zondag 19 juni 2016

Julie | Essence The Glow Must Go On Palette

http://www.verodoesthis.be/2016/06/julie-essence-glow-must-go-on-palette.html

Je kon er de laatste dagen en weken niet omheen, iedereen is in de ban van de Bloggers’ Beauty Secrets palettes van Essence. Vrijdag kon je al lezen hoe ik het lakje van Serena heb aangeschaft en hoe het er precies uitziet op mijn nagels. Vandaag is het dan de beurt aan het palette van diezelfde Serena. Het is een bronzing & highlighting palette waar ook twee kleuren oogschaduw in te vinden zijn. Ik laat jullie in dit artikel de inhoud en swatches zien. Benieuwd? Klik dan op ‘Meer lezen’.Het palette kreeg de naam ’04 The Glow Must Go On’ en bevat twee oogschaduw kleuren, één highlighter, een kleine kwast en een trio bronzing poeder. Op de achterkant staat er ook nog een persoonlijke gebruikstip van Serena zelf. Ik vind deze samenwerking ontzettend leuk en was dan ook benieuwd naar de pigmentatie van dit palette. Essence is een goedkoop merk en toch heb ik best hoge verwachtingen. Je betaalt €4.99 voor alle palettes uit deze Limited Edition en dat vind ik een prima prijs.Ook de ingrediënten van alle producten staan afzonderlijk vermeldt op de verpakking. Handig als je bijvoorbeeld allergisch bent aan één van deze ingrediënten, maar ook ikzelf vind het altijd leuk om zo’n lijst eens te bekijken. In make-up ingrediënten ben ik niet helemaal in thuis, dus ik kan je er niet veel over vertellen. Toch zie ik bij de bronzer ook minerale olie in de lijst staan en dat is altijd positief!De binnenkant is al even mooi als de buitenkant. Qua vormgeving vind ik het palette erg mooi. Aan de binnenkant heb je ook nog een kleine spiegel zitten die wel handig is wanneer je het palette gebruikt. Ik hou wel van die Oosterse sfeer die de tekeningen op het palette creëren. Bovendien is het echt een must have voor alle beauty bloggers vind ik. De palettes vliegen dan ook over de toonbanken en ik had geluk dat er bij Kruidvat in Mol nog genoeg keuze was.En hier zie je dan de prachtige poeders op een rijtje. De kleuren oogschaduw kregen de naam Cinnamon en Sandalwood, de highlighter heet Honey Glow en het middenvak heet gewoonweg Glowing Bronzer. Je kan deze kleuren apart van elkaar gebruiken of met je kwast doorheen zwiepen om een mooie blend van de drie kleuren te verkrijgen. Het kleine kwastje dat er bij zit, ga ik zelf niet vaak gebruiken maar het is wel handig als je de bronzing kleuren apart wilt gebruiken.Tijd voor swatches! Om eerlijk te zijn vind ik de kleuren van de oogschaduw wel redelijk kruimelig. Ik moest toch ook wel enkele keren vegen voor ik dit resultaat verkreeg. Ik heb ze nog niet op mijn ogen kunnen proberen, al denk ik dat ik nooit deze combinatie zou gebruiken maar het altijd in combinatie met een ander palette zal gebruiken.

De highlighter daarentegen vind ik echt prachtig! De kleur is erg koel en geeft een prachtig gouden gloed. Je moet maar licht over de kleur heen strijken om al een mooi resultaat te verkrijgen. Ik hou wel van dit soort kleuren en ben sowieso echt fan van highlighters in het algemeen.Uiteraard heb ik ook het bronzing trio aan een grondige test onderworpen. Bovenaan zie je de kleuren apart en onderaan zie je een veegje van de drie kleuren gemengd. Ik vind de lichtste kleur ook nog wel mooi als highlighter en in de combinatie zie je toch vooral de linkse kleur naar voren komen. Hij is behoorlijk goed gepigmenteerd en redelijk donker. Lichte huidjes zoals ik moeten dus met voorzichtige hand aan het werk, anders is het effect al meteen veel te sterk. 
Ik heb in deze look geen gebruik gemaakt van de oogschaduw kleurtjes, wel van de highlighter en de bronzer. Ik vind het altijd erg lastig om dit goed op foto te krijgen, zeker als ik er nadien ook nog buiten mee wil komen. Je ziet subtiel het effect en dat vind ik wel goed zo. In het echt is het natuurlijk allemaal iets beter te zien, maar op foto is het lastig vast te leggen. Ik ben zeker wel tevreden over dit palette en al helemaal voor zijn prijs. Vooral de highlighter steelt voor mij de show en ook de bronzer vind ik een aanwinst. Of ik de oogschaduw veel ga gebruiken betwijfel ik eerlijk gezegd een beetje.Hebben jullie al een palette uit de Bloggers’ Beauty Secrects collectie te pakken gekregen? En wat vinden jullie van de creatie van ‘onze’ Nederlandse Serena? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik heb het doosje ook, super gaaf vind ik hem. Mooie ooglook heb je gemaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hij is erg mooi! Bedankt Hilde, al is hij niet gemaakt met de kleurtjes uit het palette! ;-) Hij is gemaakt met producten van Rituals :-)

      Verwijderen