woensdag 11 mei 2016

Julie | Shoplog Gran Canaria (Sleek, Real Techniques, Valentino...)

http://www.verodoesthis.be/2016/05/julie-shoplog-gran-canaria-sleek-real.html

Zoals jullie misschien al wel weten, ben ik in april op vakantie geweest. Samen met mijn ouders en Nick ging ik nog eens naar Gran Canaria. Voor mij was het al een hele tijd geleden, voor Nick was het de eerste keer. Ik heb eigenlijk helemaal niet veel kunnen winkelen, maar toch wil ik jullie mijn aankopen laten zien omdat er toch wel wat spullen tussen zitten waar ik erg blij mee ben! Benieuwd wat ik allemaal kocht in het buitenland? Lees dan zeker verder!Deze Waterproof Top Coat voor mascara van Catrice zouden jullie al eens eerder gezien moeten hebben op deze blog. Ik kocht hem hier in België eens in een salesbak en nadien heb ik hem nooit meer terug gevonden. Toen ik in september in Tenerife was, kocht ik eindelijk een back-up exemplaar. Ik vind deze top coat namelijk erg fijn aangezien hij elke andere mascara waterproof maakt. Handig voor mensen die vaak huilen, door de wind en regen fietsen of die zoals ik veel last hebben van traanogen dankzij mijn allergie. In Gran Canaria kon ik ook nog twee exemplaren op de kop tikken voor €1.99 per stuk. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik hier erg blij mee ben!Ik was al een tijdje op zoek naar enkele leuke magneten om bij ons op de koelkast te hangen. Vaak hang ik mijn uurroosters hier tegen zodat Nick ook altijd weet op welke uren ik moet werken. De middelste magneet heeft ook een klip waar je iets tussen kan steken, dus je kan deze zelfs op twee manieren benutten. Ik kocht de linkse en de middelste voor mezelf en de rechtse kocht ik voor Karen. Zij is verzot op uiltjes en daarom kon ik het echt niet laten deze magneet voor haar mee te brengen. Volgens mij heb ik zo’n €1.95 per magneet moeten betalen.Deze gekke touwtjes kocht ik op de plaatselijke markt in Gran Canaria. Ik wist eerst niet zo goed wat het was, maar het bleken haarelastiekjes te zijn. Volgens de verkoopster waren ze nergens anders te koop en waren ze erg handig! Je haalt je haren er slechts éénmaal door, en verder draai je het touwtje er rond, waarna je het gewoon vastzet onder het touwtje zelf. Zo ga je minder met je handen door je haren en het is erg makkelijk in gebruik. Verder blijven ze ook goed stevig op hun plaats zitten, zorgen ze ervoor dat je geen vervelende bobbels meer in je haren krijgt én doordat het minder strak zit als een gewone elastiek, voorkomen ze ook hoofdpijn. Dit leek mij ideaal om te dragen op het werk, vandaar dat ik er ook voor mijn collega’s eentje meegebracht heb. Ik koos vier zwarte touwtjes en eentje in een kakikleurtje. Als ik me niet vergis heb ik er zo’n 6 à 7 euro voor moeten betalen.Sleek is een erg bekend merk onder beautybloggers en toch heb ik er eigenlijk weinig van in huis. Volgens mij had ik voor mijn vakantie enkel een liquid lipstick, die ik vorige keer in Tenerife gekocht heb. In Gran Canaria koos ik voor de super bekende blush Rose Gold. Het zou een dupe moeten zijn voor de Orgasm blush van Nars. Ik kan niet vergelijken, maar wat ik wel weet is dat ik hem erg mooi vind! Hij is rood/oranje met een prachtige gouden gloed. Mij deed hij dan weer denken aan MAC Petal Power, die ik wel in mijn bezit heb. Binnenkort ga ik hier dieper op in! Deze blush van Sleek heeft me €5.99 gekost.In diezelfde beautywinkel kocht ik ook een kwastenset van Real Techniques. Ik heb al vijf andere kwasten van dit merk, en daar ben ik erg tevreden over. Ik gebruik ze bijna dagelijks en daarom wou ik graag enkele nieuwe kwasten aanschaffen. Per stuk zijn ze een stuk duurder dan in een set. Voor deze set met vijf kwasten heb ik €23.99 moeten betalen. Voor dit bedrag krijg je een opberg etui, een wenkbrauwkwast, fijne precisiekwast, basis oogschaduw kwast, deluxe crease kwast en een accentkwast.Ik was vooral nog op zoek naar een stevig, klein kwastje om eventueel concealer mee aan te brengen rond mijn lippen, nadat ik deze ingekleurd heb met lipstick. Verder wou ik ook nog graag enkele nieuwe oogschaduwkwasten, dus deze set leek me perfect. Ik ben er nog niet veel mee aan de slag gegaan, maar ik ben er zeker van dat deze binnenkort allemaal hun plekje hebben in mijn dagelijkse routine!
Als laatste kreeg ik nog deze prachtige Valentino tas van mijn ouders. Het was nog een laat verjaardagscadeau omdat ik van hen nog niet echt iets gekregen had. Ik ben echt dolgelukkig met dit muntgroene pareltje! Het is een degelijke tas die prachtig is afgewerkt met het kleine strikje en alle V-tjes op de buitenkant. Aan de binnenkant is genoeg ruimte voorzien en drie aparte vakjes. Het is een stevige tas die niet sterk inzakt als hij niet vol zit en hij heeft twee korte draaghengsels en een lange schouder lus. Ik was direct verliefd op deze tas, al heb ik ook nog getwijfeld over de kleinere clutch variant. Toch ben ik achteraf gezien blij dat ik voor dit groter exemplaar gekozen heb. Ik kan er wel naar blijven kijken!

Zoals je kan zien heb ik echt niet zoveel gekocht, maar wou ik toch even laten zien welke pareltjes ik rijker ben. Wat vinden jullie het leukste item uit dit artikel? Ik ben zeer benieuwd!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: