woensdag 15 juni 2016

Julie | New in : Spullen uit Amerika

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-new-in-spullen-uit-amerika.html

Ik ben zelf ooit al twee keer in Amerika geweest, al is het geleden van toen ik nog in de lagere school zat. Toch heb ik onlangs enkele leuke spullen binnen gekregen, rechtstreeks uit Amerika. Een goeie vriend van Nick en mezelf woont er sinds vorige zomer en als hij over komt naar België vraagt hij altijd of hij iets voor me moet meebrengen. Ook collega Kathy ging op vakantie naar New York en bracht iets voor me mee. Benieuwd naar alle spullen die ik nieuw binnen heb? Blijf dan zeker lezen!Aan Kathy had ik gevraagd om de Lady Speed Stick in Orchard Blossom mee te brengen. Deze kon ze niet vinden, maar in de plaats daarvan nam ze Powder Fresh en Shower Fresh voor mij mee. Grappig weetje is dat de ingrediëntenlijst van beide sticks identiek is. De geur is lichtjes anders, maar ze ruiken allebei super lekker. Ze zijn invisible dry en beloven 24 uur bescherming. Ik heb ze nog niet kunnen uitproberen maar ben hier alvast zeer benieuwd naar.Ook aan Axel vroeg ik om de Lady Speed Stick in Orchard Blossom mee te brengen, aangezien ik deze al vaak gebruikt heb en erg fijn vind. Hij zei dat deze Spring Blossom de vervanger was van diegene dat ik gevraagd had. Mij ook prima, nu heb ik maar liefst drie verschillende geuren en maar liefst vier back-ups liggen. Deze komt uit het invisible dry power gamma en belooft ook die 24 uur bescherming. Ook naar deze sticks ben ik erg nieuwsgierig.Ik vroeg aan Axel ook om enkele spullen van NYX mee te brengen omdat ik wel fan ben van dit merk. De prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit is echt wel dik oké. De HD concealer heb ik al eens eerder gehad en ik vind de kleur CW02 Fair/Clair goed voor mijn huidskleur. De dekking is medium en dat vind ik prima. Ik kocht deze vroeger in Oberhausen, maar ook daar kan ik hem nergens meer vinden. Gelukkig heb ik nu dus terug een exemplaar in huis.

Links zie je ook twee Soft Matte Lip Creams van NYX. Ik was al langer benieuwd naar deze kleuren en besloot ze nu te vragen. De roze kleur kreeg de naam Prague en de bordeauxrode kleur heet Copenhagen. En natuurlijk heb ik ook swatches voor jullie van deze producten. Ik vind deze kleur echt super mooi! Hij is perfect om nu in de zomer te gaan dragen en dan ben ik dan ook zeker van plan. Netjes aanbrengen vergt nog een beetje oefening, maar zoals je kan zien is hij toch wel goed egaal te verdelen. Ik had wel meer een stain effect verwacht, maar ondanks dat deze soft matte lip creams goed matte opdrogen, blijven ze niet muurvast op je lippen zitten. Af en toe bijwerken zal je er dus wel bij moeten nemen.Ik zal het al maar onmiddellijk toegeven: ik had veel meer verwacht van Copenhagen. Ik had hem op een foto op internet gezien en was meteen verliefd. Helaas is deze kleur niet helemaal wat ik gehoopt had. Hij brengt vrij moeilijk gelijk aan en dat geeft een vlekkerig resultaat. Op de full face foto ziet hij er echter wel oké uit. Ik draag trouwens verder enkel wat BB cream en mascara, dus let daar niet te veel op… Ik vind het echt jammer dat hij me een beetje tegenvalt, want ik vind de kleur echt geweldig om te dragen in de herfst- en wintermaanden.
Eindelijk heb ik ook deze box in handen. Het Revenge Is Infinite Palette staat al voor eeuwig op mijn wishlist en nu kan ik deze dan ook afstrepen. Ik was grote fan van de serie Revenge en ik vind deze box dan ook een musthave. Je krijgt echt een doos met een mooie inhoud. Maar liefst 10 kleuren oogschaduw, 3 blushes en 6 kleuren lipgloss zouden je de look van de hoofdpersonages kunnen garanderen. Ik vind dit zo’n leuk palette dat ik hierover nog een apart artikel ga schrijven.

Het is misschien niet zo erg veel, maar ik wou jullie toch al even laten zien welke nieuwe spullen ik allemaal binnen heb. Over het palette kunnen jullie zeker nog een aparte review verwachten. Ik ben erg benieuwd wat jullie het leukste product uit dit artikel vinden!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Wat super lief dat ze dit wouden meenemen. Wist niet dat nyx hier zo lastig te krijgen is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh in België verkopen ze het niet en in Nederland kan ik het niet vinden in Eindhoven of Tilburg (daar ga ik ooit wel winkelen) en ook in Duitsland kan ik het niet meer vinden waar ik dan ooit kom! :-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke spullen zeg! Ik sla zelf ook altijd zoveel Lady Speed Stick in, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, is wel nodig ook! Daar wil ik geen verzendingskosten voor betalen die even duur zijn als 1 zo'n stick! ;-)

   Verwijderen