maandag 27 juni 2016

Shoplog | Kruidvat 1+1 actie


Niet zaterdag, maar die ervoor was er vanwege de match van België een geweldige actie bij Kruidvat. Vanaf 13u was er 1 + 1 gratis op alle make-up. Daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. Langs de ene kant heb ik enkele all time favourites opnieuw gekocht, langs de andere kant kocht ik enkele dingen om eens te proberen. De meeste zijn erg budget en daar houden we van. ;) 
Als eerste iets wat ik niet voor mezelf heb gekocht, maar voor Julie. Zij gebruikt deze namelijk al erg lang. Voor mij is hij persoonlijk toch heel wat te donker om veel te gebruiken. Deze waren €11,49. 


De bovenste eyeliner is voor Patricia. Die andere twee zijn voor mij. Zoals jullie wel weten, gebruik ik deze heel erg veel. Altijd fijn om die dan aan de helft van de prijs te kunnen scoren. 


Ik heb eigenlijk wel genoeg kwasten, maar enkele meer voor oogschaduw konden toch wel van pas komen. Vandaar dat ik gekozen heb voor deze goedkope kwasten van Essence. Ik denk dat ze gemiddeld anderhalve euro kosten. 


De laatste tijd ben ik enorm hard into mijn wenkbrauwen en gebruik ik al een tijdje deze potloodjes. €7,49 voor een potloodje vind ik persoonlijk niet niets en vandaar dat ik er meteen twee van gekocht heb. 


Voor Patricia kochten we de poeder en dan voor mezelf de blush en het lippotloodje. Die blush vond ik altijd super fijn, maar is een tijdje geleden gesneuveld. Toen ik merkte dat ze hem nog altijd hadden, besloot ik hem dan toch maar opnieuw te kopen. 


Na een video van Nikki werd ik verliefd op rode liquid lipstick. Ik ben niet het type dat zo snel impulsief grote (en dure) aankopen gaat doen, dus besloot ik om eerst een budgetversie te kopen om te zien of ik het wel zou gebruiken. Na vele verschillende producten geswatcht te hebben, koos ik voor deze van MUA in de kleur Reckless. Deze was €4,99. 


Patricia heeft een mooie lipstick van Catrice en omdat ik die niet continu van haar wou gaan stelen, heb ik hem zelf ook gekocht. Als ik mij niet vergis is dit MATtraction. Ofzoiets. 


Aangezien ik mijn bronzers wat te oranje vind om te contouren, was ik op zoek naar iets wat koeler was van kleur. Ik zag dit contour palette liggen en ik wist dat dit iets was dat ik wilde proberen. Zo gezegd, zo gedaan. Hier betaalde ik, denk ik, €4,59 voor. Allez, als er geen korting zou zijn. ;)


Tot slot nog enkele dingen van Patricia: een oogschaduw, een lipstick (minder rood dan hij op deze foto lijkt) en een peel off base coat. Geen dingen waar ik enorm warm van loop, maar zolang zij er blij mee is, is het allemaal oké. 

In totaal was onze rekening €52,08 en hebben we dus ook zoveel bespaard. Ik heb iets meer gekocht dan dat ik gepland had. Moet kunnen, toch? Mooie actie Kruidvat! Naar mijn mening is het voor herhaling vatbaar! 

Heb jij leuke dingen gescoord tijdens deze actie? (snap je, gescoord? ;) )

Liefs
Veronique 


2 opmerkingen:

  1. Goh, in Nederland deden Essence, Catrice en NYC volgens de folders niet mee aan deze actie, dus ik heb hem aan me voorbij laten gaan. Raar dat dat in België wel zo was! Maar zo te zien heb je er wel mooie aankopen mee kunnen doen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow jij hebt een hoop gekocht!

    Liefs, Celine.

    BeantwoordenVerwijderen