donderdag 28 juli 2016

Opgemaakt/weggegooid


Af en toe zit er eens iemand met een zweep achter mij aan zodat ik de badkamer wat zou opruimen. Dit houdt dus ook in dat ik, samen met Patricia, moet gaan selecteren wat we kunnen weggooien en wat we nog willen houden. To be honest, ben ik wel het type 'hoarder'. Ik durf bijna lege shampoo flessen te laten staan net omdat ik die shampoo zo fijn vind en ik dan maar eerst een andere zal opmaken. Andere producten daarentegen gebruik ik éénmaal en blijven dan enkele jaren staan omdat ik ze eigenlijk totaal niet fijn vind of omdat ik nu eenmaal véél fijnere producten heb staan. Een paar dagen geleden was het weer zover en dus heb ik een kort artikeltje voor jullie waarin ik toon wat voor producten ik dan gevonden heb die of op waren, of gewoon niet meer gebruikt werden. 
Ik heb het opgedeeld in vier verschillende categorieën: haar, body, make-up en almost there. Het zal zichzelf allemaal uiteindelijk wel uitwijzen. ;) 

Hier zie je dus duidelijk de categorie haar. De shampoo en conditioner van Ultra Doux is nu eenmaal erg fijn en ruikt enorm lekker. Die koop ik vaak opnieuw en zo gebeurt het wel eens dat ik denk dat er in een verpakking nog wel wat zit terwijl die eigenlijk dus leeg in een mandje zit. Oeps! 

De shampoo van Andrélon was, oké, maar niet om te zeggen écht wow. Die van Rituals is een favoriet en daarvan heb ik enkele maanden lang gewoon ontkend dat hij volledig op is. Of hij was nog niet op en iemand heeft hem voor mij opgemaakt. Dat zou goed kunnen aangezien papa ooit een scrub van The Body Shop voor een shampoo heeft gezien en zich dan afvroeg waarom hij wondjes op zijn hoofd had na het gebruiken van 'dat potje chocomousse'. 

Helemaal vanachter staat nog een kappersmasker dat ik erg fijn vond, maar vraag me het merk niet. Heb er niet meer op gelet en ondertussen zit het ook al ergens helemaal onderaan de container. 


Over naar de categorie body. De creme coconut van Nivea vond ik fijn, maar is al vrij oud en zat niet veel meer in. Tel daar nog eens bij op dat ik wegens omstandigheden iets minder fan ben geworden van een kokosgeur en je snapt wel dat ik het weggooi. 

De twee scrubs zijn al zo oud dat Patricia en ik iets hadden van: Mneh, gooi maar weg, we've got Rituals now. ;) En last but not least dat kleine flesje Fa is iets compleet anders wat er in zit want we hadden ooit eens een kleine verpakking nodig. Het feit dat we niet meer wisten wat we er nu precies ingedaan hadden, bewees dat het tijd werd om het weg te gooien. Dan make-up. De tube city block van Clinique was iets waar ik zo zuinig op was, dat het uiteindelijk vervallen is. De make-up is eigenlijk van mama en we vonden dat als wij dingen van ons moesten weggooien, dat die mascara van gemakkelijk tien jaar oud dan ook de vuilbak in mocht, samen met het oogpotloodje. 


Al laatste drie producten die bijna op zijn, maar die we nog wel echt gaan opgebruiken. Ten eerste een reiniger van Nivea van Patricia, een oogmake-up remover van Biocura en dan uiteindelijk nog een van mijn favoriete douchegels van The Body Shop, namelijk de Vineyard peach. Ondanks dat ik daar nog wel ergens een flesje van heb staan, vind ik niet dat dit restje verspild mag worden. Een van de dagen maak ik deze dus wel op! 

Nu vraag ik mij wel af of jullie soms door jullie stash gaan en zulke dingen vinden die je kan weggooien? Of ben je eerder het type dat alles meteen opmaakt en niet zoals ik tien verschillende douchegels tegelijkertijd gebruikt? 

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Vineyard peach!! Hmmmmm. De shampoo vind ik ook zalig! Bij ons heet het alleen Loving Blends :-)

    BeantwoordenVerwijderen