woensdag 1 juni 2016

Julie | Deauty Box – Mei

http://www.verodoesthis.be/2016/05/julie-deauty-box-mei.html

Een nieuwe maand staat ook garant voor een nieuwe Deauty box. Ik was weer helemaal klaar om een aantal nieuwe producten te leren kennen en ontdekken. Elke maand weer kijk ik uit naar dat kleine cadeautje bij de post. Het menu van deze maand ziet er super zomers uit en doet je wegdromen van een fijne zomervakantie. De box weegt toch behoorlijk zwaar en meestal is dat een goed teken. Net zo benieuwd als ik om er aan te beginnen? Lees dan zeker verder!Ik zag meteen bij het openen dat Deauty twee producten in deze box heeft gestopt die ik al ken. Ze hadden een box in samenwerking met Goed Gevoel, en in deze box zitten maar liefst twee dezelfde producten als in die andere. Vorige maand zat er ook al één gemeenschappelijk product in. Ik vind dit jammer omdat veel mensen deze box ook aangekocht hebben en nu alles dubbel in huis hebben. Op zich geen ramp als het goede producten zijn, maar toch een beetje minder leuk! Bon, de inhoud van deze box dan maar:

-      Benefit Roller Lash Mascara – 3GR (Full size: 8.5GR - €26)
-      Cowshed Bath & Shower Gel – 30ML (Full size: 300ML - £18)
-      Klorane Nourishing And Hydrating Shampoo With mango Butter – 100ML (Full size: 100ML - €5)
-      Dessange Sublime Restructure Herstellende Cremespoeling – 200ML (Full size: 200ML - €5.99
-      Dove Derma Spa Goodness3 Handverzorging – 75Ml (Full size: 75ML - €4.99)

Ik ben blij te zien dat er maar liefst drie full size verpakkingen in deze box zitten. Helaas zijn twee daarvan dubbele producten voor mij. Ook de waarde van deze box valt me een beetje tegen… Hij heeft een exacte waarde van €27.53 en dat vind ik best weinig. Ik heb ooit al boxen ontvangen die tegen de 70 euro waarde liepen. Maar goed, indien de kwaliteit goed zit, heb ik weinig te klagen, toch?“Ben jij (helaas) gezegend met van die korte, rechte wimpertjes waarvan het glamourgehalte ver zoek is? Niet getreurd, want speciaal voor jou ontwikkelde Benefit deze haast magische mascara. Het geheim zit ‘m in het Hook ‘n’ Roll borsteltje, dat de wimpers grijpt, lift en krult. Het effect houdt maar liefst 12 uur lang staand – da’s meer dan genoeg tijd om die zwoele oogopslag onder de knie te krijgen!”

Ik was meteen blij toen ik dit product uit het zakje haalde. Een mascara komt altijd van pas en al helemaal als deze van Benefit is. Benefit is een merk met prachtige verpakkingen en goede producten, maar helaas ook een behoorlijk prijskaartje. Op deze manier producten kunnen testen is dus ontzettend fijn. Ik stond te popelen om deze mascara te testen en werd niet teleurgesteld! Wat een resultaat! Mijn wimpers zijn van zichzelf niet super kort, maar nu zien ze er echt verbluffend lang uit. De kleur is gitzwart en ook mijn onderste wimpers zijn makkelijk te voorzien van een laagje. Voor mij had hij ook iets meer volume mogen geven, maar lengte en krul zijn zeker aanwezig. Ik ben nu al zeer blij met deze aanwinst!“Wij zijn grote fan van het merk Cowshed. Naast een goed gevoel voor humor (check de leuke benamingen) ontwikkelen ze eerlijke producten op basis van natuurlijke ingrediënten en kun je bv. Een shampoo of scrub kiezen op basis van je humeur. En wàt een lekkere geurtjes… ook deze bad- en douchegel stelt allesbehalve teleur – duik snel de badkamer in en genieten maar!”

Cowshed is een merk dat ik al eens eerder leerde kennen dankzij Deauty. In februari zat er een toner van dit merk in de box. Ik was toen tevreden over het product, maar de geur vond ik niet lekker. Hetzelfde kan ik zeggen over deze bad- en douchegel. Misschien gedraag ik me nu wel als een ‘moody cow’, zoals het product heet, maar ik hou er gewoon echt niet van. Het heeft de geur van rose geranium en frankincence. Een combinatie van citroenplant en wierook dus. Het is niet mijn ding, maar misschien zijn er andere mensen wel net heel blij met deze geur. Ik ga hem denk ik als badschuim gebruiken, en het flesje in één keer leeg kieperen in bad. Misschien komt hij wel van pas op een dag dat ik slechtgezind ben… ;-)“Eerst en vooral: de geur. Deze voedende shampoo met mangoboter ruikt simpelweg goddelijk – alleen daarom al zou je hierin willen baden, slapen, wonen… Kuch, misschien even rustig aan doen. Maar de shampoo verwent je haar ook nog eens heerlijk en voedt het zonder te verzwaren. Wil je graag soepel, zijde zacht haar dat ruikt naar een exotisch paradijs? Deze shampoo zorgt ervoor.”

Met dit product ben ik wel bij. Klorane is een merk dat me opnieuw bekend is dankzij Deauty. Ik probeerde al eens hun oogpads, maar daar werd ik niet warm of koud van. Deze shampoo daarentegen ruikt wel heel erg lekker. Het is de zoete, fruitige geur van mango en ik ben heel benieuwd of deze veel voor mijn haar gaat doen. Mijn haar is meestal vrij snel vet aan de wortel, maar droog en pluizig aan de uiteindes. Ik vind het fijn om op deze manier alweer een nieuwe shampoo te kunnen proberen!“Heeft je haar last van de blues (lees: beschadigd, futloos, uitgedund), dan haal je deze conditioner snel boven. De speciale hars die aan de balsem werd toegevoegd herstelt de haarwortel, maakt de haarvezel glad en verstevigt het haar. Resultaat: een volumineuze bos glanzend haar waarmee je net recht uit een reclamespotje komt gewandeld. Va-va-voom!”

Ik heb even de collage gebruikt uit mijn vorig artikel aangezien het product toch identiek is. Eerlijk gezegd had ik ondertussen al twee tubes in huis aangezien mijn grootmoeder geen conditioner gebruikt en dat ik de box wel voor haar gekocht had. Nummer drie staat nu dus in de kast. Gelukkig vind ik deze conditioner best goed. Hij ruikt erg lekker, maakt mijn haar zacht en vlot doorkambaar. Ik ben wel benieuwd of deze nog beter zou zijn in combinatie met de bijpassende shampoo. Voorlopig ga ik hem proberen met de Klorane shampoo die ik nu ook graag wil uittesten.
“Het Goodness gamma van de Dove DermaSpa lijn belooft ons, o.a. dankzij Cell Moisturisers een omega olie, een egale, stralende, zijdezachte huid – en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Deze handcrème komt die belofte ruimschoots na en wordt ook snel in de huid opgenomen. Let ook op het lekkere geurtje, waar je bijvoorbeeld vanille, kokos en muskus in kunt herkennen. Een mens wordt er zowaar hebberig van!”

Ook deze collage heb ik al eens eerder gebruikt. Ik moet toegeven dat ik sindsdien de handcrème nog niet aan een grondige test heb kunnen onderwerpen. De geur is er eentje waar veel mensen wel van zullen houden, een zacht zoete geur die niet te overheersend is. De substantie ziet er vrij vloeibaar uit maar volgens mijn mama is hij toch redelijk vettig en trekt hij niet altijd even vlot in. Hij is speciaal ontwikkeld voor de droge huid, dus ik ben vooral nieuwsgierig hoe Nick deze handcrème gaat vinden. Hij heeft nogal veel last van droge plekjes op zijn handen, dus dan is een voedende handcrème altijd wel welkom. Voorlopig hou ik de tweede tube dus nog bij, afhankelijk van hoe tevreden we er over zijn.

Op zich vind ik deze box niet slecht. Drie full size producten van bekende en minder bekende merken. Toch blijf ik het jammer vinden dat er nu zoveel dubbele producten bij mij thuis zijn. Ik denk letterlijk dat er nog maar één product uit de Goed Gevoel box niet in een reguliere box gezeten heeft. Indien die er volgende maand bij zit ben ik toch wel echt teleurgesteld. Deze maand bevat fijne producten, maar niks dat me omver zal blazen. Handcrème, shampoo, conditioner, mascara, showergel… Allemaal producten die we vaak gebruiken en dus ook al veel in huis hebben. Een gemiste kans volgens mij.

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de inhoud mooi van de box. Leuk om zo ook nieuwe producten te leren kennen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Enkel jammer dat het voor mij niet allemaal nieuwe producten waren! :-)

      Verwijderen