zondag 15 mei 2016

Julie | Jafra Royal Jelly Producten

http://www.verodoesthis.be/2016/05/julie-jafra-royal-jelly-producten.html

Vlak voor ik op vakantie vertrok, had ik nog een bestelling gedaan bij Britt van Jafra. Mijn Eye Make-Up Remover was op en aangezien ik hem erg fijn vind, wou ik een nieuwe. Ik kreeg niet enkel de gevraagde fles, maar ook enkele andere producten om voor jullie uit te proberen. Ik kreeg sowieso een reisverpakking van de eye make-up remover extra, wat super goed van pas kwam. Daar bovenop kreeg ik nog vier andere producten die ideaal waren om mee op vakantie te nemen! Benieuwd naar deze Royal Jelly producten? Lees dan zeker verder!Ik schreef al eens eerder over deze make-up remover. Toen vergeleek ik hem met een product van Bobbi Brown. Ik vind deze erg fijn omdat hij op basis van twee componenten is en hierdoor ook waterproof make-up kan verwijderen. Je komt best lang toe met zo’n flesje omdat hij erg zuinig is in gebruik. Dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet om mijn oogmake-up te verwijderen. Voor een grote fles betaal je €17.50.Ik kreeg ook het Moisture Replenish Hair Mask in een ideaal formaat om mee op vakantie te nemen. Dit masker is verrijkt met zeewier extracten en vitazon actief complex. Het is een vocht inbrengend masker dat zo’n vijftal minuten moet intrekken. Ik vond het zeer fijn dit te kunnen uitproberen op vakantie omdat je haar daar heel wat te verduren krijgt. Mijn haren zijn tijdens de vakantie niet verkleurd of verbrand en mijn haren zagen er prima uit. Dit vond ik dus best een fijn product. Bij Jafra is het altijd zo dat je producten los kan kopen of in een set. Een set is veel voordeliger, maar in dit artikel geef ik telkens de prijzen per los product. Voor een fles van 200ML van dit masker betaal je €22.50, wat ik een goeie prijs vind. Het is een grote hoeveelheid en je komt er dan ook lang mee toe. Het masker is niet te dik en ook niet te vloeibaar. Voor mijn haar was dit een goeie textuur.Verder kreeg ik nog een pakketje met het Royal Jelly ritueel. De inhoud van het doosje was 1 Gentle Cleansing Milk, 1 Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 en 1 Global Longevity Balm. Allemaal in een handig sample formaat dat ideaal is om mee op vakantie te nemen. Als je de foto hierboven even aanklikt kan je de ingrediënten van de producten een beetje groter lezen.De Gentle Cleansing Milk vond ik echt een fijn product. Het reinigde mijn gezicht erg goed. Ik gebruikt eerst een facial wipe om mijn make-up grotendeels mee te verwijderen, om daarna op een vochtig gelaat deze cleansing milk te gebruiken. Je kan het even inmasseren en daarna gewoon weer afspoelen, wat ik erg fijn vond. De geur was ook neutraal en erg aangenaam. Nadien was er amper wat te zien op mijn watje met toner, dus deze doet echt goed zijn werk. Voor een verpakking van 125ML betaal je €34. Niet goedkoop, maar voor die hoeveelheid vind ik het een prima prijs.


Op vakantie heb je natuurlijk een goeie zonnebescherming nodig. Deze Solar Protection Fuid Broad Spectrum SPF 50 is de ideale bescherming voor je gezicht. Broad Spectrum wil zeggen dat het zowel UVA als UVB stralen tegenhoudt en hierdoor je gezicht beschermt. Je brengt het product best zo’n 15 minuten voor blootstelling aan de zon aan. Ik vond dit een fijne zonnecrème voor het gezicht, al vind ik dat ook van die van Rituals. Dit product is behoorlijk aan de prijs, aangezien je er €45 voor 50ML voor moet betalen. In een set is het vast iets goedkoper, maar alsnog vind ik dat erg duur.


Als laatste zat er in het pakket nog de Global Longevity Balm. Deze breng je aan na het reiniger van je gezicht en kan ’s morgens en ’s avonds worden gebruikt. Het is eigenlijk een Vitaliserend Huidelixer. Ik heb het gewoon als dagcrème gebruikt maar ik vond de geur echt niet lekker. Bovendien betaal je voor dit product €79 voor 50ML en dat zou ik er nooit aan kunnen geven. Ik werd ook niet omver geblazen door het resultaat.
Hier zie je nog even kort de kracht van deze lijn. De Royal Jelly lijn. Doordat ze RoyalActive Peptide gebruiken kan het dieper in de huid binnendringen en effectiever zijn werk gaan doen. Het komt eigenlijk voort uit de natuurlijke proteïne van de dagelijkse voeding van de bijenkoningin. Het bevat dan ook vele proteïnen, aminozuren, vitamine A, B-complex, C, D en E, niacine, foliumzuur en essentiële lipiden. De resultaten van deze producten zijn klinisch onderzocht en geven toch wel indrukwekkende cijfers. 90% zou een soepele en zachte huid ervaren, 83% geeft aan dat de vernieuwde huid stralender en steviger is en maar liefst 90% geeft aan dat de huid verzorgd en gehydrateerd is.


In dit gamma kan je producten voor het gelaat en voor het lichaam vinden en er is zelfs ook lipstick en foundation van. Voor meer informatie zou ik je door verwijzen naar http://www.jafra.nl/regional/home of neem contact op met Britt via brittpe@hotmail.com.Ik ben erg blij dat ik kennis heb kunnen maken met al deze producten. Voor mij persoonlijk springt de Gentle Cleansing Milk er echt uit en ook het haarmasker vond ik erg fijn. Wat vinden jullie van deze producten? En zijn jullie al bekend met Jafra?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Klinkt echt goed! :-D Ik kende dit merk nog niet eigenlijk.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zo'n merk dat je enkel van consulentes kan kopen, zoals Tupperware of Mylène :-)

   Verwijderen
 2. Wat handig allemaal! Klinkt goed en ziet er luxe uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ziet er inderdaad erg luxe uit en dat is het ook wel! :-)

   Verwijderen