woensdag 29 juni 2016

Julie | Opgemaakt #28 – Mei

Er is weer al een maand voorbij gegaan en dat wil zeggen dat ik jullie vandaag nog eens alle producten laat zien die ik opgemaakt heb. Deze keer laat ik jullie alle opgemaakte producten van de maand mei zien. Naar goede gewoonte is het weer behoorlijk veel, dus ik ga er meteen aan beginnen met deze Rituals geurstokken. De geur Lotus Secret is een vaste waarde op onze slaapkamer. Het is mijn favoriete geur van Rituals en deze zachte geur past perfect op de slaapkamer omdat de geur ontspannend werkt. Ik koop deze elke keer opnieuw, dus deze zal je zeker nog vaker zien voorbij komen. Benieuwd of ik ook nieuwe producten heb opgemaakt en misschien wel een holy grail ontdekt heb? Lees dan zeker even verder!

Ik draag altijd nagellak, dus vliegt ook de nail polish remover er soms vlot door bij mij. Ik vind niks handiger dan zulke dip en clean potjes en deze is van Hema. Ik heb hem al eerder gehad en zelfs gereviewd. Voor mij is zo’n potje opgemaakt wanneer de spons verzadigd is van alle kleurtjes en deze begint af te geven op mijn vingers. Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht omdat ik hem prijs/kwaliteit erg goed vind.

Nog een vaste waarde in dit soort artikels is deze Yin Bed & Body Mist van Rituals. Deze heeft dezelfde geur als de Lotus Secret geurstokken en ik gebruik deze dan ook elke avond op mijn kussen voor het slapengaan. Vroeger had ik veel moeite met in slaap vallen, maar geloof het of niet, tegenwoordig val ik super snel in slaap. Of dat volledig te wijten is aan deze mist weet ik niet, maar ik vind het prima zo! Het proberen waard lijkt me… ;-)

Excuses voor deze vreselijk onduidelijke foto. Je ziet nog wel duidelijk de vorm van een grote geurkaars. Het gaat hier om de XL Oriental Light geurkaars van Rituals. Deze komt uit het Limited Edition gamma van afgelopen winter en is op dit moment niet meer te koop. Ik heb deze wel nog als back-up staan. Hopelijk werkt die een beetje beter mee dan zijn voorganger. Deze kaars met drie lonten deed het namelijk niet zo goed bij mij. De wiekjes waren zo klein dat het net waakvlammetjes waren. Ik heb deze pot dan ook niet volledig leeg gekregen. Helaas, hopelijk volgende keer beter!

Opnieuw een favoriet product van mij is deze Make-up Remover van Jafra. Ik had hier een klein formaat aangezien deze mee op vakantie geweest is in april en ik deze dan thuis maar verder opgemaakt heb. Ook de grote variant heb ik in huis en ik wil nooit meer zonder. Ook de remover van Rituals vind ik fijn, dus ik wissel deze twee merken graag af. Hij bevat ook een oliecomponent waardoor hij ook geschikt is om waterproof make-up mee te verwijderen.

Er is een periode geweest waarin ik super veel bruisballen van Lush had ingeslagen maar eigenlijk vergeet ik ze vaak te gebruiken. In mei ging ik in bad met deze Candy Mountain Bubble Bar, en ik heb hem dan ook in één keer gebruikt. Hij lag al vrij lang in mijn kast, dus vond ik het tijd om hem op te maken. Ik vond deze fijn, maar zou hem niet zo snel terug opnieuw kopen. Lekker zoete geur, maar ik wil graag nog zoveel andere soorten proberen.

Ik ben dol op scrubs en gebruik deze dan ook trouw twee keer per week. Op de foto hierboven zie je een klein potje Sakura Scrub van Rituals. Ik heb deze ook in het groot staan en die heb ik eigenlijk altijd in huis. Het is een suikerscrub die vrij grof van korrel is maar wel een super zacht olielaagje nalaat op je huid. Ik ben fan, maar Nick verkiest toch een mildere scrub voor zijn huid. Deze heb ik altijd in huis, dus koop ik zeker nog opnieuw.

Deze Pure Coconut Facial Scrub heb ik ooit een keer cadeau gegeven aan Nick. Gelukkig mocht ik hem ook mee gebruiken en nu is hij dan uiteindelijk opgemaakt. Je doet echt een behoorlijk lange tijd met deze tube. De korrel is perfect voor je gezicht; niet te zacht maar ook niet te ruw. Ik vond deze erg fijn en zou hem zeker graag opnieuw kopen. We zijn eerst beiden wat andere gezichtsscrubs aan het opmaken.

