zondag 3 juli 2016

Julie | Rituals Intense Moisturising Mask – Maskerreview

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-rituals-intense-moisturising-mask.html

Tijdens de eerste solden van dit jaar, kocht ik de Luxury Face Treat set van Rituals. Hierin zitten twee gezichtsmaskers in een handig pakje om eens uit te proberen. Eerder liet ik jullie al het Vitality & Energy masker zien, vandaag is het tijd voor het Intensive Moisturising Mask. Het masker komt uit de blauwe lijn die de huid gaat hydrateren. Dit maskertje geeft dan ook een hydraterende boost aan je gezicht, ideaal om tijdens de zomermaanden na het zonnen te gebruiken. We moeten er misschien nog even op wachten, maar ik laat het jullie nu alvast zien. Benieuwd? Lees dan zeker verder!


Dit pakje bevat 10ML en is geschikt om in één keer te gebruiken. Normaal gezien zijn de maskers van Rituals enkel te koop in wat grotere tubes, dus dan kan je wel beter doseren. Voor 75ML betaal je €14.50 maar aangezien hij zuinig is, doe je er een behoorlijke tijd mee. Hier zie je dan nog even de gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst van dit diep hydraterend gezichtsmasker. Je brengt het aan zoals elk ander masker en laat het de gewoonlijke 10 à 15 minuten op je gezicht zitten. Nadien spoel je deze niet af, maar haal je het weg met een wattenschijfje of enkele tissues. Wat er dan overblijft kan je nog even inmasseren als een crème en je bent klaar. Op zich vind ik zulke maskers wel handig omdat je dan nadien geen trekkerig gevoel krijgt en je ook geen extra dagcrème meer moet aanbrengen.
Het spreekt een beetje voor zich dat dit masker een witte crème textuur heeft. De substantie smeert lekker vlot uit en het voelt eigenlijk alsof je gewoon een dikke laag dagcrème aanbrengt. Het masker wordt niet hard en ruikt neutraal maar toch fris. Ik vind dit echt wel een fijn masker, zowel winter als zomer. In de winter kan je huid omwille van de koude wel wat extra hydratatie gebruiken voor de droge plekjes. In de zomer droogt je huid dan weer uit van een teveel aan zonlicht en kan je de vochtbalans hiermee prima herstellen. Voorlopig heb ik nog genoeg maskertjes in huis, nadien zou ik deze zeker kunnen aanschaffen.

Welke textuur van maskertjes vind jij het fijnst? En heb jij al eens een masker van Rituals geprobeerd? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten