dinsdag 10 mei 2016

Life through my eyes | April 2016


Guess who's back. Het is ondertussen gemakkelijk anderhalve maand geleden dat ik jullie nog eens een kijkje in mijn leven heb gegund. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. De paasvakantie bestond voor mij voornamelijk uit voorbereiden voor stage en werken voor school en na de paasvakantie was dan die stage er. Vandaag is mijn laatste dag, langs de ene kant met pijn in het hart, maar langs de andere kant weet ik ook wel dat het deugd gaat doen. Voor de blog zal het ook een stukje beter zijn. Er staan nog heel wat producten klaar om gereviewed te worden. 
In de eerste week van de paasvakantie ging ik eindelijk met ons Patricia eten voor haar verjaardag. Ik had haar beloofd dat ik haar eens mee zou nemen naar een 'All you can eat' hier in Turnhout. Aangezien Toon de dag erna jarig was, besloten we maar dat het ook ter ere van zijn verjaardag was. 


Tijdens de tweede week van de paasvakantie stond ik zo goed als dagelijks lekker vroeg op. Dus had ik ook de tijd om wat beter te ontbijten. 


Of om met Patricia een uur lang het ontbijt te maken. 


Op een bepaalde avond had ik eigenlijk met Toon afgesproken maar hij besloot nog langs de basket te gaan. Gelukkig kon deze bartender me wel entertainen. 


Deze schattigaard zat ineens bij ons thuis binnen! 


De laatste zondag van de paasvakantie gingen we voor Carolien haar verjaardag eten en bowlen. Hier zie je Nathalie die net in actie schiet. 


De eerste week na de paasvakantie deed ik met een aantal medestudenten een project op mijn stageschool. Dit was een beurs rond studierichtingen en dit was mijn stand. Leuk he? :D 


Mijn vriend is geweldig. Hij heeft sinds kort een nieuwe kamer (met tweepersoonsbed!) en daarvoor moest hij nieuwe overtrekken hebben. Hij koos dan voor 'His side/ her side'. Zo lief! fooooooooooooood :D


Voor een oud-leerlingenavond besloot ik nog eens hakken te dragen. Ik hou nog steeds van deze schoenen! 


Ons woefje


Na een dagje werken op de opendeurdag en een overbelaste pols, was het tijd om iets te gaan eten. 


't Liefje heeft de laatste tijd het probleem dat hij niet meer echt kan uitslapen. Helaas is uitslapen nog altijd mijn favoriete hobby, maar we hebben een compromis gevonden. Hij moet eerst wat komen knuffelen zodat ik besef dat hij wakker is en wanneer ik weer in slaap val, mag hij zich rustig gaan bezig houden. Liefst wel nog op de slaapkamer, dan kan ik telkens wat aandacht vragen als ik even wakker word. 
More food and drinks! 


Vrijdagavond gingen we naar K3. Het was belachelijk warm in de zaal dus stiekem was ik wel blij toen 't voorbij was... 

Dit waren wat de interessantste foto's van de afgelopen anderhalve maand. De volgende dagen ga ik wat opruimen, wat rusten, wat administratie doen... Je kent het allemaal wel. ;) Oh, en bloggen natuurlijk! 

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten