zondag 29 mei 2016

Julie | Opgemaakt #27 – April

De maanden vliegen voorbij en eigenlijk de producten ook. Ik maak zoveel op in korte tijd dat ik mezelf soms afvraag hoe ik dat voor elkaar krijg. In dit artikel krijg je alle producten te zien die ik in de maand april heb opgemaakt. We zijn in die periode ook op vakantie geweest, en daar heb ik ook veel kleine verpakkingen opgemaakt. Beginnen doe ik met een foto van thuis. Je ziet hier de Jafra Makeup Remover. Ik vind deze zelf erg fijn en bestel hem eigenlijk altijd opnieuw. Ik heb nu alweer een grote verpakking in gebruik. Benieuwd welke dingen ik zo nogal heb opgemaakt? Lees dan zeker verder!

Thuis had ik nog een oude verpakking staan van de Tao Bodycrème. Ondertussen zijn de verpakkingen donkergroen en gaat de naam binnenkort veranderen naar Dao, maar het product blijft gelukkig hetzelfde. Deze bodycrème met witte lotus en yi yi ren is dan ook één van mijn favoriete geuren van Rituals. Ik hou van de ontspannende geur en heb bijna alles uit deze lijn. De bodycrème heb ik dan ook natuurlijk terug opnieuw gekocht.

Deze Eucerin pH5 Douche Olie zat in de Deauty box van maart. Het is een van hun bekendste producten en ik vond het fijn het op deze manier te kunnen ontdekken. Aangezien deze voor de droge huid is en extra mild is met intensieve aanvulling van lipiden is, heb ik hem aan Nick gegeven. Hij heeft meer baat bij een product als dit, dus dan vond ik maar dat hij het ook mocht uitproberen. De geur is vrij neutraal en de werking is prima. Nick is niet meteen naar de winkel gerend, maar zou hem zeker nog eens gebruiken als hij de kans had.

Aan dit product ga ik niet meer te veel woorden vuil maken. Dit Healthy Balance poeder van Bourjois in de kleur 53 Beige Clair is mijn favoriete gezichtspoeder en ik koop het eigenlijk elke keer weer opnieuw. Misschien moet ik ook maar eens een tintje lichter proberen, al vind ik hem persoonlijk niet té donker voor mij. Ik vind alles aan dit poeder goed: textuur, kleur en ja, zelfs de geur vind ik aangenaam!

Ik kan je nu al verklappen dat ik in april weer best wat heb opgemaakt van Rituals. Zo ook dit grijze oogpotlood in de kleur Moon. Ik vind dit echt een erg fijn potloodje. Je kan hem gewoon opdraaien en aan het uiteinde zit een sponsje om eventuele harde lijnen te vervagen. Ik heb deze zeker opnieuw gekocht en dat wil ik ook blijven doen. Grijs vind ik sowieso erg mooi omdat het nog steeds donker is, maar minder hard dan zwart is.

Ik maak ook regelmatig geurstokken op aangezien ik er zowel in de badkamer als op de slaapkamer heb staan. Deze keer kozen we voor in de badkamer voor de geur Spring Garden. Ik had deze al eens eerder gehad en vind het nog steeds een erg frisse geur, ideaal voor de lente- en zomermaanden. Helaas merk ik dat doordat ik er zelf werk, ik thuis de geuren niet meer erg sterk ruik! Toch zou ik deze nog wel eens opnieuw kopen, alleen niet direct omdat ik graag afwissel.

Onlangs liet ik jullie mijn skincare routine zien en daar zat deze Soft Cleansing Foam van Douglas ook bij. Ik kocht hem eens voor 50 cent in een of ander winkeltje in Tilburg. Ondertussen heb ik mezelf de grotere variant aangeschaft en koos ik niet meer voor de XSmall versie. Ik vond deze erg fijn om mijn gezicht mee te reinigen omdat ik als textuur toch het liefst zo’n schuimende mousse heb. Ideaal ook dat deze fles super voordelig werkt omdat je aan één keer pompen al voldoende product hebt. Hij is niet duur en gaat lang mee… Perfect dus!

