vrijdag 20 mei 2016

Julie | Friday Nails #86 – Jelly Pink

http://www.verodoesthis.be/2016/05/julie-friday-nails-86-jelly-pink.html
In de Friday Nails van deze week heb ik alweer een kleurtje van Rituals voor jullie. De kleur sprak me al meteen aan toen deze uitkwam en nu heb ik hem dan eindelijk gekocht. Jelly Pink is de naam van deze nagellak en dat vind ik erg goed gekozen. Het is een roze nagellak met een blauw/paarse schijn er in verwerkt. Het is zo’n bijzondere kleur dat ik ze eigenlijk nog bij geen enkel ander merk heb gespot. Ik was dan ook zeer benieuwd hoe dit tintje op mijn nagels zou uitpakken. Ook nieuwsgierig? Lees dan zeker verder!


Het potje nagellak heeft dezelfde uitstraling als altijd. Het kwastje zelf is vrij lang en smal, terwijl de dop eerder kort en breed is. Ik ben ondertussen gewoon aan deze vorm, al verkies ik vaak toch een dop die wat smaller is. Ik ben nu eenmaal niet zo handig in het lakken van mijn nagels als dat ik zou willen. Wat ik wel een voordeel vind, is dat de kleur van de nagellak in het flesje, ook degene is die je op je nagels krijgt.Voor een potje nagellak van Rituals betaal je 5 euro, wat ik een prima prijs vind. Jelly Pink is een kleur die in één laag mooi dekkend te krijgen is en dat is een groot voordeel. Je kan al zien dat het effect speciaal en toch subtiel is. De kleur knalt van je nagels en naarmate je ze in het licht houdt, zie je de blauwe ondertoon. Erg bijzonder en het geeft inderdaad een beetje een ‘jelly’ finish. Ik vind de kleur mooi, maar je moet er zeker van houden.
Twee lagen van deze kleur maakt de nagellak alleen nog maar intenser. Hij glanst van nature uit erg mooi en toch gebruik ik na het nemen van deze foto uit gewoonte nog een top coat. Ik betrap mezelf er op dat ik tijdens het schrijven van dit artikel regelmatig stop met typen om nog eens even naar mijn nagels te kijken. Ook moet ik toegeven dat ik deze kleur wel snel beu zal zijn als ik ze de komende weken op mijn nagels draag om te werken. Zulke bijzondere kleuren moeten voor mij bijzonder blijven. Als je ze te vaak draagt, raak je uitgekeken op de kleur en het effect.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie zelf al eens een nagellak van Rituals gebruikt? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de basis kleur mooi alleen de paarse/blauwe gloed die erin zit is niet helemaal mijn ding. Wel een goede dekking. Ik heb zelf nog nooit lakjes van Rituals gebruikt, maar hou het wel even in gedachten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind die gloed net wel zo speciaal aan dit lakje! Zo zie je maar dat iedereen iets anders wil! ;-)

      Verwijderen