zondag 10 juli 2016

Julie NYX Revenge Is Infinite Palette

http://www.verodoesthis.be/2016/07/julie-nyx-revenge-is-infinite-palette.html

In mijn artikel over mijn nieuwe spullen uit Amerika, konden jullie dit NYX palette al bewonderen. Het stond al super lang op mijn wishlist, maar ik had het nog nergens kunnen vinden. Ik wou het liefst geen torenhoge verzendingkosten betalen. Een vriend van Nick en mij verhuisde vorig jaar naar Amerika en hij komt nog af en toe terug naar België. Ik vroeg dus aan Axel of hij dit Revenge Is Infinite Palette wou meebrengen. Het is gebaseerd op de abc family serie Revenge en daar heb ik alle afleveringen van gezien. In de serie heeft het hoofdpersonage Emily een houten kistje met een double infinity teken in gekrast. Dit palette ziet er exact hetzelfde uit, wat het een must-have maakt voor elke Revenge fan. Benieuwd wat er allemaal in zit en hoe de swatches zijn? Lees dan zeker verder!De box bevat 10 kleuren oogschaduw, 3 blushes en 6 lip kleurtjes. Op de foto hierboven kan je ook nog even de ingrediënten van al deze producten bekijken. Ik ben over het algemeen altijd wel tevreden over de producten die ik van NYX heb, dus ik was erg benieuwd naar dit palette.Aan de binnenkant ziet het er zo uit. Er zit een beschermende folie over, maar helaas zijn de lipkleuren niet afzonderlijk afgedekt. Je moet er dus wel voorzichtig mee zijn als je niet wil dat de poeders zich gaan mengen met de lipkleuren. Binnenin zitten ook nog twee kaartjes waarmee je de look van Emily Thorne en Victoria Grayson kan namaken. Het zijn vooral deze twee fantastische actrices die met de eer gaan lopen voor de kwaliteit van Revenge. Hier zie je dan het palette nog eens even afzonderlijk. De oogschaduwkleuren bevatten vooral veel grijstinten maar ik zie ook zacht roze, goud en brons kleuren en zelfs een paarse tint. De blushes zijn ook allemaal zeer verschillend van elkaar. Zachtroze, baksteenoranje en koraal/zalm zijn de kleuren die naar voor komen. Naar de lipkleuren was ik erg benieuwd omdat ik niet goed wist of deze eerder lipgloss of lipstick waren. Rood is niet zo mijn ding, maar de roze en mauve kleuren trokken wel meteen mijn aandacht. Over naar de swatches!Op de foto hierboven zie je de eerste rij van oogschaduw kleurtjes. Met Reckoning en Truth had ik een beetje moeite om ze mooi op foto over te brengen. Lichte kleuren hebben vaak sowieso een minder goeie dekking. Toch vind ik ze er best goed uitzien! Bij Intrigue heb ik wel twee keer moeten kijken of ik niet de verkeerde kleur had. In het doosje ziet hij er toch echt grijs uit en op de swatch erg bruin. Power en Infinity vind ik wel goed gepigmenteerd.De tweede rij start meteen sterk met bronskleur Destiny. Dit is sowieso mijn favoriete kleur uit het palette. Revelations is een matte kleur die toch verrassend goed gepigmenteerd is. Met Vendetta had ik het een beetje moeilijk… De kleur heeft weinig pigment en komt maar erg zwak over. Charade houdt het midden tussen wit en grijs en zie ik nog wel werken als highlighter in de binnenste ooghoek. Duplicity is ook een prachtige kleur, die samen met Destiny mijn favoriet is. Ik hou van zulke rood/paarse tinten. Ik vind dat deze een erg bijzonder effect heeft.De drie blushes zijn ook niet slecht wat pigmentatie betreft. Ik heb liever een kleur die je goed kan opbouwen, dan een blush waarbij je na één keer aanraken er al snel uitziet als een clown. Secrets is een zachtroze barbierkleurtje dat erg tof is in de zomer. Hij is ook best wel koel en ik weet nog niet zo goed hoe deze bij mij zou uitpakken. Illusion heeft sowieso het sterkste pigment van de drie. Toch een beetje opletten geblazen met deze bijzondere kleur. Ik heb geen enkele blush in mijn stash die lijkt op deze kleur. Mijn favoriet van de drie is Chaos, omdat dit echt een typische kleur is waar ik van hou. Het is roze met een beetje rood/paars er doorheen. De lipkleuren hebben wel degelijk een gloss substantie en zijn daarom ook niet zo sterk van pigment. Op mijn bleke huid van mijn arm valt het nog wel mee, maar je lippen hebben natuurlijk ook al kleur van zichzelf. Love is een framboos roze tint die op het eerste zicht niet mijn aandacht trok, maar na het swatchen toch wel scoort bij mij. Intuition is mijn minst favoriete kleur. Het is een beetje bruin oranje en daar hou ik niet zo van op mijn lippen. Ik denk niet dat ik deze vaak zal dragen. Masquerade is de zachtste tint uit het geheel en deze zal wel bij iedereen goed passen. Veel kleur krijg je niet, wel een zachte glans. Aan de rechterkant van de box begint het rijtje met Infamy een snoepjes roze kleur met lichte glittertjes. Ook hiervan moet je niet veel kleur verwachten, maar hij geeft je lippen wel een gezonde glans. Toen ik de box een allereerste keer opende, sprong Wrath voor mij er meteen uit. Deze kleur neigt naar het paarse en daar ben ik dol op. Gezien de substantie is het effect ook heel subtiel, fijn voor overdag. Ten slotte hebben we nog de klassiek rode kleur Envy. Ik hou niet van rode lipstick, maar als het zo’n zachte lipgloss heb, durf ik het ooit wel eens dragen. Ik heb natuurlijk ook een look gemaakt met de producten en heb dit zo goed mogelijk proberen vast te leggen. Op mijn lippen koos ik voor Love en je kan meteen zien dat het resultaat erg subtiel is. Ik heb hem aangebracht met een penseeltje en had toch tamelijk veel nodig voor dit resultaat. De lipkleuren zijn dus ideaal als je net begint met het dragen van kleur op je lippen, van mij had het allemaal intenser gemogen.

Als blush koos ik voor Chaos die in het echt toch iets meer aanwezig was als op deze foto. Normaal breng ik wat meer aan voor een foto, maar ik moest nadien ook nog ergens naartoe, dus ik wou wel een natuurlijk resultaat.Op mijn ogen heb ik gebruik gemaakt van Destiny op het gehele ooglid. Ik vind zulke gouden tinten altijd wel mooi passen bij mijn blauwe ogen. Net onder mijn wenkbrauw bracht ik Reckoning aan om de fijne adertjes boven mijn ogen mee te bedekken. Het is een vrij huidkleurige tint die ik daar ideaal voor vind. In mijn binnenste ooghoek bracht ik een beetje Truth aan voor een open blik. Eigenlijk gebruik ik altijd wel zo’n witte kleur aan de binnenkant, dus ik ben blij dat deze ook in het palette zit. Afwerken deed ik met Duplicity in de buitenste ooghoek. Ik hou van de combinatie goud met paars, dus daarom koos ik deze kleuren voor een eerste look. Ik heb ook nog een gouden oogpotlood van Bourjois gebruikt op mijn waterlijn en aan mijn bovenste wimperrand. De mascara die je ziet is de 3-in-1 mascara van Rituals.
En zo zag mijn full face look er uiteindelijk uit. Een erg frisse look, ideaal voor de zomermaanden. Ik zou dit voornamelijk overdag dragen omdat ik ’s avonds toch graag een fellere lipstick gebruik. Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik de lipkleuren vaak ga dragen, omdat ik het palette moeilijk mee kan nemen om bij te werken. De blushes vind ik wel mooi, net zoals de oogschaduwkleuren. Over het algemeen ben ik dus best tevreden over het Revenge Is Infinite Palette. Het had van mij allemaal nog wat meer pigment mogen hebben, maar zo duur is deze box nu ook weer niet. Ik ben sowieso wel blij dat ik het nu in huis heb omdat ik het echt een collecters item vind voor mensen die fan zijn van de serie.

Wat vinden jullie van dit palette en van mijn look? Heb jij de serie Revenge gevolgd en had je al eens eerder gehoord van dit palette? Laat het me zeker weten in de reacties, ik ben erg benieuwd!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Heel mooi palette zeg! Fijn dat je dat van je wishlist kan strepen...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie palette! De kleurtjes zijn prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een heel mooi palette, en wat een leuke look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi palette, ziet er goed uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi palette hoor, leuk al die verschillende producten in één palette. Mooie look ook, deze tinten staan inderdaad mooi bij je blauwe ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Astrid! Ja het is fijn om verschillende producten in één palette te hebben! :-)

   Verwijderen