Concealer is een product dat ik toch wel bijna dagelijks gebruik. Deze Stay All Day Concealer is van Essence en zou 16 uur blijven zitten. Of hij dat nu volledig haalt weet ik niet, maar ik ben er in ieder geval wel tevreden over. Ik vind de kleur goed voor mij en ook de textuur vind ik fijn. Het is een vloeibare concealer met een soort lipglossachtige sponsapplicator en dat vind ik zelf erg prettig werken. Ik heb deze dan ook al reeds opnieuw gekocht.

Zoals je kan zien komen deze Maxi-Pads Wattenschijfjes van de Duitse winkelketen DM. Ik kocht ze dan ook bij mijn vorig bezoek aan Oberhausen en ben er best tevreden over. Ik stel niet zo’n hoge eisen aan wattenschijfjes, behalve dat ze niet pluizen en toch wel een beetje stevig zijn. Deze zijn dat zeker en misschien koop ik ze volgende keer wel opnieuw. Eerlijk gezegd zijn die van Albert Heijn of de Action even goed en daar kom ik nu net wat vaker.

Het is misschien een beetje een taboe onderwerp, maar iedere vrouw heeft natuurlijk een vagina. Deze wil je natuurlijk ook fris houden en daarvoor gebruik ik Lactacyd gel. Ik vond deze voor de gevoelige huid erg fijn en heb deze dan ook opnieuw gekocht. Grappig weetje is misschien dat ik het ben gaan gebruiken dankzij een Deauty box die ik ooit als eerste kocht.

Laten we beginnen aan de dingen die ik op vakantie heb opgemaakt. Ik heb jullie onlangs nog laten zien welke producten ik van Jafra allemaal heb kunnen uitproberen uit het Jafra Royal Jelly gamma. Ook een haarmasker mocht ik proberen en deze heb ik eigenlijk allemaal op vakantie opgemaakt. Ik heb er even een collage van gemaakt omdat ik toch al een apart artikel over deze producten heb geschreven waar mijn mening in staat. Fijne producten waar ik misschien ooit de Face Cleanser wel van zou kopen.

We zijn op vakantie geweest naar Gran Canaria en daar is het natuurlijk smeren geblazen. Deze Maxi Spray Protectyl Végétal SPF 30 van Yves Rocher zat in de Deauty box van vorig jaar in juli. Voor mij is een factor 30 niet hoog genoeg, maar voor Nick wel. Hij nam deze dus ook in september al mee op reis, maar heeft hem nu in april opgemaakt. Hij vond deze zonnecrème niet slecht, alleen vond hij het spraysysteem lastig proper te houden. Qua werking zou hij hem op zich wel opnieuw kunnen kopen.

Nadat je in de zon hebt gezeten, is het belangrijk om ook de hitte uit je lijf te halen met een verkoelende After Sun Lotion. Deze van Rituals is hydraterend en verfrissend en heeft dezelfde geur als de Karma Limited Edition die momenteel in de winkels ligt. De geur heeft een citrustoets door de bergamot die er in verwerkt zit. Dit is niet alleen een lekker zomerse geur, hij werkt ook nog eens prima als afweermiddel voor muggen. Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht.

Zoals ik net al zei, kom ik voor mezelf niet toe met een SPF 30 als bescherming. Voor mezelf nam ik dan ook deze Sun Protection Milky Spray in SPF 50 mee van Rituals. Helaas is deze dit jaar niet te koop en gaat het assortiment maar tot en met 30 voor het lichaam. Ik vind deze erg goed omdat de spray erg makkelijk is en zelfs te gebruiken blijft als je hem ondersteboven houdt, handig om lastige plekjes te bereiken. Mocht hij volgend jaar terug in de rekken liggen, zou ik deze zeker opnieuw kopen.

Op vakantie neem ik nooit grote parfumflessen mee. Ik koos de voorbije keren telkens voor een super fruitige geur van Yves Rocher. Deze Smoothie Limited Edition met Mango en Passiefruit is erg lekker en ik draag hem graag overdag. Hij is zoet en toch fris en daar hou ik wel van op vakantie. Ik heb deze al eens eerder gehad en zou hem dan ook zeker terug opnieuw kopen. Op dit moment weet ik niet of hij te koop is en wil ik echter eerst wat andere parfums opmaken.

De zon zorgt niet alleen voor een bruin kleurtje, maar is ook verantwoordelijk voor 80% van de huidveroudering. Als je in de zon gezeten hebt, is het dan ook belangrijk om je huid blijvend te hydrateren. Als extra boost nam ik dit Melk& Honing Masker van Balea mee op vakantie. De huid op mijn gezicht reageert tijdens de vakantie nogal gevoelig en dat was bij dit masker niet anders. Het prikkelde hier en daar, maar mijn huid was nadien wel terug voldoende gehydrateerd. Aangezien de duo verpakkingen van Balea maskers niet duur zijn, zou ik deze op zich wel opnieuw kunnen kopen.

Ook samples van parfum neem ik graag mee op vakantie. Zo kan ik nog wat nieuwe geuren ontdekken en hoef ik geen grote flessen mee te zeulen. Ik maakte op vakantie nog deze Loverdose van Diesel op. Het is niet mijn meest favoriete geur allertijden, maar ik vond het zeker wel een lekker geurtje. Op dit moment heb ik echter nog voldoende parfum staan en zal ik hem niet snel aankopen.

Scrubben is ook op vakantie erg belangrijk als je graag een kleurtje wil opbouwen. Mijn huid is niet bekwaam om een dagje te gaan bakken op het strand, maar mocht je dit wel willen doen is scrubben noodzakelijk. Ik nam deze Wei Wang scrub uit de Tao Lijn mee op vakantie. Het is een milde scrub in pastavorm en dat is wel zo fijn voor mijn gevoelige huid op vakantie. Ik heb deze ook in de grote pot en zou hem zonder twijfelen opnieuw aanschaffen.

Een andere lijn die ik ook fijn vind van Rituals is de Sakura-lijn. Deze is pas helemaal vernieuwd van verpakking maar ik had nog een ouder Magic Touch mee op vakantie. Als ik uit de douche kwam vond ik het fijn mij met deze geur van Rijstmelk en Kersenbloesem in te smeren. Een bodycrème vervangt nooit een aftersun, maar het is wel een fijne extra hydratatie voor je huid. Ik heb deze pas nog in de grote pot gekocht.

Zoals ik in het begin al zei, heb ik veel Rituals producten opgemaakt in april. Ook op vakantie nam ik deze kleine T’ai Chi doucheschuim mee. Deze komt ook uit de Tao lijn en heeft een zalige, zachte geur. Ik vond het heerlijk om me hiermee te douchen op vakantie maar ook thuis vind ik hem erg fijn na een lange dag werken. Ik zal dan ook nooit zonder een fles van deze doucheschuim vallen!

Terug over naar de zonneproducten. Nick en ik hebben op vakantie ook deze After Sun Lotion volledig opgemaakt. Hij komt uit het Protectyl Végétal gamma van Yves Rocher en ik vind hem erg goed. De geur is super lekker en ik zou deze gerust als bodylotion durven gebruiken. Ik heb deze al erg vaak opnieuw gekocht en zal dat zeker nog gaan doen in de toekomst. Over dit product schreef ik dus ook al een review.

Ook het laatste product van tijdens onze reis is van Yves Rocher. Ik neem altijd graag een kleine douchegel mee om als handzeep te gebruiken op hotel. Zo’n blokje zeep dat je van het hotel krijgt vind ik niet grondig genoeg reinigen. Deze douchegel had de geur van aardbei en eerlijk gezegd was ik die op het einde al flink beu. Nick vond deze zelfs vanaf het begin niet lekker. Ik zou deze dan ook niet opnieuw kopen, zeker niet om als douchegel te gebruiken.

Terug thuis gekomen was het natuurlijk weer tijd om geurkaarsen te brangen. Deze kaars van Yankee Candle had de Candy Cane Lane geur, een zoet frisse pepermunt geur. Ik vond hem tamelijk scherp ruiken en dan wilde het wel eens gebeuren dat ik er hoofdpijn van kreeg. Zoals je kan zien dit er ook nog ontzettend veel kaarsvet in de bokaal, terwijl wij hem altijd voldoende uren aaneengesloten hebben aangestoken. Ik zou deze dus niet opnieuw kopen aangezien de kaarsen van Yankee Candle ook best duur zijn en dan verwacht ik wel topkwaliteit.

Vroeger gebruikte ik steevast spray deodorant, maar sinds ik die van Lady Speed Stick en Rituals ken, ben ik helemaal overtuigd van een stick. Deze Sakura Silk Stick zit nu dus ook in een nieuw jasje, maar de werking is nog even prima. Hij heeft een zachte geur van rijstmelk en kersenbloesem en ik vind dat hij zeker goed zijn werk doet. 24 uur vind ik zeker overdreven, maar je komt er wel een normale werkdag mee door. Ik heb alvast een nieuw exemplaar in huis.

Ikzelf ben nog nooit naar een demonstratie van Mylène geweest, maar tijdens de ruilnamiddag met vriendinnen, kreeg ik deze Every Day Shampoo van iemand. Ik wou hem zeer graag eens proberen en vond hem niet slecht. Grappig is dat ik echt vond dat deze shampoo naar pizzakruiden ruikt. Nick heeft ook geroken en hij gaf mij gelijk. Ik zou hem niet snel in een full size verpakking aanschaffen, maar ik vond het leuk hem eens te proberen.

Mag ik even een momentje huilen? Ik heb in april namelijk de lekkerste geur bodycrème OOIT opgemaakt. Deze Touch Of Light Bodycrème met Patchouli & Cardemom was de Limited Edition geur van vorige winter bij Rituals. Collega Kim en ik zijn beiden verslaafd aan deze geur en daarom ben ik ook heel spaarzaam geweest met deze pot. Aan alle mooie liedjes komt een einde, en zo ook aan deze pot. Gelukkig heb ik nog een likje doucheschuim in deze geur, maar ik hoop vooral dat Rituals deze lijn aanstaande winter opnieuw wil uitbrengen… Pretty Please!

Aangezien Nick en ik onze wekelijkse boodschappen bij de Albert Heijn doen, neem ik er ook vaak wattenschijfjes mee. Ik vind deze duo wattenschijfjes erg fijn omdat ze dubbelzijdig zijn en niet pluizen. Dagelijks gebruik ik deze om mijn make-up te verwijderen en ik zal deze dan ook zeker nog vaak opnieuw kopen.

Het tweede maskertje uit dit artikel is het Big Fun Bubblegum masker van DR. Van Der Hoog. Ik schreef hierover al een review en daarin kon je lezen dat ik gemengde gevoelens had over dit masker. De geur is lekker zoet, maar ik had er toch iets meer van verwacht. Ik had een knalroze masker verwacht, maar dat was het helaas niet. Ook voor mijn huid deed het niets uitzonderlijk, dus echt opnieuw kopen zou ik niet doen.

Ik denk dat er voor mij niets meer onmisbaar is dan wattenstaafjes. Niet alleen gebruik ik ze wanneer ik make-up gebruik, ook om in mijn oren te gebruiken vind ik ze geweldig. Dankzij mijn geweldige lijst aan allergieën heb ik ook erg veel last van jeuk in mijn oren, vandaar. Ook foutjes in mijn make-up los ik op met deze geweldige stokjes! Deze van Albert Heijn zijn prima en ik heb ze dus ook al opnieuw gekocht.

Als laatste product van de maand april heb ik voor jullie het Pink Petals afwasmiddel van Rituals. Veel mensen weten denk ik niet eens dat Rituals ook afwasmiddel verkoopt. Normaal gebruiken wij altijd de groene variant Divine Dishes, maar af en toe afwisselen is zeker niet slecht. Deze roze fles is iets zoeter van geur maar hij maakt je vaat even schoon als de andere. Het is een zacht product voor de handen, dus wat wil je nu nog meer. Voorlopig heb ik deze nog niet opnieuw gekocht, omdat we toch iets meer fan zijn van de groene fles met appeltjesgeur. 

Alweer 30 foto’s heb ik gebruikt in dit artikel! Ik weet niet hoe ik er in slaag, al zaten er deze keer wel enkele reisverpakkingen tussen. Wat vinden jullie het leukste product uit dit artikel? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je weer veel opgemaakt ! De rituals producten lijken me fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, dankje! ;-) En ja, die vind ik zelf ook erg fijn! :-)

      Verwijderen