maandag 11 juli 2016

Sumptuous Extreme mascara


Ooit kreeg ik bij een bezoekje aan de Company store een staaltje van deze mascara en ik was gewoon verkocht. Omdat het mij stom leek om over een staaltje een hele blogpost te schrijven heb ik dat toen niet gedaan. Langs de andere kant vond ik dertig euro voor een mascara toch wat overdreven veel. Zeker aangezien het een product is dat toch niet mega lang meegaat. Een tijdje geleden ben ik dan toch gezwicht. Speciaal voor jullie dan ook een review. 
Zoals je hier kunt zien, is het dus de Sumptuous Extreme van Estée Lauder. De mascara zelf ziet er heel erg luxe uit. Hij voelt best zwaar aan en dat geeft al meteen een leuk gevoel bij 't gebruiken. De gouden huls met de donkerblauwe details vind ik persoonlijk erg mooi. Een ander vindt het misschien teveel of vindt 't niet zo belangrijk maar het oog wil natuurlijk ook wat. (Pun intended.) Het probleem dat ik met elke mascara heb, is dat hij in het begin vrij nat is en ik er daardoor iets minder mee kan werken. Na een paar keer gebruiken ben ik het gewend en krijg ik een mooi effect. De mascara is mooi zwart, verlengt mijn wimpers en maakt ze meteen een stuk zichtbaarder. 

Ik moet wel toegeven dat ik hem voor €18 heb gekocht in plaats van voor €30. Aangezien mijn vorige mascara €16 kostte zonder korting, vond ik wel dat ik 't voor die twee euro meer niet moest laten. En soms verdient een meisje al eens iets wat wat meer luxe is. Dertig zou ik er eerlijk gezegd wel niet aan uitgeven. Puur omdat een mascara net iets is dat je na een paar maanden zou moeten weggooien en dat vind ik dan toch te gek. Zeker omdat ik op vlak van andere producten liefst zo budget mogelijk ga (behalve lipsticks dan, ik zweer bij MAC). 

Welke is jullie favoriete mascara?

Liefs
Veronique 


4 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel mooie effect geven. Voor goede basis make-up geef ik graag wel iets meer uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb in het verleden ook weleens een Estee mascara gehad. ik vond ze altijd wel fijn! Nu gebruik ik Lancôme en Kiko, beide prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het effect erg mooi. Zelf gebruik ik nu de Rimmel colourist marcara in combinatie met een fijne mascara van catrice. Zo worden mijn wimpers lekker lang en vol. Al heb ik van mezelf al best lange wimpers

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is inderdaad fijn! Ik gebruik zelf de rollerlash van benefit ook super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen