vrijdag 22 juli 2016

Julie | Friday Nails #95 – Practice What You Peach

http://www.verodoesthis.be/2016/07/julie-friday-nails-95-practice-what-you.html

In de Friday Nails van deze week wil ik jullie nog eens een nagellakje van Rituals laten zien. Deze Peach zit ondertussen niet meer in het assortiment, maar hij heeft wel een lichter zusje in de rekken liggen onder de naam Light Peach. Deze perziktint is toch vrij oranje en dat is natuurlijk een ideaal kleurtje om in de zomer te dragen. Ik wil jullie dan ook graag het resultaat op mijn nagels laten zien.Eerst nemen we een kijkje naar het kwastje. De dop is vrij dik en breed, waar het kwastje eerder kort en smal is. Ik ben deze nagellakjes ondertussen al goed gewoon, maar toch lak ik liever met langere borsteltjes. Ik vind wel het formaat van de flesjes ideaal om kleurtjes uit te proberen. Voor 6ML betaal je ook slechts 5 euro, wat een prima prijs is voor die hoeveelheid. Mij doet de kleur eerder aan een oranje zonsondergang denken dan aan perziken.Een eerste laagje van deze nagellak dekt al behoorlijk goed. Hier zie je ook duidelijk dat de kleur een veelzijdig oranje is. Ik zie perzik, maar ook koraal en gewoon klassiek oranje. Dit kleurtje vind ik extra tof in de zomermaanden omdat hij ook je handen een zomers gevoel geeft. Wie wil er nu niet met vrolijk gekleurde nagels op een terrasje van een cocktail nippen?
Een tweede laag geeft de nagellak een meer intens resultaat. Mijn excuses voor mijn pinknagel maar die was zo diep ingescheurd dat er vooraan enkel nog een dun laagje overschoot en geen volledige nagel meer. Daarom lijkt het dus alsof ik daar een stukje vinger mee gelakt heb. Ik vind deze kleur erg mooi en zou ze zeker willen dragen. De droogtijd was tamelijk goed en de houdbaarheid van Rituals lakjes is altijd gemiddeld. De kwaliteit mag van mij nog een tikje hoger, verder zit alles wel goed.

Wat vinden jullie van dit zomers perzikkleurtje? En hebben jullie al wel eens een Rituals nagellakje gekocht? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

9 opmerkingen:

 1. Rituals heeft zo een schattige verpakking, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuk kleurtje! Eigenlijk heb ik nog nooit een nagellakje van Rituals gehad, wel andere heerlijke spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn nochtans niet zo duur! Misschien maar eens proberen dan Mariska! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijk zomers kleurtje! Ik heb nog nooit een lakje van Rituals gehad, wist eigenlijk ook niet eens dat ze nagellak hadden! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al wel een tijdje hoor Hilde! :-) In het make-up meubel! ;-)

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijk zomers kleurtje! Ik heb nog nooit een lakje van Rituals gehad, wist eigenlijk ook niet eens dat ze nagellak hadden! haha.

  BeantwoordenVerwijderen