zaterdag 2 juli 2016

Shower favourites


Elk meisje heeft zo haar favorieten. Favoriete kleren, favoriete lipstick, favoriete parfum en ga zo maar verder. Ik heb ook onder de douche zo mijn favorieten. Dit wisselt natuurlijk regelmatig, maar vandaag heb ik voor jullie een klein overzicht van mijn favorieten van dit moment. Het is geen al te lang artikel dus zelfs als je niet al te veel tijd heb, kun je het gewoon rustig lezen. 
Als eerste een product waarvan ik er veel in huis heb, maar wat ik eigenlijk veel te weten gebruik. Scrub. Ik heb er van de Body Shop, ik heb er van goedkope merken en ik heb er een aantal van Rituals. Mijn grote favoriet nu is toch wel deze van de Limited Edition 'Ritual of Karma'. Een scrub met goede groffe deeltjes die je tenminste voelt. Het liefst gebruik ik hem trouwens in combinatie met de scrubhandschoen van Rituals. Dan is het effect goed merkbaar en heb ik minder het gevoel dat ik product verspil. 


Ik wou eigenlijk twee soorten douchegel/foam laten zien als favorieten maar ik pakte er telkens van Rituals en ik merkte dat ik niet veel andere douchegels meer heb. Hier en daar nog eentje van The Body Shop en that's it. Momenteel is mijn favoriete geur van de shower foam ook de Rituals of Karma. Waar ik helemaal in het begin twijfelde of de geur wel iets voor mij was, ben ik nu volledig overtuigd. 


Patricia gaat mij iets aandoen wanneer ze dit leest aangezien dit eigenlijk van haar is. Deze conditioner is wel super goed. Waar mijn haar een tijdje geleden nog als stro aanvoelde, merk ik met dit product echt een groot verschil. DANKU PATI! 


En dan uiteindelijk nog shampoo. Dit is eigenlijk iets waar ik het minst trouw aan ben momenteel. Ik gebruik verschillende shampoo's door elkaar en voorlopig ben ik een sucker voor de Garnier shampoo's. Dit is momenteel diegene die ik in huis heb. Die met vanille en papaya vind ik ook enorm goed (en lekker ruiken!) 

Welk product voor onder de douche moet ik volgens jullie zeker eens gebruiken? 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel! Ik ben gek op meerdere producten. Het haarmasker van Loving Blends bijvoorbeeld, zalig en hoeft maar 1 minuutje! Ook de scrub met kokos van Yves Rocher is erg lekker, laat een verzorgend olie laagje achter op de huid. De nivea douche mousses zijn ook zalig ( die van Rituals heb ik ook trouwens, super lekker! ). En de hele lijn van de Body Shop Pinita Colada....een musthave!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nieuwe lijn van Rituals is zo lekker! Ik heb hiervan de body mist, ik begrijp dus helemaal waarom deze producten je favoriet zijn!

    BeantwoordenVerwijderen