woensdag 8 juni 2016

Julie & Maes Radler Marktonderzoek

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-maes-radler-marktonderzoek.html

Een tijdje geleden schreef ik mij via http://www.trnd.be/ in om mee te doen aan een marktonderzoek voor Maes Radler. Ik kreeg niet veel later een mailtje dat ik mee mocht doen. Enkele dagen nadien kreeg ik een gigantische doos geleverd met hierin alles wat ik nodig had. Het opzet was om Maes Radler bekend te maken bij vrienden, familie en kennissen. Ik had zelf al geproefd van dit biertje met laag alcoholpercentage, maar ik heb ook enkele vrienden en collega’s die geen bierliefhebbers zijn. Een ideaal publiek om deze test bij uit te voeren! Benieuwd hoe alles in zijn werk ging? Lees dan zeker verder.Ik was heel benieuwd wat er allemaal in mijn starterspakket zou zitten. Toen ik de doos opendeed zag ik de volgende dingen allemaal zitten:

-      Sixpack Radler Limoen-Cactus
-      Sixpack Radler Pompelmoes
-      Sixpack Radler Citroen
-      Sixpack Radler Citroen 0%
-      Maes Radler Frisbee
-      Boek voor marktonderzoek
-      Bekertjes om tastings mee te doen
-      Kortingsbonnen

Een heel uitgebreide inhoud dus om mee aan de slag te gaan. Ik besloot om sowieso één blikje van elke smaak voor mezelf te houden. Ook mijn ouders, grootouders, collega’s en vrienden zouden moeten gaan proeven en ik deelde dus ook wat kortingsbonnen uit. Ik overloop even alle smaken met mijn mening en die van anderen…De nieuwste variant die Maes heeft uitgebracht is deze met Limoen-Cactus smaak. De meningen hierover zijn het meest verdeeld. Sommigen vinden dit met stip de beste smaak, anderen vinden hem dan weer net het minste. Ik vind het zelf een originele smaak maar Nick is er helemaal niet voor te vinden. Alle smaken kunnen mij wel bekoren! Ik vind het een fris alternatief om in de zomer te drinken in plaats van altijd maar water of frisdrank. Dit biertje heeft een percentage van 2% alcohol, wat natuurlijk best weinig is. Een smaak die mij ook nog onbekend was, is deze met pompelmoes. Ikzelf ben niet zo’n fan van pompelmoes, dus deze is voor mij de minst lekkere smaak. Toch zou ik met plezier zo’n blikje opdrinken. Collega’s die geen bier lusten, vonden deze smaak het beste meevallen en het minste naar bier smaken. Dus ook als je normaal gezien geen bier drinkt, zou deze smaak je kunnen bekoren. Ook de pompelmoes variant heeft slechts 2% aan alcohol. De smaak waar het allemaal mee begon is deze Maes Radler Citroen. Ik maakte voor het eerst kennis met dit verfrissende biertje op café, enkele jaren geleden. Ik vond het meteen lekker! Echt erg verfrissend en lekker om in de zomer te drinken. Voor mij ideaal om mee op een terrasje te zitten zonder dronken te worden, ook deze smaak bevat 2% alcohol. Ik was al bijna vergeten dat deze smaak me zo bevalt, tot ik mee mocht doen aan dit onderzoek. Ik ga deze nu zeker aankopen om van te genieten in de zomermaanden.
Voor de mensen die graag willen genieten van die lekker verfrissende smaak, zonder alcohol is er nu ook de 0% variant. Deze kan je zelfs zonder problemen drinken op het werk of gewoon door de dag eender waar en wanneer. Ook deze smaak konden niet-bierdrinkers wel appreciëren en ook ikzelf ben fan. Ik kan je zelf bekennen dat ik tijdens het schrijven van dit artikel er eentje aan het drinken ben.

Ik vond het echt fijn om mee te werken aan dit onderzoek. Graag wil ik nog benadrukken dat dit geen gesponsord artikel is en dat ik gewoon uit eigen beweging dit drankje aan jullie wil voorstellen. Ik ben heel benieuwd of jullie al eens eerder Maes Radler geproefd hebben en welke smaak jou het lekkerst lijkt!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten