maandag 4 juli 2016

Life through my eyes | July #1 - Afstuderen en vakantie


Er zijn weer ongeveer twee weken voorbij dus het is tijd om jullie nog eens een kijkje te laten nemen in mijn leven. Mijn leven ziet er eigenlijk een stuk anders uit dan de laatste keer dat ik een LTME schreef, of toch alleszins op papier. De vorige keer was ik namelijk bezig met de laatste, soms nogal zware laatste loodjes der afstuderen en het is me uiteindelijk ook gelukt! De professionele bachelor in het onderwijs is binnen! Wie had het ooit gedacht dat ze mij een diploma leerkracht zouden uitreiken... ;) De eerste foto is er nog eentje van tijdens de laatste loodjes. Hier was ik namelijk nog aan het studeren voor mijn herexamen. Met dank aan Ann trouwens voor de samenvatting. Heeft me goed geholpen! 


Ik ontbijt eigenlijk echt niet vaak genoeg. Vaak is dit omdat ik nog slaap tijdens 'het ontbijt'. Het grappige is wel dat wanneer ik dan eens wel ontbijt, ik dit uitgebreid en gezond probeer te doen. Hier had ik in de plaats van ei met courgette er courgette met ei van gemaakt. Het was lekker en het vulde best wel lang. Pluspunt! Dit doet me eraan denken dat ik de volgende dagen misschien toch ook eens op tijd moet opstaan gewoon om iets aan mijn dag te hebben. Lijkt me een strak plan. 


Na mijn herexamen vond ik dat ik wel een drankje verdiend had. Aangezien ik niet echt iemand had om mee op cafĂ© te gaan, besloot ik om thuis gewoon een gin tonic voor mezelf in te schenken. Ik ben wel niet het type dat thuis de sterke drank gaat afmeten wat resulteerde in het feit dat ik na een glas toch wat tipsy was. 


Dit is veruit een van de coolste snapchat filters die ik gezien heb. Ik denk dat dragqueen de bedoeling was, maar ik vind dat ik er vooral erg badass uit zie! 


Na mijn herexamen duurde het nog een dagje voor Toon klaar was met de zijne. Ik had ook nog wel mijn bachelorproefverdediging maar daar ik had alle vertrouwen in. Dus besloot ik op een dag mij bezig te houden met onze kwasten te wassen. Hier zie je de mijn. (Ja, ik heb ook die van Patricia gedaan, zo lief ben ik wel). 


De ochtend voor onze presentatie (met andere woorden ongeveer een uur op voorhand) waren Ann en ik nogal zenuwachtig en hadden we nog een selfie nodig voor in onze PowerPoint. Toon heeft die dag serieus met mij afgezien. Ik was express een uur vroeger opgestaan om mij klaar te maken en daarna begon ik hem op te jagen. Hij mocht amper zijs tas koffie rustig opdrinken... 


De nieuwe versus de oude Real Techniques blush brush. 


Yankee Candle bestelling. ♥ 


En na mijn bachelorproefverdediging, die trouwens erg goed gegaan was, had ik plots alle tijd van de wereld. Ik mocht dus beginnen koken. De eerste dag had ik courgettesoep en een ovenschotel gemaakt. Ik heb eerlijk gezegd niemand horen klagen. 


Die avond ging ik op de Grote Markt voetbal kijken. Toen zaten de Rode Duivels er nog wel in... Spijtig dat het EK avontuur al afgelopen is, maar ik ben toch een trotse Belg! 


De dag erna was het tijd voor een feestje. Valerie organiseerde een enorm gezellige barbecue. Ik heb enorm hard van de avond genoten. 


Nadat ik enorm hard onder de indruk was van 'Me before you' besloot ik ook 'After you' te bestellen en te lezen. Deze is ondertussen uit maar ik heb wel wat gemengde gevoelens erover. Misschien waren mijn verwachtingen iets te hoog? 


Het feit dat ik tijd heb, zorgt er ook voor dat ik terug tijd heb om voor de blog te werken. Ik ging dus zo goed als onmiddellijk aan de slag! 


En ik mocht nog eens koken. Deze keer was het pasta met kaassaus, ham, courgette en aubergine. Smaakte superlekker! 


Dinsdagavond kwamen de punten online en ik liep al heel de dag zenuwachtig rond. Rond 20u30 was het dan zover. Patricia ververste de pagina nog eens en vertelde mij dat ik geslaagd was. Ze had namelijk mijn laptop afgepakt omdat ze het beu was dat ik continu zat te refreshen. 

Maar met andere woorden: Het zit erop! Ik ben afgestudeerd als leerkracht en ik besef het nog niet helemaal... 


Die dag erna ging ik winkelen met Patricia om een kleedje voor mijn proclamatie te kopen. We waren vrij snel gesteld geraakt (maak dat mee!) en besloten om dan iets te gaan eten in de Hema. We deelden een worstenbroodje, kaas-tomaattwist en om mijn afstuderen te vieren ook een stuk Red Velvet cake. 


Donderdag ging ik op tijd douchen zodat ik mijn make-up voor de proclamatie kon doen. Ik had wel nog geen enkel idee welke kan ik uit wilde; 


Hier staan Hendrik en ik dan. Trots op ons diploma. Class of 2016, baby! 


Deze is ergens te grappig en te schattig om niet te delen. Hier heb je een bewijs van het feit dat Toon heel wat groter is dan ik. Ik ben niet de grootste, maar zeker ook niet de kleinste en hier zie ik eruit als een of andere minion. 


Vrijdag had ik blijkbaar geen foto's genomen. En zaterdag zat ik heel de dag met een dubbel gevoel. Toon en ik hadden een uitgebreide 'date night' met een filmpje, etentje en dan zijn we nog iets gaan drinken aangezien hij gisteren (zondag) voor tien dagen op vakantie vertrok. Dit maakt dus dat ik hem twee weken niet zie. :( Ik ben mij nu al aan het wentelen in zelf medelijden. 


En we deelden deze cocktail. :D 

Deze week zal ik mij vooral focussen op solliciteren, opruimen, mijn blog inplannen aangezien ik binnenkort zelf op vakantie vertrek... Ondertussen probeer ik wel te genieten van mijn vakantie en wat te vergeten dat ik Toon zo lang moet missen. Ja, ik heb het er belachelijk moeilijk mee. :') 

Indien je tussendoor een glimp wilt opvangen, check dan zeker mijn instagram: verodoesthis. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten