zondag 1 mei 2016

Julie | Maskerreview: DR Van Der Hoog - Big Fun Bubblegum

http://www.verodoesthis.be/2016/04/julie-maskerreview-dr-van-der-hoog-big.html


Naar goede gewoonte is het op de eerste zondag van deze nieuwe maand weer tijd voor een maskerreview. Ik probeer om iedere week minstens één keer tijd te maken voor een fijn gezichtsmasker, al lukt me dit niet altijd. Ik kocht dit Big Fun Bubblegum masker van DR Van Der Hoog al een hele tijd geleden in Eindhoven, het was er gewoon nog nooit van gekomen deze eens uit te proberen. Het is een duopack, dat ideaal is om te delen met een vriendin op een sleepover, zoals de verpakking suggereert. Ik organiseer nooit slaapfeestjes, dus ik denk dat ik ze beiden lekker voor mezelf hou! Benieuwd of dit mierzoete masker in de smaak valt? Kijk dan zeker even verder!Op de verpakking staat een kauwgomroze afbeelding van het masker en dat schept bij mij altijd de verwachting dat dit er in de realiteit ook zo uitziet, al kom je dan vaak bedrogen uit. Dit masker is op basis van amandelolie, macadamia- nootolie en pinksterbloemolie. Ook kan je er aloë vera in terug vinden voor een kalmerende werking. Je mag het masker 15 tot 20 minuten laten zitten, wat meer is dan gemiddeld. Je kan dus lekker lang genieten van dit masker!Voor de liefhebbers geef ik hier ook nog even alle ingrediënten op een rijtje. Water en glycerin kennen we allemaal, maar dicaprylyl carbonate is nieuw voor mij. Het zou een stofje zijn dat er voor zorgt dat je huid gehydrateerd wordt en de huid zacht doet aanvoelen. Het zit ook vaak in zonnebrandolie en anti-aging producten. Cetearyl alcohol is dan weer een vette alcoholsoort die ook vaak voorkomt in bijvoorbeeld haar conditioners. Toch zit er ook een beetje parfum in dit masker, let daar dus voor op als je daar gevoelig voor bent.
Het masker heeft echt een mierzoete kauwgomgeur, net zoals je zou verwachten bij dit masker. Helaas heeft het niet diezelfde typisch roze kleur maar is het eerder een crème textuur die je op je huid ziet zitten. Het masker voelde ook verfrissend aan en het droogt niet hard op. Hierdoor liet het masker zich ook vlot verwijderen, wat ik na zo’n 15 minuten heb gedaan. Mijn huid voelde eerlijk gezegd nog altijd een beetje stroef en trekkerig aan, terwijl ik daar normaal gesproken niet zo veel last van heb. Ik ben dus niet laaiden enthousiast over de hydratatie die het belooft te bieden. De geur is wel fijn en het ziet er ook wel leuk uit! 

Hebben jullie al eens het Big Fun Bubblegum masker geprobeerd? En welk masker van DR Van Der Hoog kunnen jullie mij aanraden? Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x


10 opmerkingen:

 1. Ik heb deze zelf ook nog in de kast, zal hem ook eens proberen na deze review :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, leuk! Ik ben benieuwd naar jouw bevindingen! :-)

   Verwijderen
 2. Mmm, jammer dat deze toch niet zo fijn is! Maar nu ben ik wel benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur is inderdaad fijn, de werking vond ik niet zo bijzonder! :-)

   Verwijderen
 3. Nu had ik toch wel zo'n kauwgomkleur verwacht :) Ik ben altijd fan van maskers die opdrogen. Op de 1 of andere manier werken die bij mij beter....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ook Bibiane! Toch een beetje tegenvaller he? En ja, je kan wel eens gelijk hebben... Kleimaskers hebben ook bij mij een beter resultaat.

   Verwijderen
 4. Ik zou het écht niet aan durven om dit te gebruiken met mijn gevoelige huid haha. Maar het is wel een leuk idee zo :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat snap ik! Misschien toch eens benutten met een vriendin, zodat je het eerst kan testen? ;-)

   Verwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Lijkt me fijn ook een keer te proberen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Al had ik zelf toch meer een kauwgom kleurtje verwacht! :-)

   Verwijderen