De Essence make-Up Remover Wipes voor waterproof make-up nam ik mee op vakantie en heb ik dan thuis verder opgemaakt. Ik heb ontdekt dat dit echt wonderdoekjes zijn! Normaal gezien zal ik niet snel zulke doekjes promoten om je make-up mee te verwijderen, maar deze zijn echt geweldig! Niet per se voor je hele gezicht, wel voor je lipstick! Zelfs de meest hardnekkige stain lipsticks, krijg ik tamelijk vlot verwijdert met deze doekjes. Ze kosten maar een kleine €1.50 en dat is fijn meegenomen! Probeer deze zeker eens uit.

Mijn favoriete deodorant blijft toch nog steeds deze Lady Speed Stick in Orchard Blossom. Ik wissel graag af, maar deze blijft toch bovenaan mijn lijstje staan. Ik heb deze op dit moment niet in huis, wel nog enkele andere varianten van LSS. De geur en werking zijn fantastisch en ik kan hem echt aan iedereen aanbevelen!

Het is niet de eerste keer dat deze Gezicht Reinigingsdoekjes van Albert Heijn voorbij komen in mijn opgemaakt artikels. Het is dan ook zo handig om ze mee te brengen als ik mijn wekelijkse boodschappen doe. Het zijn prima doekjes, niet meer of niet minder en ik zal deze zeker nog wel eens opnieuw kopen.

Deze wasverzachter van Soupline heb ik ook helemaal opgemaakt in mei. Ik wissel telkens af van geur en merk om niet gewend te raken aan de geur. Deze vond ik erg fijn en lekker bloemig van geur. Ik zou hem dus zeker opnieuw kunnen kopen, al was ik op het einde van de fles zeker toe aan een nieuw geurtje.

Body butters van The Body Shop heb ik ook altijd in huis, in allerlei verschillende geuren zelfs. Deze Peach Body Butter is nog een oude verpakking die ik een keer kreeg van een vriendin omdat zij de geur niet lekker vond. Ik weet echter dat deze lijn favoriet van velen is, en daar mag je mij ook onder rekenen! Zelfs Nick heeft deze mee opgesmeerd omdat ook hij de geur van perzik erg lekker vind. Ik heb nog een nieuwe pot in de kast staan.

Alweer doekjes? Ik hoor het jullie denken. Wel ik heb beneden in de badkamer een pakje in gebruik, maar ook boven aan mijn make-up bureau ligt een pakje doekjes. Deze zijn dus toevallig gelijktijdig opgemaakt met het andere pakje. Deze Deep Facial Cleansing Wipes van Primark koop ik elke keer opnieuw. Ik vind ze best goed en voor hun prijs kan je het al helemaal niet laten.

Ik kreeg deze Energie De Vie sample van Lancôme eens bij een bestelling. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ondertussen al niet meer veel herinner van dit product. Ik heb hem in ieder geval als serum onder mijn nachtcrème gebruikt en vond deze zeker fijn. Toch zou ik nooit zo’n duur serum kopen, toch zeker nog niet op mijn jonge leeftijd. Leuk om te proberen, maar ik zal hem niet snel zelf aankopen.

Op naar de volgende oude bekende in dit artikel. Ik heb weer een verpakking van de Dream BB Fresh Cream van Maybelline opgemaakt. Op dit moment heb ik hem niet in huis, maar ik zou hem zeker opnieuw willen kopen. Alleen vind ik hem niet zo zuinig in gebruik en kost hij toch wel elke keer meer dan 10 euro. Ik werk eerst even nog wat foundations op voor ik deze opnieuw koop.

Dit kleine flesje Vitamin E Hydrating Toner van The Body Shop kocht ik eens in een verrassingszak. Ik heb hem al die tijd bewaard om mee op vakantie te nemen en dat heb ik in april dan ook gedaan. Nadien heb ik deze thuis verder opgemaakt. Ik heb nog voldoende andere tonics in huis, maar deze vond ik zeker goed. Eigenlijk ben ik wel tevreden van heel het Vitamin E gamma van The Body Shop.

Deze lippenbalsem van Merci Handy ontdekte ik in de Deauty box van oktober. Nick en ik gebruiken iedere avond voor het slapengaan lippenbalsem en deze hebben we dus ook samen opgemaakt. Om eerlijk te zijn was ik blij toen hij op was. De geur/smaak van Flower Power is niet helemaal mijn ding, maar de stick was vooral heel erg stroef en bracht niet makkelijk aan. Er zaten ook een soort kleine korreltjes in die niet altijd aangenaam voelen. Deze zou ik dus zeker niet kopen of aanraden.

Ook via Deauty ontving ik deze Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam. Bijna een jaar geleden kreeg ik deze in juni en toen heb ik hem nog even aan de kant gelegd. Het was een fijne reiniger omdat hij een creamy textuur had. Hij rook ook best speciaal, in het begin vond ik dit niet lekker maar ik ben er wel aan gewend geraakt. Ik denk niet dat ik deze snel zou aankopen, maar ik vond hem zeker niet slecht. Mijn huid voelde zacht, proper en niet trekkerig aan na gebruik.

Toen Gosh uit het gamma ging bij Kruidvat, heb ik een heleboel artikelen met korting op de kop kunnen tikken. Deze Velvet Touch Foundation Primer wou ik al langer proberen omdat ik er al zoveel goeds over gelezen had. Je kon perfect zien wanneer hij bijna leeg was en dat vond ik erg handig. Toch zou ik deze niet snel opnieuw kopen. Ik vond hem niet erg zuinig en hij zit bomvol siliconen. Op zich kan mijn huid dit best verdragen, toch vind ik dat persoonlijk geen aangenaam gevoel. Een beetje mag, maar dit was teveel van het goede.

De Glazed Apple lijn van The Body Shop viel denk ik bij iedereen wel in goeie aarde. Ik vond deze geur in ieder geval heerlijk en schafte er bijna alles van aan. Deze keer heb ik de Body Polish opgemaakt. Ik wissel graag af tussen ruwe en milde scrubs en dit is duidelijk een voorbeeld van een zachte douchescrub. Je krijgt de verpakking helaas niet erg goed leeg, ik vond sowieso al dat ik van in het begin hard moet duwen om er iets uit te krijgen. Ik vond deze erg lekker, maar aangezien hij Limited Edition is, kan ik hem nu niet opnieuw kopen.

Dagelijks gebruiken Nick en ik enkele keren handzeep, zowel in de keuken als in de badkamer. Dit pompje Detol Zachter Mousse hebben we in de keuken gebruikt. Ik vond deze erg lekker ruiken en fijn in gebruik. Naar het einde toe wou het pompsysteem wel niet meer goed meewerken. Zulke mousses zijn altijd vrij prijzig, maar ik zou hem toch zeker graag opnieuw willen kopen.

Ook handcrème is een product dat we beide dagelijks gebruiken voor we gaan slapen. We wisselen telkens twee verschillende handcrèmes af, aangezien we toch genoeg voorraad hebben. In mei hebben we om te beginnen deze Flormar Intensive Care Hand Cream opgemaakt. Ik vind deze echt een super zachte, poederige geur hebben en daar hou ik wel van. Deze hebben we al eerder opgemaakt en ik wil hem zeker weer opnieuw kopen.

Onlangs liet ik jullie mijn Skincare Routine zien en daarin zag je ook dit product voorbij komen. Het is een Micellair Water van Hydra Science en ik ben hier erg tevreden over. Ik weet niet waar je het nog kan kopen, maar ik koop dit merk altijd bij Carrefour. Het is een vrij goedkoop merk met toch goede producten qua kwaliteit. Ik heb nog enkele andere staan om te proberen, nadien koop ik deze waarschijnlijk opnieuw.

Zoals jullie weten werk ik bij Rituals, dus ook mijn hele huis is vergeven van de Rituals producten. In mei heb ik nog deze Zensation doucheschuim uit de Sakura lijn opgemaakt en er staat weeral een nieuwe fles in de kast. Ik heb zoveel verschillende douchespullen, maar toch kies ik het vaakst voor een doucheschuim. Welke is jullie favoriet?

Na het douchen gebruik ik ook altijd bodycrème. Het liefst van al match ik telkens mijn producten en bouw ik verschillende geurlagen op. Daarom is ook mijn pot Magic Touch Body Cream uit diezelfde Sakura lijn tegelijkertijd opgemaakt met de doucheschuim. Ook hiervan heb ik al een nieuwe pot in de kast staan, al is deze wel al in de nieuwe verpakking.

Om de twee maanden denk ik dat dit product wel terug te vinden is in mijn opgemaakt artikels. Het Healthy Balance poeder van Bourjois is denk ik één van mijn eerste make-up producten ooit geweest en het is sindsdien nooit meer weggegaan. Ik vind het een super poeder dat je look matteert en een beetje meer kleur geeft. Ik gebruik nu de kleur 53 Beige Clair en ben alweer aan een nieuwe verpakking bezig.

Naobay is een merk dat ik via Deauty leerde kennen en ook deze Renewal Antiox Eye Contour Cream ontdekte ik in zo’n box. Ik vond deze fijn om te doseren en van textuur, al had ik niet de indruk dat hij erg veel deed voor de huid rondom mijn ogen. Van sommige crèmes voel ik mijn huid als het ware strakker worden, dat had ik bij deze niet. Gelukkig heb ik niet al te veel last van wallen of verkleuring. Ik vond deze oogcrème niet slecht maar zou hem denk ik niet snel zelf aanschaffen.

Bij Primark kocht ik vorige keer een aantal verschillende maskertjes en deze Strawberries & Cream was er daar eentje van. Mijn mening konden jullie al lezen in de review, maar ik zal nog even kort zeggen wat ik van dit masker vond. Hij kost slechts 1 euro en daar is hij zeker niet slecht voor. De geur is echter een beetje chemisch en ik had niet de indruk dat dit maskertje veel deed voor mijn huid.

Yankee Candle is een kaarsenmerk dat ik voornamelijk door andere bloggers leerde kennen. Ik kocht mijn eerste twee jars in Oberhausen en heb ondertussen nog wat nieuwe producten online gekocht. Helaas willen de potten bij mij niet helemaal opbranden, ongeacht dat ik ze wel lang genoeg aan één stuk laat branden. Mijn grootmoeder smelt het overgebleven was nog wel om, en dan maakt ze er een nieuwe kaars van. Deze mag ze dan van mij houden, voor de moeite. Deze geur was vrij zacht maar wel erg lekker.

Een van de bekendste producten van Clinique is denk ik deze Dramatically Different Moisturizing Lotion+, ofwel DDML. Ik heb echt ontzettend lang gedaan met deze verpakking, dus ik kan je wel vertellen dat hij erg zuinig is. Ik heb deze in de wintermaanden als nachtcrème gebruikt omdat ik dan neig naar een droge huid. Ik zou deze zeker opnieuw kopen omdat hij van prijs nog wel meevalt als je bekijkt hoe lang je er mee doet. Als je een vette huid hebt, zal deze waarschijnlijk te rijk voor je zijn.

Zoals ik eerder al zei, wisselen Nick en ik telkens twee handcrèmes met elkaar af. In mei hebben we ook nog deze Miracle Balm van Rituals opgemaakt. Deze is sowieso de rijkste handcrème die ik ooit gebruikt heb en ik vind hem echt wel goed. Ook Nick vind deze erg fijn, dus wij kopen deze regelmatig terug opnieuw. In de zomermaanden gebruik ik dan liever de groene handcrème van Rituals.

Unani is een merk dat haast nergens te verkrijgen is maar waar ik wel erg tevreden over ben. Gelukkig leerde ik dankzij Deauty dit merk kennen en stoppen ze er geregeld een product van in hun box. Zo ook deze Il-luminate Exfoliating Cream. Ik heb deze ook mee op vakantie genomen maar verder heb ik hem gewoon thuis gebruikt. Nick vond deze geur niet zo lekker, maar de werking vonden we beiden erg fijn. Het is een erg crèmige textuur met een milde korrel, ideaal voor je gezicht. Ik heb geen idee waar ik dit merk kan kopen, anders zou ik er zeker enkele producten van aanschaffen!


Zoals jullie kunnen zien, ben ik mijn belofte nagekomen. Ook in de maand mei heb ik weer een heleboel producten opgemaakt. Hopelijk vinden jullie het leuk om eens te kijken wat voor producten ik zoal gebruik en welke ik opnieuw zou kopen. Wat is jouw favoriet uit dit artikel? Let me know!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Wat heb je veel opgemaakt weer! Ik zie veel lekkere producten van Rituals en ook die Peach body butter van The Body Shop is erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet hoe ik dat elke maand doe, het gaat gewoon vanzelf! :-D

   Verwijderen
 2. Wow, wat heb jij veel opgemaakt! En ook veel van Rituals, zalig vind ik dat ook!! Leuke post en ik ben nieuwsgierig geworden naar de gezichtsscrub met kokos ( ik ben gek op kokos ) en de deo...daar hoor ik meer positieve verhalen over. www.hillybillybeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, klopt Hilde! Ik werk dan ook bij Rituals, dus dat kan verklaren! ;-)

   Verwijderen