maandag 13 juni 2016

Life through my eyes | Mei - juni 2016


Oeps! Ik ben weer een hele tijd weggeweest terwijl ik had gezegd dat ik terug was. Er waren nog een paar onvoorziene dingen gebeurd bij een aantal taken, waardoor mijn 'to do'-list plots weer een stukje langer werd. Momenteel ben ik echt wel aan de laatste loodjes bezig. Morgen heb ik mijn herexamen en volgende week maandag heb ik de verdediging van mijn bachelorproef. Allemaal enorm spannend! Ook ben ik nu lichtjes gek aan het worden omdat ik Toon al even niet meer gezien heb. Aarggh. Maar goed, vandaag heb ik voor jullie dus weer een kijkje in mijn leven. Het zijn weer heel wat foto's dus ga lekker comfy zitten met een tas koffie of thee erbij. 
Amper iets eetbaars in huis hebben en dan maar wat dingen bij elkaar gooien. Eerlijk gezegd was het niet zo geweldig lekker en heb ik ook niet zoveel gegeten toen. Het ziet er wel mooi uit! 


Dit was al een stukje beter! Lekker veel vis, wat groenten, pasta en een eitje erbij. Meer moet het met warm weer voor mij echt niet zijn. 


Een deel van mijn Rituals collectie. :D Een klĂ©in beetje verslaafd? :D 


Ben je rustig aan het winkelen krijg je ineens een snapchat van je vriendje die bij je thuis zit. Thanks for the head's up, man! Uiteraard zo snel mogelijk terug naar huis gegaan. 


Het goede weer van een tijd geleden was het ideale moment om een zelfbruiner van de Rituals te testen. Geloof mij, dit is bruin voor mijn benen! 


Ik weet niet of ik blij moet zijn dat ik er zo ga uit zien als ik oud ben... 


Wanneer hij per se een snapchat wil nemen... Resultaat: Ik die klaar is om in een horrorfilm mee te spelen. 


Bloggen met wat eten erbij. 


En uiteraard een lekker kopje thee van de Rituals in een kopje van de Rituals. Fancy. 


En nog meer bloggen... 


Soms maak ik mezelf wijs dat ik het geduld heb om mijn nagels te lakken. 9/10 keer is dit niet waar en verpest ik het. Die keer was een uitzondering. 


En ook hebben het liefje en ik eens 'a week from hell' gehad. Op donderdag beide op tijd opgestaan, 's avonds tot kot in de nacht naar een TD (want hij moest er helpen als hij praesidium wou worden) om dan rond half 3 naar huis te vertrekken en tegen half 4 te slapen. De volgende ochtend ging de wekker om 7u, waarna we een dagje school voor de boeg hadden. Die avond gingen we met Julie en Nick helemaal naar Gent voor een liveshow van de Voice. Toon besloot in de auto een dutje te doen. 


En dit was mijn zicht tijdens de lifeshow... 'Worst seats ever.'


Deze foto is trouwens genomen op de TD (je weet wel, dat feestje waar hij moest helpen. Een paar dagen later besloot hij trouwens dat hij geen praesidium wou worden.) ZIE HOE SCHATTIG WIJ ZIJN! Op deze foto lijkt het allemaal nog goed mee te vallen, maar hij is echt wel een stuk groter dan ik. (Yours truly is 1m63, het lief is 2m03.) 


1 Woord: AVOCADO ♥ 


Dit ben ik. Zonder make-up. En moe. Heel erg moe. Hij moest per se een foto maken van mij met mijn 'snorretje'. 


Tijd voor een iets 'droeviger' verhaaltje. Tweety was een paar weken geleden een dag vermist en dit is niet van haar gewoonte. Ze zit meestal thuis binnen op een warm plekje maar toen we haar sinds zaterdagochtend niet meer gezien hadden, besloot ik zondagmiddag iets op Facebook te zetten. Iemand antwoordde dat ze dacht dat ze in het asiel was binnengebracht; En dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn. Iemand had haar 'al twee weken zien rondzwerven in het Begijnhof.' Aangezien het Begijnhof grenst aan onze tuin is het logisch dat zij daar af en toe komt. Arme poes... Helemaal van slag. We zijn natuurlijk wel erg blij dat ze terecht is! 


's Morgens vroeg, ik offer mij op om op hetzelfde onmenselijke uur als Toon naar school te gaan (I'm the one with a car ;) ) en ik besluit dan uiteraard om daar te ontbijten. Is de keuken nog dicht. :'( Een bifiworstje uit een automaat is echt niet het beste idee om half 9 's ochtends. 


Brownie. Ice-cream. Strawberries. And chocolate sauce. ♥ 


Zo zie je maar dat ik een resting bitch face heb en dat Tweety zelfs met een mensengezicht het allemaal niet goed snapt. 


Ik hou van gerookte vis. Valt het op? 


Toon heeft het rotste examenrooster ooit. Om hem toch een hart onder de riem te steken, maakte ik allemaal envelopjes met foto's van ons erin. 


En dat vond hij geweldig! 


Na veel bloed, zweet en tranen konden Ann en ik donderdag eindelijk zeggen dat het klaar is. Onze bachelorproef was klas en afgedrukt. Nu enkel 20 juni de presentatie nog rocken en 't is in orde! 


Vrijdag besloot ik ervan te profiteren om er nog eentje te drinken voor ik het hele weekend zou moeten studeren. Eentje werden er wel twee. :x 


En het avondeten was ook heerlijk uitgebreid. 


Als laatste een fotootje van mijn wel erg goed gelukte iced coffee. Zeg nu zelf, ziet er toch mooi uit, niet? 

Nu moet ik dus nog een paar dagen knallen, dan is het even bang afwachten of ik voor alles geslaagd ben maar hoe dan ook ga ik genieten van de vrije momenten. EINDELIJK RUST. 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten