dinsdag 17 mei 2016

Review Recap


Doorheen de jaren hebben zowel Julie als ik best wat reviews online geplaatst, net zoals je ook bij andere bloggers ziet. Wat ik mij bij sommige bloggers regelmatig afvraag, is of ze het product nog wel gebruiken na de review. Het kan dan toch ook niet  zijn dat ik de enige ben die wel eens met die vraag zit? Daarom heb ik zelf een aantal producten geselecteerd die ik al een tijd geleden gereviewed heb en ga ik even bekijken of ik ze nog altijd gebruik en of ik ze wel nog altijd even goed vind. Dit product reviewde ik een dik jaar geleden en toen was ik laaiend enthousiast. De Clinique even better City Block  was toen voor mij een waardige vervanger voor m'n foundation. De dekking was niet bijzonder maar het corrigeerde wel bepaalde kleuren in mijn gezicht. Ook doordat het vrij plakkerig was, bleef mijn poeder mooi zitten en gaf het uiteindelijk een erg mooi effect. 

Een jaar later kan ik jullie vertellen dat mijn eerste tube nog niet op is, maar dat ik al wel een back-up heb. Ik gebruik hem niet supervaak maar wanneer ik geen foundation wil aanbrengen maar toch de kleur in m'n gedicht wat wil corrigeren, gebruik ik hem wel. Niet alles wat ik review, heeft met beauty te maken. Deze Valenta Portemonnee kreeg ik iets minder dan een jaar geleden en over deze kan ik erg kort zijn. Ja, ik gebruik hem nog steeds en ben niet van plan hier snel iets aan te veranderen. Hij ziet er nog altijd even mooi uit als eerst, toont heel weinig slijtage dus ik ben content. Dit is een van de meest nuttige dingen die ik ook heb mogen reviewen voor de blog. Er bestaan enorm veel dupes voor de beautyblender. Dit verwondert mij absoluut niet aangezien ik bijna 20 euro voor een sponzen roze ei toch enorm veel geld vind. Ik las overal op internet dat er toch weinig dupes konden tippen aan het originele. Toen ik een keer in de DM in Duitsland was, kwam ik deze tegen voor enkele eurootjes. 

Ik moet toegeven dat ik hem een hele tijd links heb laten liggen. Ik droeg ofwel weinig foundation, of bracht het met een kwast aan. Sinds enkele maanden gebruik ik hem opnieuw en ik heb natuurlijk al een vervanger gekocht voor wanneer deze de geest geeft (of gewoon te smerig wordt). 


Toen ik deze Tangle Teezer reviewde, vroeg ik het mij nog af of hij de hype wel waard is. Ondertussen lees ik er steeds minder en minder over en lijkt het wel alsof iedereen vergeten is dat hij bestaat. Ik ben hem daarentegen nog lang niet vergeten. Ondertussen heb ik zelfs een tweede exemplaar. Ook is mijn vriend al goed geconditioneerd en wanneer ik mijn haar wil kammen en het erg in de knoop zit, gaat hij uit zichzelf richting mijn kamer om een van de Tangle Teezers te zoeken. Dus ook dit is nog lang niet uit mijn routine verdwenen. 


Als laatste recap van vandaag, kies ik voor deze reinigingspads. Ik heb ze nog steeds maar ik moet wel toegeven dat ik ze niet meer zo vaak gebruik als eerst. Sinds ik de eye makeup remover van Rituals heb gekregen, gebruik ik die elke keer. Deze is dan eerder voor als ik swatches gemaakt heb of als een lipstick niet zo goed van mijn lippen af wil of gewoon als ik te lui ben om naar de badkamer te gaan om daar mijn make-up eraf te doen. Deze zijn dus eigenlijk uit mijn routine verdwenen... 

Aangezien ik in de loop der jaren nog meer producten heb gereviewed, wil ik dit gerust nog eens doen over een tijdje. Als jullie er interesse inhebben natuurlijk. 

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

 1. Mooie portemonnee! En inderdaad over de tangle teezer lees je niet meer zoveel, zo gaat dat altijd met hypes. Jaren geleden las je constant over de beautyblender, toen jaren niks meer en nu ineens weer veel vaker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk bedacht zo'n recap artikel! Heb ik nog nergens eerder gezien. Zelf heb ik ook een Tangle Teezer en die portemonnee, ben ik ook erg blij mee.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de tangle teezer ook nog met veel liefde!

  BeantwoordenVerwijderen