vrijdag 1 juli 2016

Julie | Friday Nails #92 – Cherry Wine

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-friday-nails-92-cherry-wine.html

In de Friday Nails van deze week heb ik weer een lakje voor jullie dat ik gekregen heb van een van mijn vriendinnen. Eind februari hebben we een ruilmoment georganiseerd en in het artikel Opruimen & Ruilen konden jullie lezen wat ik allemaal heb weggegeven en wat ik allemaal zelf heb gekregen. Het nagellakje is van het merk Ztiz, waar ik zelf nog nooit van gehoord had. Het heeft geen echte naam meegekregen, wel het nummer 365. Ik vind de kleur echt geweldig mooi in het flesje omdat het een diep paarse tint is. Natuurlijk was ik ook benieuwd naar de kwaliteit van dit, voor mij onbekende, merk. Jullie ook?De bovenkant van de dop heeft een bloemenpatroon, dus hij zet een beetje onhandig neer. Het kwastje zelf is lang en smal, daar waar het flesje eerder kort en breed is. Ik vind het er redelijk goed uitzien omdat de haren naar boven toe een beetje breder uitlopen. Bij het lakken merkte ik dat de haren voldoende product in zich opnamen om in één keer je nagels te voorzien van deze kleur.Ik kan er niet van over hoe mooi deze kleur is! Ik weet niet van wie ik hem gekregen heb, maar ik ben er in ieder geval erg blij mee. Het is een diep paarse kleur met hier en daar ook bordeauxtinten in verwerkt. Hij heeft ook een zachte shimmer, wat voor een extra speciaal effect zorgt. Een enkel laagje is eigenlijk al voldoende voor een mooi resultaat. 
Maar een tweede laag maakt deze nagellak helemaal compleet. Zoals je duidelijk kan zien, is de kleur nu veel intenser en nog dieper paars. Ik hou echt van dit soort tinten en heb nog geen lakje in mijn stash dat hier op lijkt. Wat mij ook verblufte was de super snelle droogtijd van deze nagellak. Hij was nog niet volledig uitgehard, maar droog was hij echt in enkele seconden. Ik heb zelfs bewust met mijn vinger zachtjes ergens tegenaan getikt en het was amper zichtbaar. Over de houdbaarheid kan ik jullie dan weer niks vertellen, maar ik ben ook nu al helemaal verliefd op deze kleur. Hopelijk kan ik deze tijdens het najaar vaak gaan dragen!

Wat vinden jullie van deze kleur? En hadden jullie al eens eerder van het merk Ztiz gehoord?

Liefs,


Julie x 

2 opmerkingen: