vrijdag 6 mei 2016

Julie | Friday Nails #84 – For Sher-bert

http://www.verodoesthis.be/2016/05/friday-nails-84-for-sher-bert.html

In de Friday Nails van deze week, wil ik jullie graag kennis laten maken met een lakje van Sally Hansen. Ik heb deze gekregen van een vriendin, zoals jullie al konden zien in mijn Opruimen & Ruilen artikel. Normaal hou ik niet zo van rode nagellak, maar voor een artikel kan het zeker geen kwaad dit eens uit te proberen. Ik heb nog maar twee nagellakjes van Sally Hansen geprobeerd, en daarbij waren mijn bevindingen best positief. De kleur kreeg de naam ‘360 For Sher-bert’ en ik was heel benieuwd hoe deze er zou uitzien op mijn nagels. Ook nieuwsgierig? Lees dan zeker verder!Het kwastje van deze nagellak is behoorlijk lang en smal. Helemaal anders dan wat ik de laatste tijd gewend ben van Rituals en Essence. Het borsteltje neemt alsnog behoorlijk veel product in zich op, waardoor even afstrijken aan de zijkant toch wel nodig is. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar deze kleur lijkt soms weer meer oranje en dan toch weer rood te zijn. Heel bijzonder kleurtje dus!Zoals jullie kunnen zien, heeft deze nagellak ook best een speciaal effect. Hij ziet er eigenlijk heel jelly uit en daardoor glanst hij ook erg hard. Toch lijkt het of hij ook matte opdroogt, waardoor ik helemaal in de war ben. Is dit nu een matte, glanzende, jelly kleur? Wat ik wel weet, is dat hij in één laag zeker niet helemaal dekkend te krijgen is. Je ziet op bepaalde stukken echt mijn natuurlijke nagel er doorheen. Ik lak toch altijd twee lagen, dus op zich is dit nog geen probleem.
Een tweede laag is plots wel héél intens! Je ziet de kleur van mijn nagels spatten en ook hier zie je de extreem jelly textuur. De nagellak komt blijkbaar niet voor niks uit het Xtreme Wear gamma. Je kan ook zien dat deze nagellak, ondanks zijn dunne kwast, toch behoorlijk dik lakt. Het is best een klus om precies te werken, dus dat is me ook niet overal evengoed gelukt. Ik weet nog steeds niet goed wat ik hier nu van moet vinden, omdat ik verder eigenlijk nooit rode nagellak draag. Het is wel duidelijk dat dit een bijzondere nagellak is qua textuur, zo eentje heb ik nog niet vaak eerder gezien.Wat vinden jullie van deze nagellak? En hebben jullie zelf ervaring met nagellak van Sally Hansen? Ik ben zeer benieuwd naar jouw mening!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk zomers kleurtje. Ik heb eigenlijk alleen een glitter top coat van Sally Hansen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt helemaal! En ik had er ook maar twee andere kleurtjes van voordien hoor! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb zelf nog nooit een lakje van sally hansen geprobeerd, ik vind de kleur wel erg mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een proberen om bij de Action te kijken dan! Daar zijn ze vaak spotgoedkoop te vinden! ;-)

   Verwijderen
 3. Prachtig kleurtje! Ik HOU van rood :-D

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha grappig dat ik er dan totaal geen fan van ben! ;-)

   Verwijderen