vrijdag 29 juli 2016

Julie | Friday Nails #96 – Metallic Leila

http://www.verodoesthis.be/2016/07/julie-friday-nails-96-metallic-leila.html

Ik kocht al erg lang geleden een set met vijf Playboy nagellakjes bij Big Bazaar en heb ze nog steeds niet allemaal aan jullie laten zien. Daar komt vandaag verandering in want de laatste kleur die ik heb heet Leila. De overige vier dames kan je vinden op de link onder hun naam: Susanah, Anastasia, Elena & Izabella. Om eerlijk te zijn draag ik geen enkel van deze kleurtjes vaak, maar toch vond ik het een leuk setje. De laatste kleur is een grijs/zilveren metallic kleur. Ik ben niet echt grote fan van zulke kleuren, maar voor af en toe kan het best. Benieuwd naar mijn mening na het swatchen? Lees dan zeker verder!Het kwastje van deze nagellak is vrij lang en smal. De dop daarentegen is vrij dik om vast te houden. Ik vind overigens de vormgeving van de flesjes wel leuk. Ik heb een zwak voor geschreven teksten op verpakkingen. Het kwastje nam niet te veel product op, waardoor je toch best handig kon lakken met dit dunne borsteltje. De substantie zelf was echter nogal dik waardoor hij soms een beetje stroperig aanbracht. Het leek ook wel of er echt kwikbolletjes in de lak zaten, waardoor hij in zijn geheel mee opschoof.Zoals je kan zien dekt één laag van deze nagellak al best goed. En het is vooral aan mijn middel- en ringvinger dat je kan zien dat hij nogal moeilijk netjes lakt aan de randen van je nagels. Het is geen kleur die ik vaak zou dragen omdat ik geen fan ben van zulke koele metaalkleuren. Toch kan het bij de juiste outfit een leuk effect geven. Ik was vooral benieuwd of een tweede laag veel zou veranderen.
De kleur wordt iets intenser maar het verschil is amper zichtbaar. Het is geen glitternagellak, maar toch zitten er een speciaal soort witte spikkeltjes in waardoor hij toch een bijzonder effect krijgt. Het is echt zo’n aluminium kleurtje waar je moet van houden. Ik vind het in de zomer juist leuk om eerder felgekleurde of pastelkleurige nagellak te dragen in een fris tintje. Deze zal ik dus niet voor het eerst gaan dragen. De nagellak was wel vrij snel droog waardoor je meteen verder kon lakken voor een tweede laag. Op houdbaarheid heb ik hem helaas niet kunnen testen.

Wat vinden jullie van zulke kleurtjes? En welke kleur draag jij momenteel op je nagels?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit leuk voor de feestdagen of op mijn tenen. Ik heb een vrij bleke huid, en vaak vind ik zilver voor elke dag niet zo mooi dan. Het is wel een mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn huid is ook nogal bleek, dus ik deel je mening Hilde! ;-)

      Verwijderen