woensdag 6 juli 2016

Julie | Deauty Box Juni

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-deauty-box-juni.html
Elke maand wacht ik vol ongeduld op alweer een nieuwe Deauty box. Deze maand was weer snel voorbij en al snel mocht ik een nieuw doosje in ontvangst nemen. Hij woog niet zo zwaar, maar toen ik het kenmerkende witte zakje opentrok, zag ik wel veel verschillende items zitten. Meteen nam ik het menu erbij om te kijken wat Deauty deze maand weer allemaal voor mij voorzien had. De zomer komt er aan, dus het thema is ook alvast ‘Summer box’. Op dat goede weer is het misschien nog even wachten, maar een goeie voorbereiding is noodzakelijk! Benieuwd naar de inhoud? Lees dan zeker verder!


Ik kon maar liefst zeven verschillende items vinden in deze box. Volgens mij is dat het meeste dat ik ontvangen heb in het jaar dat ik nu abonnee ben. Veel kleine producten, maar dat is net fijn om uit te proberen vind ik. Hierbij even een overzicht met de prijzen:

-      Yves Rocher Sun Perfect Skin SPF 30 Spray – 150ML (Full size: 150ML - €24.90)
-      Batiste Dry Shampoo Tropical – 50ML (Full Travel size: 50ML - €2.49)
-      Merci Handy Love And Refreshing Face Mist – 30ML (Full Travel size: 30ML - €4.50)
-      Uriage Bariésun Stick Invisible Gevoelige Zones SPF 50+ - 8GR (Full size: 8GR – €11)
-      Hansaplast Footexpert Blaarpleisters – 2st. (Full size: 5st. - €5.99)
-      Hansaplast Tenenspreiders – geen prijs
-      België Gezichtsstift – geen prijs

Ik was zeker niet ontevreden met deze inhoud. Het bevat enkele full size producten en ook enkel reisverpakkingen. Ook heb ik nog even de waarde van het pakket uitgerekend. Dit pakket heeft een waarde van €44.50 zonder de laatste twee items mee te rekenen. Dit vind ik al best de moeite, gezien dat het eerste product uit de box al meer waard is dan wat je moet betalen voor de ganse box.“Deze zonnespray SPF 30 Sun Perfect Skin van Yves Rocher zal je beste vriend zijn deze zomer. Hij zal je beschermen tegen de schadelijke effecten van zonnestralen en terzelfdertijd je huid hydrateren. We houden van de textuur van deze zonnemelk en van de frisse hydratatie en zijn heerlijke zomerse geur. Het spuitpompje maakt deze spray bovendien heel handig. De formule bevat geen minerale olie, noch kleurstoffen en geen parabenen.”

Meteen toen ik deze uit de verpakking haalde, zei ik tegen Nick dat er voor hem ook iets in zat deze keer. Ik heb zelf een zonneallergie en kan dus geen factor 30 gebruiken omdat die te laag is voor mij. Vorig jaar in juli zat er ook een zonnespray van Yves Rocher in en die vond Nick ook best goed. Op mijn hand zie je de hoeveelheid van één keer sprayen. De geur van deze zonnemelk vind ik best lekker. Hij is een beetje zoet maar niet te opvallend. Aangezien we in september nog op vakantie gaan naar Tenerife, zal deze zeker nog van pas komen!“Batiste verfrist onmiddellijk je haar zonder het vochtig te maken. Een paar seconden, een paar pschits en je haren zijn proper, fris en licht geparfumeerd. In deze Deauty Box ontdek je of de versie Cherry met kersenparfum, of de versie Tropical, met een kokos en vanille parfum. Je gebruikt best deze dry shampoo van Batiste door eerst te schudden en dan te verstuiven op 30cm afstand naar de haarwortel toe. Masseer vervolgens je hoofdhuid en laat even inwerken. Vervolgens kam je je haar en breng je in model.”

Ik gebruik zelf ook altijd de droogshampoo van Batiste en eerlijk gezegd kies ik ook altijd voor de Tropical versie. In principe een goede keuze dus, al had ik het dan wel leuk gevonden om de Cherry variant eens te proberen. Het is niet de eerste keer dat er een travel formaat droogshampoo van Batiste in een Deauty box zit. Vorig jaar in december zat er de Floral & Fruity Blush variant in. Ik ga deze ook opzij leggen om mee op vakantie te nemen en anders gebruik ik hem nadien gewoon thuis. Voor mij is droogshampoo iets super handig dat ik altijd in huis heb, dus ook met dit product ben ik best tevreden.“Met veel liefde stellen we onze lieveling van deze maand voor: de love and refreshing face mist van Merci ! Dit is wat Merci Handy er zelf over te vertellen heeft: ‘We hebben de grote druppels vervangen door een fijne mist van liefde. We hebben een gewone pschit vervangen door een pschit die deze naam waardig is. Een harmonieuze pschiiiit die blijft en je uitnodigt je ogen te sluiten en te genieten van het moment (vergeet daarna niet je gen opnieuw te openen. Geen grote fles maar een handig formaat dat je overal mee kan nemen en kan gebruiken waar en wanneer je wilt, met wie je wilt. Ben je er klaar voor … 3-2-1 Pchiiiiiiiit !”

Ik neem altijd schrijffouten mee over als ik citeer, vandaar het ontbreken van een sluitend haakje of apostrof. Maar goed, over naar het product! Ik was erg blij dit product te ontdekken aangezien ik al langer twijfelde om een verfrissende gezichtsnevel aan te schaffen. Ik had een beetje schrik toen ik ‘Flower Power’ zag staan, omdat de lippenbalsem van dit merk, met die smaak mij niet echt bevallen was. Toch is dit een frisse geur die licht aanwezig is. Op de foto rechtsonder zie je hoe fijn de mist is wanneer je op de sprayknop drukt. Ik vind het een fijn product om te ontdekken en heb het meteen in mijn handtas gestopt.“Wanneer blootgesteld aan de zon hebben de gevoeligste zones van ons lichaam het dikwijls hard te verduren. Lippen drogen uit, je neus verbrandt snel, huidvlekken die donkerder worden, littekens die rood worden en ga zo maar door. Voor deze gevoelige zones heeft URIAGE een doelgerichte zonnebescherming ontwikkeld. Het hart van deze stick met transparante formule is een nieuwe filter die hoge bescherming garandeert en die dankzij vitamines C en E een antioxidante werking heeft. Deze zonnebescherming is super eenvoudig aan te brengen en nog makkelijker te doseren. ONMISBAAR DUS!”

Toen ik deze stick uit het zakje haalde, was ik meteen blij! Ik had echt enkele dagen voordien iets gelezen over een dergelijke stick voor gevoelige zones en wou er al gelijk naar op zoek. Een 50+ stick voor gevoelige zones klinkt als muziek in mijn oren. Vooral mijn neus beschermen vind ik altijd moeilijk. Deze wordt super snel rood en zonnecrème glijdt er vanaf van zodra ik twee minuten in de zon kom. Echt transparant zou ik hem niet noemen, aangezien je een duidelijke witte streep op mijn hand kan waarnemen. Toch neem ik deze graag mee op vakantie en ga ik hem grondig testen op mijn neus. Voor een stick van 8 gram betaal je 11 euro en dat vind ik geen slechte prijs. Je gebruikt hem toch enkel voor specifieke zones, dus je hebt er ook niet zoveel van nodig.“De zomer vermenigvuldigt de mogelijkheden om buiten te komen. Joggen in het bos of park, wandelen, winkelen, terrasje doen, …. Liefst doen we dit met onze blote voeten in zomerschoenen. Laat die kousen maar in de lade. Dit kan wel van die vervelende blaren opleveren. Daarom heeft Hansaplast blaarpleisters ontwikkeld met een verbeterde formule opdat de pleister beter en langer blijft zitten (minstens 48u) en de blaar sneller geneest. Op hakjes, sportschoenen of ballerina’s, gedaan met lijden om mooi te zijn.”

Ik denk dat we dit soort blaarpleisters allemaal wel kennen van Compeed. Bij mij bleven deze nooit super goed zitten, dus ik ben erg benieuwd naar deze van Hansaplast. Zomerschoenen kopen is voor mij altijd een uitdaging, omdat ik inderdaad belachelijk snel blaren loop. Ik ben er dan ook zeker van dat deze pleisters mij nog wel van pas zullen komen en dat ik ze grondig kan uitproberen. Persoonlijk vind ik bijna 6 euro betalen voor 5 van deze pleisters best wel veel, daarom vind ik het fijn om deze via Deauty te kunnen ontdekken. “Om je teennagels op een praktische manier te kunnen lakken geeft Hansaplast jullie als extra een super handige tenenspreider.”

Dit product zit als extra in de box en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Ik heb eigenlijk al goeie teenspreiders en was niet meteen op zoek naar een nieuw paar. Ik laat deze dan ook mooi in de verpakking om misschien iemand anders blij mee te kunnen maken. Op zich is het wel een handig product aangezien je in de zomermaanden vaak ook je teennagels van een vrolijk kleurtje nagellak voorziet. 
“En omdat we een klein vermoeden hebben dat we een DUIVELSE zomer tegemoet gaan hebben we het onmisbare accessoire opdat jullie de mooiste supporters zouden zijn van onze nationale ploeg (ja ook voor onze Nederlandse vriendinnen :)). Selfies zijn welkom #BELGIUM #TOESENSEMBLE”

Leuk om zo’n toepasselijke extra te ontvangen, al had ik deze liever een maand eerder teruggevonden in de box. Toen ik deze binnenkreeg, was de groepsfase van het EK natuurlijk al voorbij, dus voor hetzelfde geld hadden ook de Rode Duivels al uit de wedstrijd gelegen. Gelukkig was dit nog niet het geval, maar toch vond ik het een beetje vijgen na Pasen. Een leuke toevoeging dus, maar een beetje laat. Ik zelf zou deze nooit op mijn gezicht gebruiken omdat ik vroeger als kind ook niet tegen alle soorten gezichtsverf kon. Om reactie te vermijden, zal ik deze dus enkel op mijn hand kunnen gebruiken. Misschien dat ik Nick wel vol mag tekenen? ;-)

De inhoud van deze box vind ik niet slecht. Het is zeker niet de beste box die ik ooit ontvangen heb, maar er zitten zeker enkele nuttige producten tussen. Ik ben het meest blij met de face mist en de 50+ stick voor gevoelige zones. Wat vinden jullie het fijnste product uit deze box? En zouden jullie tevreden zijn met deze inhoud?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie box. Ideaal dat er echt van die zomerse artikelen in zitten....Wie weet ga ik mij ook ooit abonneren, ik moet even kijken wat er in het verleden al voor boxen zijn geweest. Maar deze is zeker mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt! En ik heb nu iets meer dan een jaar een abonnement, dus je kan die allemaal terug vinden in artikels op deze blog.

      Verwijderen