vrijdag 10 juni 2016

Julie | Friday Nails #89 – What A Grey-t Night

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-friday-nails-89-what-grey-t-night.html

Deze week wil ik jullie opnieuw een lakje uit de Essence Advent Kalender laten zien. Ik weet dat 2016 al bijna halfweg is, maar toch vind ik het nog elke keer leuk om een lakje uit deze winterkalender te laten zien. Het kleurtje van deze week kreeg de naam ’04 What A Grey-t Night’ en dat vind ik erg leuk gekozen. Het is inderdaad een grijze kleur, al zit er een speciale glans doorheen. Afhankelijk van het licht waarin je de kleur houdt, ontdek je ook groen- en bruintinten in de nagellak. Ik wist niet zo goed of dit wel iets voor mij zou zijn, maar ik wou het wel graag proberen. Benieuwd? Klik dan op ‘Meer Lezen’.Het borsteltje van deze nagellak is identiek aan zijn voorgangers uit de kalender. De flesjes hebben een inhoud van slechts 5ML, waardoor je natuurlijk ook een klein borsteltje krijgt. Toch vind ik deze vorm erg aangenaam lakken en heb ik liever een recht dan een schuin afgesneden kwastje. Over de kwaliteit van Essence ben ik altijd erg te spreken omdat ik denk ik nog nooit een borsteltje gehad heb waarvan de haren alle kanten uitsteken. Met lichte kleuren is het altijd bang afwachten hoe de dekking zal zijn. Helaas is dat bij deze nagellak niet zo schitterend. De kleur is hier echt muisgrijs en valt een beetje flauw uit. Bovendien zie je overal mijn natuurlijke nagel en tips nog doorheen en dat is niet de bedoeling. Meestal trekt dit wel bij met een tweede laag, al heb ik altijd schrik dat ik er nog veel meer nodig zal hebben om een mooi resultaat te krijgen. Van de speciale glans is hier nog maar weinig terug te vinden dus ik was een beetje twijfelachtig…
Tot ik een tweede laag aanbracht! Wat een verschil zie je hier met de eerste laag. De kleur is nu wel volledig dekkend en zoals je kan zien lakt de nagellak ook erg netjes. Ik kan wel blijven kijken naar deze kleur omdat ik er telkens weer wat nieuw in zie. Op deze foto zie ik om te beginnen natuurlijk grijs, maar ook roze en bruin komen wat mij betreft in de nagellak voor. Ik weet niet of ik deze kleur vaak zou dragen, maar bijzonder is hij in ieder geval wel. Hij droogt vrij snel, al weet ik niet hoe lang het duurt vooraleer hij helemaal uitgehard is. Ik kan je dan ook weinig vertellen over de houdbaarheid van What A Grey-t Night. Wat ik wel weet is dat andere nagellakjes van Essence over het algemeen best lang blijven zitten. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik echt top!

Wat vinden jullie van deze bijzondere tint? Zouden jullie een kleur als deze vaak dragen? Ik hoor het graag in de reacties onder dit artikel.

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten