vrijdag 3 juni 2016

Julie | Friday Nails #88 – Burgundy Feels

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-friday-nails-88-burgundy-feels.html

Het lakje dat ik vandaag voor jullie voorzien heb, heb ik niet zelf gekocht. Een hele tijd geleden schreef ik het artikel Opruimen & Ruilen over het ruilen van je stash met vriendinnen. Dit nagellakje van Sephora is daar een voorbeeld van. Sephora was verkrijgbaar in Nederland, maar nu al een tijdje niet meer. Ik was dus zeer blij dat ik eens een nagellak van dit merk kon testen zonder torenhoge verzendingkosten te moeten betalen. Geen idee van wie ik deze heb overgenomen, maar ik was er in ieder geval erg tevreden mee. Het lakje heeft niet echt een naam, maar wel een bijzondere, wijnrode kleur. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Het flesje nagellak is vrij klein en dus kan je ook geen groot borsteltje verwachten. De haartjes zelf zijn nog in perfecte staat en steken nergens uit. Het kwastje heeft een lange en smalle vorm waarmee je in drie stroken je nagels kunt voorzien van een kleurtje. Hij neemt precies voldoende product op. Ik hou er niet van als een kwastje te veel product in zich opneemt, dan wordt het al snel een knoeiboel. De vorm van het flesje vind ik erg schattig en de subtiele S van het merk vind ik een leuke toevoeging.Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van rode nagellak, toch begin ik meer en meer fan te worden van een bordeaux kleurtje. Zowel op mijn nagels als op mijn lippen hou ik wel van een diepe wijnrode kleur die een paarse ondertoon heeft. Zeker in de herfst- en wintermaanden vind ik deze kleur erg stijlvol. Op de foto hierboven zie je hoe één laagje van deze nagellak het doet op mijn nagels. Zeker niet slecht, al had ik de kleur graag nog iets donkerder gezien. De dekking is goed, al zie je hier en daar nog mijn natuurlijke nagel doorschemeren. 
Een tweede laag maakt het voor mij helemaal af! Ik ben dol op deze kleur en finish. Je ziet een subtiele sparkle doorheen de nagellak zonder dat het teveel wordt. De kleur is nu nog intenser en dieper en dat maakt het plaatje compleet. Als ik de kleur zou moeten omschrijven blijf ik bij burgundy met een tikje paars er doorheen. Een typische en klassieke tint maar dan in een bijzonder jasje. Zoals ik eerder al zei, weet ik niet van wie ik dit kleurtje heb overgenomen maar ik ben er in ieder geval erg blij mee. De droogtijd van deze nagellak was overigens ook erg snel. Je kan meteen na het lakken van een eerste laag verder voor een tweede. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen uittesten.

Hebben jullie al eens eerder nagellak van Sephora gebruikt? En wat vinden jullie van deze kleur? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Oei vind de kleur erg mooi en elegant. Ik kende dit merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje zeg. Het flesje is ook erg schattig .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook een erg schattig flesje en tof kleurtje! :-)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Haha, ik dacht al dat het van jou was, maar ik was niet zeker! ;-)

   Verwijderen