zondag 31 juli 2016

Julie | Opgemaakt #29 – Juni (Rituals, Cattier-Paris, Yankee Candle, MAC...)

Zoals jullie misschien al wel weten zijn opgemaakt artikels mijn favoriete soort artikels om te lezen en om te maken. Er kruipt best wel wat tijd in, maar ik vind zulke mini reviews altijd super interessant om bij anderen te lezen. Vandaag begin ik met de Flormar Make-Up Wet Wipes. Deze hebben jullie al eerder voorbij zien komen hier, omdat ik deze eigenlijk telkens opnieuw koop als ik in een Flormar filiaal ben. Ik vind deze lekker ruiken en ze doen hun werk best goed. Enige nadeel is dat er maar 20 doekjes in zitten. Benieuwd naar wat ik nog allemaal heb opgemaakt in de maand juni? Lees dan zeker verder!

Aangezien ik altijd nagellak op mijn nagels draag voor mijn werk, moet ik ze dus ook erg vaak lakken. Om nagellak te verwijderen hou ik van zulke dip & clean potjes zoals op de foto hierboven. Bij Fashion Market kocht ik eens een potje dat super goedkoop was. Om eerlijk te zijn, verkies ik toch die van Hema of Bourjois. Dit potje rook namelijk echt niet lekker en het sponsje was super snel verzadigd. De werking was op zich prima, maar normaal kom ik er veel langer mee toe. Ik zou deze dus niet opnieuw kopen.

Nog een product van Flormar dat ik in juni heb opgemaakt is deze Mango Hand Crème. Nick en ik hebben deze samen gebruikt ’s avonds voor het slapengaan. Hij ruikt echt super lekker want hij heeft zo’n typische fruitige vakantiegeur. We hebben al eerder de Intensive Care handcrème van Flormar gehad en ook die vinden we goed. Ik zou deze zeker opnieuw kopen dus.

Deze Bath & Shower Gel van Cowshed zat in de Deauty box van mei. Ik kreeg de geur moody cow en vond deze geur niet geweldig. Het is een klein flesje, dus ik heb hem in één keer in mijn bad gekieperd als badschuim. Op zich een prima product, alleen was ik dus niet echt fan van deze geur. Ik zou deze dan ook niet zelf aanschaffen.

Deze dagcrème van Cattier-Paris heb ik ooit gewonnen bij een andere blog. Ik gebruikte hem een tijdje elke dag en vond hem best fijn. De geur was niet zo mijn ding, maar omdat ik hem vlak onder mijn foundation droeg, had ik niet zoveel last van de geur. Het was geen wonderproduct, maar ik kan me voorstellen dat mensen met een gevoelige huid deze wel fijn vinden door de rustige ingrediënten. Ik zou hem niet meteen opnieuw kopen omdat ik er nog veel heb staan en graag afwissel.

Deze Dermo Defense Face Mist van Unani zat vorig jaar in augustus in een Deauty box. Ik heb hem bijna onmiddellijk in gebruik genomen, dus je kan wel zeggen dat het een zuinig product is. Ik gebruikte deze aan het einde van mijn make-up routine om alles te setten. Ik vond de geur erg fijn en de werking prima. Ik mis deze nu al een beetje dus ik zou hem zeker opnieuw kopen als ik de kans had. Ik kan echter nergens de verkooppunten van Unani vinden…

Van Rituals heb ik deze Lao Tze Cooling Foot Balm opgemaakt. Na een lange dag werken vind ik het wel fijn om een verkoelende voetenbalsem te gebruiken. Nog fijner is het natuurlijk als Nick hiermee mijn voetjes wil masseren. Je komt echt verrassend lang toe met zo’n kleine tube. Ik kocht hem eens in de solden, vandaar dat het nog een oudere verpakking is. Hij is nog te koop maar zit nu in een donkergroene verpakking. Ik heb al een nieuw exemplaar in gebruik, dus ja ik zou hem opnieuw kopen.

Uit diezelfde lijn heb ik ook de Wai Wang Body Scrub van Rituals opgemaakt. Hij komt uit de Tao lijn en ook dit is een oudere verpakking. Hij zit nu in een donkergroene pot, maar met sale periodes komt deze altijd nog even terug. Ik vind de tube best handig en ook Nick is fan. Daarom heb ik onlangs zo’n tube voor hem gekocht. Het is een erg milde scrub en dus ook geschikt voor gevoelige huidjes. Ik zal deze altijd in huis blijven hebben aangezien we hem allebei graag gebruiken.

Van Balea koop ik elke keer opnieuw handzeepjes als ik in Duitsland ben. Zo ook deze Frozen Breeze geur. Balea is een spotgoedkoop merk met fijne producten die je kan vinden bij de DM. Deze geur was erg lekker maar ook een Limited Edition. Ik kan deze dus niet meer opnieuw kopen, maar dan kies ik wel een ander geurtje. Ik zal dus zeker nog handzepen van Balea kopen.

In juni heb ik dit proefpakje van Rituals opgemaakt met als inhoud het Intensive Moisturising Mask. In mijn artikel hierover kon je al lezen dat ik het een fijn masker vind dat ik zeker in de full size verpakking zou kunnen aankopen. Momenteel heb ik echter nog genoeg maskertjes liggen om te proberen. Als jouw huid nood heeft aan een vochtboost, is deze wel een aanrader!

Ik weet zelfs niet meer goed waar ik deze Velvera Wattenschijfjes gekocht heb, maar ik vond ze niet fantastisch. Ik gebruik dagelijks zo’n groot wattenschijfjes om mijn gezicht te reinigen met micellair water. Voor mij waren deze geen succes, al kan ik er niet goed mijn vinger op leggen waarom niet. Ze waren volgens mij tamelijk dun en je trok ze nogal snel uit elkaar. Deze zou ik dus niet opnieuw kopen.

Deze shampoo van Rene Furterer zat in de Deauty box van maart en nam ik in april mee op vakantie. Ik had hem niet helemaal opgemaakt, dus ging hij mee terug naar huis. Ik vond hem om eerlijk te zijn niet geweldig. Op een of andere manier vond ik dat mijn haren sneller vet werden dan anders, als ik deze shampoo gebruikt had. Hij maakte mijn haren wel goed schoon en het was een mild product, maar toch zou ik hem niet snel zelf aanschaffen.

Zoals altijd heb ik ook deze keer weer veel Rituals producten opgemaakt. Deze grote pot Sakura Scrub kocht ik vrij in het begin toen ik er ging werken. Ondertussen heb ik deze dus helemaal opgemaakt en staat de volgende pot al in de kast. Ik vind deze erg fijn omdat het best een grove suikerscrub is die de huid toch zijdezacht achter laat door zijn verzorgend olielaagje. Nick vindt deze iets te ruw, daardoor heb ik hem toch voornamelijk zelf gebruikt. De Sakura lijn is ook van verpakking verandert, dus je kan deze voortaan in een witte pot vinden.

Tijdens de wintersolden kocht ik een heel doosje van deze kleine handenscrubs. Ik vind de Miracle Scrub een geweldig product en dit was een oudere verpakking. Het is een klein formaat, dus ook deze ging mee op vakantie. Ik heb hier nog veel verpakkingen van liggen, dus voorlopig kom ik er zeker mee toe. Je moet wel even goed schudden met deze vorige verpakking, omdat de textuur nogal lopend is. Volgens mij hebben ze daarom ook de verbeterde scrub in een nieuw jasje gestoken, aangezien ik het met die nieuwere variant nog nooit heb voorgehad dat hij lopend is.

Normaal gezien koop ik mijn wattenschijfjes nooit van een duurder merk zoals Demake-Up. Deze kocht ik eens goedkoper bij Fashion Market. Ik vind deze eerlijk gezegd niet beter dan die van Albert Heijn of de Action. Daarom zal ik deze niet snel opnieuw kopen, maar op zich zijn het natuurlijk prima wattenschijfjes.

Dit ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar het is de lege verpakking van het Kiwi & Watermelon Masker van H&M. De review van dit product komt volgende week online maar ik kan je al wel verklappen dat ik niet ontevreden ben. De geur vond ik erg lekker en het was een self-warming masker, wat ik nog nooit eerder geprobeerd had. Ik ben nu vooral benieuwd naar andere maskers van H&M. Ik zal dus eerder een nieuwe variant kopen, dan dezelfde opnieuw aan te schaffen.

Ik denk dat er in elk huis wel een luchtverfrisser staat op het toilet. Wij hadden deze Apple Spice geur van Glade. Het was een Limited Edition en aangezien ik wel fan ben van zulke appel-kaneel wintergeuren, had ik deze al snel in mijn winkelmandje liggen. Toch zou ik deze geur niet snel opnieuw kopen omdat ik hem nogal zwaar vond. Op het einde waren we deze geur echt beu en voortaan kiezen we toch voor een iets frissere geur.

Deze lege pot is opnieuw van Rituals en dan wel de Limited Edition winter geur Oriental Cream. Ik vond deze geur erg lekker en heb dus nog een backup pot in de kast staan. Ook de doucheschuim uit deze lijn vind ik erg lekker. De bodycrème bevat ook kleine gouden shimmers, waardoor ik deze niet erg vaak gebruik. De geur met cacao en amandel is licht zoet en warm, zonder overheersend te zijn. Mocht deze in de winter sale komen, koop ik zeker nog een nieuwe pot.

In de Deauty box van april zat deze Wonder Eye Cream van Balance Me. In de GoedGevoel box zat deze opnieuw in, dus ik heb er twee. Ik heb er nu eentje helemaal van opgemaakt en ben best tevreden. Of hij zijn naam waard is en wonderen verricht kan ik nu ook weer niet zeggen, maar ik vond hem wel fijn. Ik bewaar de tweede tube nu om in september mee op vakantie te nemen. Of ik hem nadien nog zou aanschaffen denk ik niet, maar dat ligt meer aan het feit dat het merk hier niet te koop is.

Qua deodorant wissel ik altijd af tussen Lady Speed Stick en Rituals sticks. ’s Morgens en ’s avonds gebruik ik een stick, indien nodig door de dag nog een spray om op te frissen. Rituals heef twee geuren en ook die gebruik ik beiden. Deze keer heb ik de Qi Gong stick uit de Tao lijn opgemaakt en ligt er alweer een nieuwe klaar om te gebruiken. Ik vind deze fijn, dus ik zal hem vast nog vaak opnieuw kopen.

De Stay All Day Concealer van Essence vind ik een erg goeie budget concealer. Volgens mij heb ik hem al eerder opgemaakt en ik zal hem ook nog vaker opnieuw kopen. Als ik mijn make-up doe, gebruik ik altijd wat concealer onder mijn ogen en op mijn neus om roodheden te verbergen. Of hij echt 16u blijft zitten? Nee dat haalt hij vast niet, maar een gewone werkdag overleeft hij wel, toch zeker onder de ogen.

De Fix+ spray van Mac dat je op deze foto ziet is een kleine reisverpakking. Ik heb deze al eens eerder opgemaakt en momenteel heb ik de grote fles aangeschaft en in gebruik. Ik vind deze ook erg fijn om te gebruiken na mijn make-up. Zeker in de zomer vind ik het nog extra verfrissend ook. Ik zou deze zeker nadien ook nog opnieuw willen kopen aangezien hij ook van prijs wel meevalt.

Onlangs kreeg je bij Rituals bij besteding van 40 euro een leuk tasje met drie producten. Een daarvan was deze reisverpakking van eye make-up remover. Het is er eentje met twee componenten die dus ook waterproof make-up weghaalt. Ik heb hier nog een klein flesje van liggen om mee te nemen op vakantie, maar nadien zal ik waarschijnlijk ook de grote fles nog aanschaffen omdat ik hem erg fijn vind.

Het laatste product van Rituals uit dit artikel is de Deep Recovery Night Cream. Hij komt uit het anti-aging gamma, dat vooral werkt op de eerste tekenen van huidveroudering en ook zorgt voor een stralende teint. Ik wissel deze lijn graag af met de hydraterende producten. Ik vond deze nachtcrème erg fijn en zal hem in de toekomst nog wel vaker aankopen, zeker wanneer ik nog wat meer richting de 30 ga.

Het laatste product dat ik heb opgemaakt is deze Yankee Candle Sampler in de geur Madagascan Orchid. Ik kocht onlangs een heleboel samplers en wax tarts en heb deze nadien ook nog als wax tart gebruikt. Helemaal opmaken is moeilijk, maar je hebt wel een idee van hoe de geur ruikt, mocht je hem in een grotere jar willen aanschaffen. Nick en ik vonden deze geur erg fijn maar moeten natuurlijk alle andere geuren ook nog uittesten.


Hadden jullie veel opgemaakt in juni? En welk product uit dit artikel spreekt jou het meeste aan? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: