vrijdag 24 juni 2016

Julie | Friday Nails #91 – You Are Gold!

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-friday-nails-91-you-are-gold.html

Ik zal al maar meteen mee in huis vallen: dit lakje is niet meer te koop. Toch vond ik niet dat ik het daarom niet moest laten zien. Ik hou van nagellak en probeer elke week een andere kleurtje aan jullie te laten zien. Je weet maar nooit of je bepaalde dingen nog in de solden kan vinden. Dit gouden lakje van Rituals kreeg geen naam of nummer, wat ik altijd wel jammer vind. Het is er eentje van tijdens de feestdagen in 2014-2015. Ik vond hem zo mooi en glanzend dat ik hem wel moest proberen. Benieuwd of hij op mijn nagels even mooi is als in het flesje? Lees dan zeker verder!

De vorm van het borsteltje is eigenlijk altijd hetzelfde bij Rituals. Je kan zien dat de haartjes lang en smal zijn, al lopen ze iets breder uit naar boven toe. Ik vind ze op zich erg handig lakken, ondanks dat de dop nogal dik is. De flesjes kosten 5 euro en bevatten 6ML aan product. Ik vind dit een fijne prijs om op die manier nieuwe kleurtjes te proberen. Ik maak toch bijna nooit nagellak op, dus veel meer inhoud is voor mij geen meerwaarde.Zoals ik al dacht is één laag van dit kleurtje geen goed idee. Je ziet overal mijn natuurlijke nagel nog doorheen en zo krijg je een beetje het gevoel dat je te maken hebt met een top coat. Volgens mij zou hij ook mooi zijn over een zwart of wit lakje, al is hij toch weer net wat te dekkend om enkel en alleen een top coat te zijn. Ik wou dus snel verder lakken om het resultaat bij een tweede laag te zien.
Gelukkig pakte dit al een stuk beter uit! Ik vind de kleur echt zo speciaal. Het is net gouden regen of een soort overspray effect. Toen ik ze op mijn nagels had, kon ik niet stoppen met kijken. Het voelde ook een beetje science fiction achtig uit, of alsof ik net uit de ET videoclip van Katy Perry was gestapt. Het is een kleurtje dat ik graag vaak zou dragen, al is dat helaas niet mogelijk. De droogtijd vond ik een beetje aan de langzame kant en over de houdbaarheid kan ik je helaas niet veel vertellen. Wel weet ik dat die van Rituals erg verschillend kan zijn. Sommige lakjes vertonen na twee dagen al chips en andere blijven wel goed op hun plaats.Wat vinden jullie van deze nagellak? Zijn jullie even gefascineerd door het effect als ik? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de kleur erg mooi, deze ga ik wel onthouden het is een mooi alternatief voor OPI ook.

    BeantwoordenVerwijderen