dinsdag 28 juni 2016

Yankee Candle stash


Geurkaarsen zijn een verslaving, maar niet elk merk vind ik even goed. Vaak ruik je ze amper of krijg ik er een heel duf gevoel van. Vandaar dat ik het moeilijk vind om dure kaarsen aan te kopen. Ik weet niet of ik er wel tegen ga kunnen. Op goed geluk bracht Patricia er vorig jaar eentje mee van Yankee Candle en daar kon ik best goed tegen. Dankzij Julie merkte ik een stockverkoop op en kon ik goedkoop wat samplers kopen, zodat ik van een aantal geuren al kan testen of ik ze wel goed vind. Vandaag laat ik jullie zien welke geuren ik allemaal in huis heb. Enjoy! Beginnen doen we met de twee medium size jars die Patricia en ik hebben. Zij heeft de Red Raspberry en de Fluffy Towels is van mij. Ikzelf ben heel gelukkig met de mijne, Patricia heeft laten vallen dat zij de hare wat vindt tegenvallen als hij aan is. 

Red Raspberry is zoet en zit vol met goedheid van de natuur. Er is niets zo lekker als rijpe, rode frambozen.
Fluffy Towels ruikt naar de frisse geur van schone handdoeken, warm uit de droger. Met tonen van citroen, appel, lavendel en lelie.En nu komen we aan de votive samplers. De eerste is Beach wood die we ook al aan het uitproberen zijn. Ik kan hier verder nog niets over zeggen omdat ik hem nog niet lang genoeg aan heb gehad. 

Beach Wood is moderne mix van vetiver, zoute lucht en wrakhout creëert een intrigerende geur.Fireside Treats brengt dee vreugde van het kamp, gebiologeerd door het vuur, zingen en lachen, terwijl de marhmellows geroosterd worden tot rijke, verrukkelijke perfectie.

Winter Glow is een scherpe geur van berijpte bladeren op besneeuwde bomen, opgewarmd door gouden amber zonnestralen.

Snow In Love is een prachtige mix van kalmerende bossen en winterse frisheid met poedersneeuw.


Season Of Peace neemt je mee naar de besneeuwde akkers, gevangen in deze betoverende koele witte muskus geur.

Snowflake Cookie is een heerlijke kerst editie met charme. perfect mooie kerstkoekjes, heerlijk versierd met roze suikerglazuur.

Vanilla Chai is een rijk en pittig recept van gember, kaneel en vanille.


Baby Powder is een rustgevende, frisse geur die de geest tot rust brengt en het een subtiel gevoel van onschuld geeft.

Angel's Wings is een mooie frisse geur van zoete suikerspin, hemelse pure bloemblaadjes en goddelijk vanille.

Soft Blanket is een heerlijke friss geur van citrus, luxe vanille en warme amber.


Beach Holiday is als een vakantie aan de kust. De schone frisse geur van zeelucht is zo echt dat je bijna de zoute nevel kan voelen.

Pink Grapefruit bestaat uit perfecte zongerijpte grapefruits, sprankelend met heldere, tintelende citrus om de zintuigen te roeren.

Salted Caramel is een zoete weelderige gourmand geur van gebrande suiker, zeezout en vanille karamel.

Dit zijn dus de Yankee Candles die wij in huis hebben.  De omschrijvingen komen van Sensationalhome.nl omdat ik een ramp ben in het beschrijven en omdat ik ze dus nog niet allemaal aangestoken heb. Doordat ze samen in één doos hebben gezeten, ruiken ze allemaal een beetje hetzelfde (het plastic heeft ook andere geuren opgenomen) maar hopelijk komt dit allemaal goed als ik ze eenmaal aansteek. Na toch wat snuffelen ben ik vooral grote fan van Angel's wings en Season of peace. Ik hou jullie op de hoogte! 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten