vrijdag 27 mei 2016

Julie | Friday Nails #87 – Have A Pink Day

http://www.verodoesthis.be/2016/05/julie-friday-nails-87-have-pink-day.html

Op vrijdag was het altijd de gewoonte om een Look Like A Star te voorzien en een Friday Nails. Het schiet er al weken over om dat eerste artikel te maken, dus probeer ik wel altijd op tijd te zijn met mijn nagellak post. Deze week opnieuw een Essence lakje uit hun advent kalender. Hij kreeg de naam ’14 Have A Very Pink X-Mas!’ maar dat vond ik niet zo geschikt om in mei als titel te gaan gebruiken. Have a pink day is veel logischer en deze kleur is dan ook erg tof om in de zomer te dragen. De zon laat weer even op zich wachten, maar dat laten we maar niet aan ons hart komen. In the mood for pink? Zeker verder lezen dan!Aan het kwastje ga ik niet te veel woorden vuil maken. Het borsteltje is hetzelfde als dat van alle andere lakjes uit die kalender. Ik vind deze fijn lakken omdat ze de perfecte vorm hebben en bovendien ook voldoende product opnemen. Je kan in één keer dippen je nagel voorzien van een laagje kleur en hoeft niet voor elke strook die je zet opnieuw in het potje te gaan. Dit is erg fijn en maakt hem waarschijnlijk ook iets zuiniger in gebruik. De nagellak was ongelooflijk snel droog om een volgende laag te zetten. Hij was natuurlijk nog niet uitgehard, maar wel droog genoeg. Een enkel laagje van dit kleurtje is al voldoende om mooi gelakte nagels te hebben. Ik lak er altijd twee, maar als je even geen tijd hebt is dit zeker een perfect lakje. De kleur is zomers, hij lakt erg makkelijk en snel, en de droogtijd is geweldig. De dekking is ook prima, dus wat wil een mens nog meer?
Een tweede laag maakt de nagellak alleen nog maar intenser. Vooral de glans die je nu ziet vind ik erg mooi. Je nagels zien er op die manier mooi, knallend en gezond uit. Dat laatste is bij mijn nagels niet het geval omdat ik altijd rondloop met gelakte nagels. Ik verzorg mijn handen goed, maar toch scheuren mijn nagels ontzettend snel. Als iemand hier tips voor heeft, hoor ik ze graag! De kleur is zo’n typisch framboosroze tint die ik zelf wel erg mooi vind voor de zomer. Hij past bij vele outfits en dat maakt hem voor mij echt een topper. Essence blijft voor mij een van de favoriete merken wat nagellak betreft.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En kiezen jullie bij budgetnagellak het meest voor Essence of toch maar Catrice? Ik ben duidelijk #TeamEssence en hou helemaal niet van nagellak van Catrice! Ik ben benieuwd naar jullie meningen!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten