vrijdag 13 mei 2016

Julie | Friday Nails #85 – Winter Wonderland

http://www.verodoesthis.be/2016/05/julie-friday-nails-85-winter-wonderland.html

Essence heeft een groot aandeel in mijn nagellak stash gekregen door de Advent Kalender. Ik ben nog volop bezig met het testen van alle kleurtjes en deze keer heb ik voor een lichtblauw lakje gekozen. Hij kreeg de naam ’07 Winter Wonderland’ en dat lijkt me een zeer passende keuze. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of dit nu een witte nagellak met blauwe ondertoon is of een lichtblauw kleurtje met een witte ondertoon. Het leek me in ieder geval een frisse lentetint om eens uit te proberen. Ook helemaal klaar voor de lente? Klik dan op Meer Lezen!Het kwastje is hetzelfde als bij alle andere lakjes uit de kalender. Een kort en vrij smal borsteltje. Ik vind dit niet onhandig en ben er intussen al goed aan gewend geraakt. De kleur ziet er op deze foto nu weer een beetje grijzer uit, dus ik was zeer benieuwd hoe dit nu uiteindelijk zou uitpakken op mijn nagels. Ook naar de dekking was ik nieuwsgierig, want zo’n lichte pasteltinten hebben nu niet echt de reputatie van goed te dekken.Een eerste laagje geeft een beetje een streperig effect. De kleur dekt niet volledig en ziet er hier ook een beetje wit met blauw uit. De naam Winter Wonderland vind ik wel goed gekozen, aangezien het een beetje een sneeuwkleurtje is. Ik hoopte persoonlijk op een iets blauwere tint, omdat ik zelf geen fan ben van witte nagellak. Ik kan me maar niet over dat type-ex gevoel zetten bij een witte kleur!
Een tweede laag ziet er al heel wat mooier uit als je het mij vraagt! Nu zie je dat deze kleur perfect dekt in twee lagen en dat dan de lichtblauwe kleur pas echt tot zijn recht komt. De intense glans zorgt echt voor zo’n winters effect, al vind ik deze kleur ook ideaal om nu in de lente te dragen bij de eerste zonnestralen. Ik moet zelf nog een beetje wennen aan dit kleurtje, maar mijn eerste indruk is toch overwegend positief. De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen, maar uit ervaring weet ik dat dit zeker niet slecht is.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En houden jullie zelf wel van witte nagellak of verkies jij ook eerder een lichtblauwe pasteltint? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: