zaterdag 9 juli 2016

Nationale Beautybloggersdag! + WinactieEen aantal meiden besloten om van vandaag, 9 juli, de nationale (goed, eigenlijk internationale) Beautybloggersdag te maken. Er zijn heel veel beautyblogs tegenwoordig en we begrijpen dat je soms door alle bomen het bos niet meer kunt zien. Om toch een aantal blogs in de kijker te kunnen zetten, werd deze dag dus georganiseerd en wij van Vero does this doen mee! Het kan zijn dat je als vaste bezoeker deze post ziet of dat je van een andere blog bent doorgestuurd en het concept van vandaag dus al wel door hebt. In beide gevallen, lees gerust verder want er is natuurlijk meer dan enkel deze korte inleiding. Eerst en vooral iets over die winactie. Ik vermoed namelijk dat een aantal van jullie daar wel erg benieuwd naar zijn. Bij mij kun je vandaag een Lady Speedstick winnen. Je kent het waarschijnlijk wel, die erg bekende deodorant uit Amerika die hier eigenlijk enkel via website's te verkrijgen is. Aangezien deze in Polen ook te verkrijgen zijn en ik daar regelmatig vertoef, vond ik dat dit wel een leuk prijsje was. 


Op de foto zie je er drie, maar het zou er eentje zijn met de geur 'Orchard Blossom' een van mijn All time favourites als het om deodorant gaat. 

Maar goed, wat moet je nu doen om te kunnen winnen? 

1. Laat een reactie achter (wel zo handig dat ik weet dat je wil meedoen)
2. Volg Verodoesthis via Bloglovin'. 

Wat mag je nog doen om een extra kans te krijgen? (1 extra kans per ding) 
- Verodoesthis volgen op instagram (instagram.com/verodoesthis)
- De Facebookpagina van Verodoesthis liken (facebook.com/verodoesthis) 
- Deze blogpost vanop de pagina van Verodoesthis delen (2 extra kansen, wel openbaar zetten anders zien we het niet) 


Je kunt nog meedoen tot en met 16 juli 12u 's middags. Nadien kies ik de winnaar en op maandag 18 juni wordt de winnaar hier op Verodoesthis bekend gemaakt. 


Natuurlijk staat deze dag niet enkel in het teken van mezelf en wil ik nog twee andere bloggers in de bloemetjes zetten, want bij deze dag hoort ook een bloghop. Een bloghop is namelijk een toffe manier om andere beautybloggers te leren kennen. Zo zou het dus kunnen dat jullie van bij Amy (Jouvence.nl) komen of dat jullie rechtstreeks op mijn blog zijn terechtgekomen en bij mij kunnen beginnen met de bloghop. Doordat alle artikels over deze dag te lezen (en de rest van de blog te bekijken), kom je uiteindelijk weer terecht op de blog waar je begonnen bent en heb je ondertussen een 35-tal nieuwe blogs leren kennen. Waar trouwens overal een winactie gaande is. 

Bij deze dus Amy bedankt dat je de lezers naar mij door laat hoppen! 

Het is dan ook mijn beurt om jullie aan de volgende blogger voor te stellen. Ik kreeg de eer en het grote genoegen om jullie door te sturen naar Sylvahna. Deze knappe Nederlandse meid kende ik nog niet voor ik met dit initiatief deelnam en dat vind ik oprecht jammer. Terwijl ik eigenlijk andere dingen moest doen, heb ik me eens beziggehouden met haar blog te lezen en het ziet er super uit. Zeker een bezoekje waard trouwens! 

Bedankt dat jullie op deze bijzondere dag Verodoesthis bezochten en hopelijk zie ik jullie hier nog regelmatig terug! :D 

Liefs
Veronique 

28 opmerkingen:

 1. Fijne beautybloggersdag!! Leuk dat je meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over deze deostick heb ik al veel goeds gehoord! Toffe prijs!! Bedankt voor het meedoen aan de beautybloggersdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel blog hop plezier vandaag een succes met de winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe winactie ! Al veel goede berichten over dit product gelezen dus zou dit zelf wel eens willen ervaren !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hop hop, ik ben bij jou terecht gekomen. Leuk initiatief. Ik doe graag mee aan de winactie. Suc6 vandaag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah dit idee is zo tof!! Ik doe zeker mee! (email: meiqiblog@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi initiatief van jullie. Ik doe zeker weten mee. Ben erg benieuwd hiernaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik heb alleen de 2 gewone stappen voltooid. Mail:info@daphnelippmann.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik ben intussen heel benieuwd naar dit product!

  Je pagina's heb ik allemaal een like gegeven én ik heb gedeeld op Facebook. Je kunt me eventueel bereiken op henrieke1985@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh leuk zeg, ik ben echt heel benieuwd naar deze deo!Mijn email: ikkusters@chello.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gisteren met mijn bloghopavontuur begonnen, en met tegenzin om half 12 gestopt het is zo leuk om op deze manier kennis te maken met nieuwe blogs :). Vandaag weer verder met het avontuur, en ben nu bij u terecht gekomen :) Als ik uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Ik maak graag een kansje op uw mooie prijs. Volg u nu op BL, Intsa en FB ( gedeeld). Nu ga ik weer verder met mijn bloghopavontuur, tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil je even heel erg bedanken voor je compliment over mijn blog. Superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een originele winactie! Ik heb er inderdaad al van gehoord en ben er heel benieuwd naar. Ik was al volger op FB (Tamara Mara Großmaul) en Instagram (@paramara1982) en heb gedeeld op FB.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe graag mee en volg je via bloglovin´ en facebook.
  xx Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe graag mee want ik leef voor Lady Speedstick deodorants, haha! Ik volg je natuurlijk al langere tijd op Bloglovin :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke winactie! Ik ben er erg benieuwd na. Ik volg je via bloglovin', Facebook en instagram. Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah zo leuk!! Ik ben hier al zo lang zo ontzettend nieuwsgierig naar! 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Yep, ik doe ook mee. Ben hier heel benieuwd naar.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om ook jouw blog te leren kennen via de Bloghop! Gelijk gaan volgen via Bloglovin' :)
  En ik ben ook erg benieuwd naar de Speedstick dus count me in!
  Groetjes Bodil

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik waag mijn kans ook even! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe uiteraard ook mee met de winactie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk initiatief! Ben eindelijk zover dat ik ze rustig kan bekijken. De lady speedstick is super! Doe graag mee en heb alles gedaan! Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Natuurlijk doe ik mee en ik volg je al overal! ;)
  Kusjes Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. O deze heb ik altijd al willen proberen! Ik doe graag mee :-) Ik heb je leren kennen via de bloghop!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk want ik ben er zo ontzettend benieuwd naar.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen