vrijdag 17 juni 2016

Julie | Friday Nails #90 – Shine Bright

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-friday-nails-90-shine-bright.html

Volgens mij is elke blogger in België en Nederland op dit moment nog op zoek naar het palette en nagellak van Serena Verbon in samenwerking met Essence, indien je het nog niet gevonden hebt natuurlijk. Ik wist dat ze al op vele plaatsten waren uitverkocht en waagde een gokje in de Kruidvat van Mol. Gelukkig hadden ze daar nog alle palettes en nagellakjes en kon ik dus uitgebreid staan kiezen. Ik koos voor het nagellakje en palette van Serena en liet de andere toch maar liggen. De review van het palette komt één van de volgende dagen online, vandaag is het de beurt aan het hemelsblauwe lakje ’04 Shine Bright’. Benieuwd? Klik dan op meer lezen.Het kwastje van deze nagellak ziet er vrij gewoon uit. Mag ik wel nog even zeggen dat ik de vormgeving echt leuk vind? Alle producten uit de Bloggers’ Beauty Secrets collectie zien er mooi uit, maar die van Serena vind ik echt wel het mooist. De kleur van deze nagellak sprak me het meeste aan en voor €1.89 kon ik hem echt niet laten liggen. Het borsteltje neemt wel erg veel product in zich op, je moet hem dus goed afvegen aan de rand, anders is je eerste laag al meteen te dik. De kleur vind ik echt geweldig om te dragen in de zomermaanden of op vakantie. Zo’n hemelsblauwe kleur doet me dromen van zonnige oorden en hagelwitte stranden. De dekking is meteen vrij goed, al zie je duidelijk een streepje lopen over mijn pink. Hij ziet er erg glanzend en zelfs een beetje ‘jelly’ uit. Doordat het kwastje veel product in zich op neemt, is het niet altijd even makkelijk lakken en dat zie je ook wel een beetje bij mij.
Een tweede laagje maakt dat deze kleur nog beter tot zijn recht komt. Ik vind hem op deze foto wel iets lichter tonen dan in het flesje. De droogtijd is vrij goed, aangezien je meteen verder kan met het lakken van een volgende laag. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen, al zou ik dit lakje super graag eens wat langer op mijn nagels dragen. Ik ben zeker blij dat ik dit Limited Edition lakje te pakken heb gekregen en vind de samenwerking tussen Serena en Essence echt dik geslaagd tot nog toe.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al iets weten te bemachtigen uit deze Limited Edition collectie in samenwerking met bloggers?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten