woensdag 22 juni 2016

Julie | Mijn Maskertjes Stash

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-mijn-maskertjes-stash.html

Elke eerste zondag van de maand laat ik jullie een gezichtsmaskertje zien. Ik probeer om toch echt wel elke week minstens één keer een gezichtsmasker te gebruiken en ik wil dan ook altijd graag nieuwe merken of soorten uitproberen. Vandaag wil ik jullie laten zien welke maskertjes ik allemaal in mijn stash heb en wat jullie dus zoal kunnen verwachten de komende maanden. Sommige maskers heb ik al laten zien in een review, deze zal ik dan ook even linken in het artikel. Voor ik begon met foto’s maken had ik gezien dat er één masker een beetje uitgelopen was, dus als je plekjes op verpakkingen ziet, weet je hoe het komt. Benieuwd naar alle verschillende soorten maskers die ik in huis heb?Beginnen doe ik met deze twee maskers van Hema. Ik kreeg er drie voor mijn verjaardag en daarvan heb ik Berry Delight al opgemaakt. Deze twee anderen zullen dus ook nog zeker aan bod komen. Ik ben wel benieuwd naar deze maskers. Het klei masker met dead sea minerals trekt hier mijn meeste aandacht. Ik ben namelijk niet zo’n fan van peel-off maskers en weet ook niet zo goed wat ik dus moet verwachten van het rode maskertje. Jullie zullen het ongetwijfeld nog ontdekken wanneer deze eens aan bod komen in een artikel.Van Dr. Van Der Hoog heb ik maar liefst vier maskertjes in huis. Bovenaan zie je nog een halve verpakking van het Big Fun Bubblegum masker dat ik onlangs nog aan jullie liet zien. Samen met dat masker kocht ik ook het Little Mademoiselle Macaron masker. Deze moet ik nog uitproberen en ik ben benieuwd of die meer doet voor mijn huid als de roze variant.

Bij Action kocht ik ooit al eens eerder het Madly Mango Melon masker en daar schreef ik ook al een artikel over. Ik vond de geur lekker en het masker is verfrissend, ideaal om in de zomer nog eens te gebruiken. Het Creamy Coconut masker kocht ik eigenlijk eens voor Nick, maar ik zie hem het toch nog niet zo snel gaan gebruiken. Daarom zal ik het nog wel eens ooit reviewen voor jullie. Ik maak natuurlijk slechts 1 masker artikel per maand, dus ik zal nog wel even toekomen met inspiratie!Zo pas liet ik jullie zien wat ik allemaal kocht tijdens mijn laatste bezoek aan Eindhoven. Bij Primark koos ik drie verschillende maskertjes uit. Het Strawberries & Cream masker heb ik al uitgeprobeerd, de twee andere nog niet. Links zie je een 3D Sheet masker waar ik stiekem heel benieuwd naar ben en rechts zie je het Glow Face masker dat een klei masker in een potje is met argan olie en vitamine e. Omdat ze alle drie zo’n verschillende textuur hadden, wou ik ze graag allemaal mee naar huis nemen om uit te proberen.De maskers van Freeman vind ik echt fantastisch als je kijkt naar hun prijs en inhoud. Je betaalt relatief weinig en je krijgt er wel een grote tube voor in de plaats. Mijn allereerste was het Chocolate & Strawberry masker dat ik nog steeds erg graag gebruik. Dit zou wel eens mijn favoriete masker aller tijden kunnen zijn. Deze is dan ook al het vaakst gebruikt.

Als tweede kocht ik het Cucumber Peel-Off masker en dat is dan ook meteen wanneer ik ontdekte dat peel-off maskers niet echt iets voor mij zijn. De geur is wel lekker fris en ik ga deze in de zomer zeker nog eens wat vaker gaan gebruiken.

Het Sparking Pear Pore Cleansing masker heb ik al een tijdje in huis, maar heb ik nog nooit aan jullie laten zien. Misschien moet ik hier ook maar eens dringend werk van gaan maken, aangezien ik echt een fan ben van alles waar peer in verwerkt zit. Opnieuw drie tubes die ik met jullie wil delen. Deze zijn allemaal van een ander merk, daar waar de vorige foto’s allemaal maskertjes van hetzelfde merk bevatten. Links zie je het Cranberry Cooling Effect masker van Yves Rocher. Deze heb ik ooit al wel gebruikt, maar omdat het effect niet spectaculair is, laat ik deze vaak links liggen…

Het middelste masker is van Rituals en geeft Vitality & Energy aan je gezicht. Hij komt uit het anti-aging gamma maar werkt vooral op je teint en zorgt dus voor een stralende huid. Ik vind dit masker zeker niet slecht en gebruik het toch wel regelmatig.

Het Radiance Face Mask van Balance Me is het snelste masker uit mijn stash. Je hoeft deze slechts vijf minuten te laten zitten en daarom is het een erg handig maskertje als je weinig tijd hebt. Helaas is de geur niet helemaal mijn ding en daarom gebruik ik hem niet vaak genoeg. 
Deze laatste foto bevat ook weer zo wat van alles. Het zijn allemaal verschillende merken en er zitten zelfs ook enkele samples tussen. Bovenaan zie je het Passion Peel Off masker van Montagne Jeunesse. Ik kocht dit duopack bij Action en aan de onderkant zat het Lemon Zest Peel Off masker. Die had geen opvallend resultaat, daarom heb ik de andere ook nog niet gebruikt denk ik…

Op de onderste rij zie je eerst het Black Rose Cream masker van Sisley. Ik kreeg dit pakje als sample bij een online bestelling en nu blijkt het dat dit masker echt ontzetten duur is! Voor 60ML betaal je bij Ici Paris XL maar liefst 107.55 euro!!! Dat zou ik dus echt nooit over hebben voor een masker, maar ik ben wel erg blij dat ik deze nu kan proberen!

Ook van Nuxe kreeg ik onlangs een sample van het 24h Soothing and Rehydrating Fresh masker. Ik leerde Nuxe kennen via Deauty box en ben wel erg tevreden van hun producten, dus ben ik ook benieuwd naar hun maskers.

Van Balea heb ik al eerder maskertjes uitgeprobeerd, maar deze met Framboos en Vanille is mij nog onbekend. Ik kreeg deze van een vriendin, zoals jullie konden lezen in mijn Opruimen & Ruilen artikel. Helaas heb ik hem nog niet kunnen uitproberen.

De grote schuldige van de plakkerige boel in mijn maskertjes doosje was het Kiwi en Watermeloen masker van H&M. Zoals je aan de onderkant kan zien is hij een stuk uitgelopen. Ik kocht deze in Tenerife tijdens mijn laatste vakantie daar. Meteen na het schieten van deze foto’s, heb ik het masker dan maar geprobeerd. Mijn review hierover mogen jullie dus binnenkort verwachten. Het is een self warming masker en dat had ik nog nooit eerder ervaren. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een kijkje te nemen tussen alle maskertjes die ik hier thuis heb liggen. Ik zou het leuk vinden om te horen naar welke jullie het meest benieuwd zijn, dan kan ik hier zo snel mogelijk mee aan de slag! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige stash! Ik ben gek op maskers. Leuk idee om er een blogpost over te maken. Bedankt voor de tips :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, dankjewel! Ik had het ook nog niet echt ergens eerder gezien! ;-)

      Verwijderen