donderdag 30 juni 2016

MAC Pink Nouveau


Ik hou van lipsticks. Ik hou vooral van MAC lipsticks. Vandaag vertel ik jullie wat meer over een andere telg van die familie. Deze heb ik niet zelf gekocht maar adopteerde ik nadat Patricia vond dat ie toch iets te roze was voor haar. Met veel liefde en plezier nam ik deze van haar over. Ik ging er maar vanuit dat ik, als meisje meisje van de twee, deze kleur wel zou kunnen smaken. 
Op het eerste zicht ziet het er super uit. Een mooie frisse roze kleur. De verpakking is zoals we van MAC gewend zijn. De typische zwarte met hele fijne glittertjes. Ook ruikt de lipstick net zoals alle andere naar vanille. Iets wat je moet onthouden zodat je zeker geen fake exemplaar koopt! En hier op de swatch zien we duidelijke dat het een roze koele kleur is met een lichte glans. Dekt even mooi als we van MAC gewoon zijn. 


Maar wanneer ik hem op mijn lippen heb, heb ik toch zo m'n twijfels. Ook voor mij lijkt hij wat te licht/ te roze. Ik wil hem gerust nog meer kansen geven, eventueel in combinatie met andere producten op de rest van mijn gezicht. Zoals hij er op deze foto uitziet, ben ik geen al te grote fan. 

Eerlijk is eerlijk, dit is toch mijn minst favoriete lipstick van MAC die ik tot nu toe geprobeerd heb. Dat zal ook wel de reden zijn waarom ik hem al niet zelf gekocht heb in eerste instantie. Hij heeft wel iets weg van Please me, maar doordat die net iets warmer en donkerder is, staat hij me toch een stukje beter. 

Wat denken jullie ervan? Delen jullie mijn mening? 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen: