donderdag 12 mei 2016

Tag | My school story


Aangezien mijn afstuderen nu al dichtbij komt, leek het mij wel interessant om deze toch nog gauw in te vullen. School heeft een belangrijke rol in mijn leven gespeeld en zal dit normaal gezien ook nog altijd blijven hebben. Vandaar dus toch even deze tag als al een korte nostalgische terugblik op mijn volledige onderwijscarri√®re. 

Hoe oud ben je en zit je nog op school?
Ik ben er momenteel nog 22 en ik zit in mijn laatste jaar. 

Welk niveau(s) heb je gedaan?
In het middelbaar heb ik Latijn (- moderne talen) gedaan. Hierna heb ik twee jaar Taal - en letterkunde op de universiteit geprobeerd. Nu zit ik dus in mijn laatste jaar lerarenopleiding op de hogeschool. 

Vond je school leuk?
Als ik school echt leuk ga noemen, ga ik me er niet populairder op maken waarschijnlijk ;) maar laat ons zeggen dat ik het eigenlijk absoluut niet erg vond. 

Wat vond je het leukste vak op school?
Het leukste vak vond ik Engels. Vandaar dat ik het ook zelf ga geven! 

Wat vond je het stomste vak op school?
Oei, het stomste vak... Ik denk aardrijkskunde..

Hoe laat stond je op om naar school te gaan?
Toen ik nog in het middelbaar zat, stond ik op rond half 8. In Leuven was dit 8 uur als ik om 9 uur les had en de laatste jaren hing het er vanaf om hoelaat ik op school moest zijn. 

Hoe ging je naar school? Fiets, bus, etc.
Middelbaar gewoon te voet, in Leuven met de bus en Vorselaar met de auto of de bus. 

Wat voor schooltas gebruikte je?
Meestal een Jansport en nu heb ik zo'n typische leerkrachtentas. 

Welke beautyproducten zaten altijd in jouw schooltas?
Enkel deo! En soms ook handcr√®me. 

Wat voor agenda had je vroeger?
Gewoon eentje van de school zelf. Nu heb ik er altijd een van de Hema. Die vind ik de handigste. 

Wat is jouw grootste schoolblooper?
Toch wel recht op mijn gezicht gaan... Van de onderste trede van de trap. Geen idee hoe dit gebeurd is. 

Wat deed je als de les saai was?
Babbelen met de persoon naast mij waarschijnlijk. :D 

Vertel een leuk verhaaltje over iets wat je mee hebt gemaakt op school.
Sowieso mijn laatste honderd dagen, waarbij ik zelf verkleed ging als Marilyn Monroe, mijn geschiedenisleerkracht in een Napoleonpak had gekregen en een klasgenoot droeg op het podium mijn bikinitopje. Memories... 

Goed, dit was even een korte dag tussendoor. Wat je de volgende dagen van mij mag verwachten: sowieso een review van Rituals producten, misschien ook nog eens een filmpje en een van de dagen wil ik ook nog eens een favorietenartikel posten. 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten