zondag 26 juni 2016

Julie | Let’s Talk Movies #6

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-lets-talk-movies-6.html
(bron foto)


Per drie maanden bespreek ik met jullie de films die ik de afgelopen tijd heb gezien. Vorig jaar ging dit best goed en werden de artikels zelfs behoorlijk lang. Dit jaar heb ik er meer en meer moeite mee en ik kan je nu al verklappen dat Vacation de enige film is die ik de afgelopen drie maanden (!) gezien heb. Nick en ik volgen heel veel programma’s op tv en kijken ook graag series, maar films lijken er de laatste tijd gewoon over te schieten. Ik heb nog wel een erg oude filmreview liggen, die al een hele tijd klaar staat om als reserve artikel te dienen. Ik heb deze echt al een hele tijd geleden geschreven, maar nog nooit gepubliceerd. Daarom ga ik deze straks om 15u online gooien, zodat jullie toch twee filmreviews vandaag krijgen van mij. Veel plezier met lezen!

Vacation – 12/06/2016
Nick en ik keken deze film gewoon gezellig thuis, met z’n tweetjes in de zetel. Ik wou hem al langer zien en toen ook mijn papa gevraagd had aan Nick om deze film voor hem mee te brengen, wou ik hem toch wel echt graag zien. Het is er eentje in het genre van We’re The Millers en die vond ik toen ook wel leuk! Kijk hieronder even de trailer.

 
Ik vond de film met momenten echt grappig maar het is echt zo’n typische familiefilm waar alles fout gaat en op het einde toch alles weer goed komt. Zeker niet de grappigste film die ik ooit gezien heb, maar ik vond hem eigenlijk best wel leuk. De vader van het gezin wil zijn kroost mee op uitstap nemen, maar het is vooral onderweg dat ze ongelooflijk bizarre dingen meemaken. Voor mij een leuke zondagnamiddag film!


“Rusty Griswold (Ed Helms) besluit zijn gezin mee te nemen op een road trip naar 'Walley World', het coolste pretpark in Amerika. Het doel van de reis is de familie dichter bij elkaar brengen en het herbeleven van een jeugdvakantie, maar dingen gaan niet zoals gepland.” Op IMDB krijgt hij een magere 6.2/10. Oké, het is geen super originele film maar hij valt zeker onder het genre komedie en ik heb toch een paar keer goed gelachen. Hou je van een leuke familiefilm met bizarre humor? Dan zal je zeker genieten van deze film. Zelf zou ik hem een score van 7.5/10 geven. 

Zoals ik in het begin al zei, heb ik deze keer slechts één film gezien voor jullie tijdens april, mei en juni. Deze namiddag krijgen jullie nog een filmreview van voor ik de Let’s Talk Movies in het leven riep. Laten jullie even weten welke films jullie onlangs gezien hebben en welke hiervan zeker aanraders zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten