed uit! De dop is rond en stevig, de kwast lang en smal. Hij neemt niet te veel product op, waardoor je verrassend correct kan lakken. Ik ben wel fan van dit soort borsteltjes.Met één enkel laagje bereik je al een deftig resultaat. Toch zie je zowel bij mijn wijs- als mijn ringvinger nog mijn natuurlijke nagel doorschemeren. De nagellak is ook snel genoeg droog om meteen aan een tweede laag te beginnen, dus dat is zeker geen probleem. Ik vind de kleur er nu al mooi uitzien, maar toch vind ik een tweede laag vaak het mooist.
Zoals verwacht, stelt deze tweede laag mij niet teleur! Het resultaat is nu veel voller en intenser. De nagellak heeft ook een prachtige natuurlijke glans, wat ik toch nog altijd het mooist vind bij nagellak. Ik zou kunnen blijven kijken naar deze kleur, ondanks dat hij geen speciaal effect heeft. De kleur is echt grijs/blauw en dat vind ik echt prachtig. Mocht ik geen vastgestelde nagellak moeten dragen voor mijn werk, kon je me vast uittekenen in deze blauwe kleur! De houdbaarheid heb ik dus niet kunnen testen, maar deze is bij Gosh over het algemeen prima!

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie nog een adresje waar je Gosh kan kopen?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten