dinsdag 9 augustus 2016

5 blogposts waar ik meer van had verwacht


Soms schrijf je artikels waarvan je eigenlijk verwacht dat er redelijk wat reactie op komt. Misschien door de titel die je gekozen hebt, door het onderwerp of je hoopt het gewoon omdat je er veel tijd en energie in gestoken hebt. Helaas is dit niet altijd het geval in de bloggerswereld en kunnen je favoriete artikels een stille dood sterven. Zelf heb ik een aantal artikels van mezelf geselecteerd en erbij uitgelegd waarom ik eigenlijk meer van dat artikel verwacht had. Mocht je de artikels zelf bekijken en een idee hebben waarom het toch niet zo populair was, laat dan zeker een reactie achter zodat ik weet waaraan ik moet werken. 


1. Rituals Mol Vip NightOndanks dat dit een artikel met voornamelijk foto's was, had ik dankzij 'vip night' in de titel ergens wel verwacht dat dit meer mensen zou aantrekken. Misschien heb ik er niet genoeg reclame voor gemaakt, maar ik denk dat dit artikel uiteindelijk maar een dertigtal views had. Uiteraard dacht ik niet dat deze viral zou gaan, maar een kleine honderd views had ik eigenlijk wel verwacht. Niet dat ik hier nu enorm hard om aan het treuren ben, want het belangrijkste is nog altijd dat ik toen een erg fijne avond had en er fijne producten aan heb overgehouden. 

2. Recept Oreo cheesecake


Wie is er nu geen fan van Oreo's? :O Zelf was ik erg trots op de cheesecake zelf en vond ik het ook super dat ik tijdens het maken ervan foto's had getrokken zodat ik het proces ook echt visueel kon weergeven. Mocht je van Oreo's houden, raad ik je nog altijd aan om dit recept eens te proberen, want het was erg lekker. Het enige wat ik wel zou doen, is wat meer suiker toevoegen zodat het nog net iets zoeter is. 


3. SLS en SLES - What's the fuss about? 


Dit is misschien niet het meest interactieve en visueel aantrekkelijke artikel, maar ik had eerlijk gezegd gehoopt dat ik hier meer views op zou krijgen puur omdat ik aan dit artikel best veel tijd had besteed. Zo heb ik best veel bronnen bekeken, zelf nagedacht wat het voor mij doet. Dit is dus echt wel een artikel waar ik veel tijd aan heb besteed. Het is dan altijd jammer als je merkt dat het mensen eigenlijk niet interesseert. Ik denk dat dit ook wel de reden is dat ik niet over meerdere bestandsdelen geschreven heb. 

4. Yankee Candle stash


Yankee Candle is een populair merk, stash artikels zijn vaak heel erg populair, maar om de een of andere reden was dit artikel toch geen schot in de roos. Voor mij zou dit echt een artikel zijn dat ik zelf heel graag zou lezen. Daarom dat ik het oprecht raar vind dat dit nog geen 50 pageviews gekregen heeft. Misschien lezen mensen hier dan toch niet zo graag over? :p 

5. Easy halloween make-up


Ik zet heel weinig van mijn make-uplooks online en zeker al geen echte themalooks. Ik vond het altijd erg cool om bij andere bloggers die enorm mooie en coole Halloween looks te zien, maar zelfs voor mij zijn die toch een stuk te moeilijk. Daarom net leek het mij leuk om eens een gemakkelijke look te posten, waar je eigenlijk bitter weinig voor nodig hebt. Ik snap dat deze look er niet zo professioneel uit ziet als van sommige make-upartists die drie-vier uur bezig zijn aan zo'n look, maar ik denk ook niet dat dat net iets is wat mensen echt vaak gaan doen voor een halloweenfeestje. 

Dit waren dus vijf artikels die minder goed bekeken waren dan ik zelf had verwacht. Als jij nog tips hebt, deel ze gerust!

Liefs
Veronique 

5 opmerkingen:

 1. Soms zie ik op Twitter ook 'Uit het archief' berichten. Ik zou ze na de zomervakantie nog een keer de lucht ingooien, want het lijken mij toch echt blogposts die veel mensen leuk zouden vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms pakt het gewoon heel anders uit dan je denkt! Heb het ook wel eens andersom gehad, een artikel waarvan ik dan twijfel of ik het wel moet plaatsen uiteindelijk super veel views krijgt. Gewoon lekker doorgaan met bloggen! Dat oreo spul lijkt me wel heel erg lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Zo heb ik ook artikels die eigenlijk vooral 'invulling' waren, die dan wel heel populair geworden zijn. De oreo cheesecake is echt een aanrader!

   Verwijderen
 3. Die halloween foto ziet er net wél professioneel uit vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen