maandag 15 augustus 2016

Birthday gifts


Op vijf augustus werd ik 23 en nodigde ik wat vrienden uit bij mij thuis. Ze hadden allemaal leuke cadeautjes bij (yay!) en ondanks dat ik op voorhand had besloten hier dit jaar geen blogpost over te maken, doe ik het toch. Want het zijn bijna allemaal heel bloggerelateerde dingen. De dozen hierboven zullen al wel heel wat verraden. Ik toon het jullie even. 
Een klein overzichtje van de eerste doos. Ik ga de producten ook allemaal nog even apart laten zien, zodat het wel wat duidelijker is. Deze doos lijkt misschien niet zo goed gevuld, maar daar is een erg goede verklaring voor. 


Ik begin met dit doosje, wat zoveel in de cadeau van Julie enzo als in dat van Elke zat. Vind ik niet erg, want sinds kort scrub ik heel graag en zulke kleine verpakkingen zijn altijd handig. Zeker als ik in september misschien nog een weekje op reis ga, afhankelijk of ik de eerste september kan beginnen werken of niet. 


De reden dat de doos nogal beperkt leek, is wel deze parfum. Op de een of andere manier was Julie erachter gekomen dat deze bijna op was en dus besteedde ze een deel van het budget hier aan. Geloof me, ik was enorm gelukkig. De laatste tijd begin ik deze te verkiezen boven de Ange ou Démon van Givenchy en dat zegt toch genoeg, niet? 

Mocht je mijn review van deze parfum willen lezen, die vind je hier. 


Het moment dat je beseft dat Julie je artikels ook echt leest. Ze had bij mijn vorige opgemaakt gezien dat mijn Rituals Shampoo op was en tadaaa! Bij als cadeautje (Het grappige is dat ik hem vorig jaar ook van haar gekregen had :p) Ik kreeg er ineens de conditioner bij. Deze heb ik nog nooit eerder geprobeerd. 


Dan dat van Elke. Hier is al een product uitgehaald trouwens. Ik had van haar ook de face scrub gekregen, maar deze stond al op de badkamer omdat Toon hem een paar keer heeft gebruikt. 


Patricia is vooral erg blij dat ik deze gekregen heb, want nu ga ik die van haar niet weer gebruiken. Zij kreeg deze ooit eens cadeau voor kerst van een toenmalig vriendje van mij en ik heb dat toen eigenlijk best veel gebruikt. Haha. 

Van deze lijn kreeg ik ook de scrub en de bed en body mist. Hier had ik foto's van genomen, maar die waren helaas niet scherp genoeg. Het begon al wat te schemeren toen ik deze foto's aan het trekken was en dat had ik pas door bij het bewerken ervan. 
Qua gezichtsverzorging kreeg ik ook nog een schuimende gezichtsreiniger en een kleine nachtcrème. Dit zijn dingen die toch altijd wel van pas komen. Die nachtcrème is ideaal om mee te nemen als ik op reis ga of gewoon bij Toon ga slapen. 


En als laatste nog een armbandje dat bij de cadeau van onder andere Julie en Sarah zat. Het is voor de verandering eens een armbandje dat niet veel te groot is voor mij en dat is enorm fijn. Het is simpel, maar wel heel leuk met dat veertje. 

Zoals je wel ziet, is mijn Rituals voorraad weer aangevuld en kan ik er wel weer even tegen. ;) Altijd fijn om cadeau te krijgen, zeker omdat het ook dingen zijn die ik daadwerkelijk gebruik. 

Liefs
Veronique 


1 opmerking:

  1. Eeeehhh volgens mij ben jij gek van Rituals? haha. Mooie artikelen! Mij kan je ook niet blijer maken met dit soort cadeaus.

    BeantwoordenVerwijderen