maandag 18 april 2016

Rituals Mol VIP night


Afgelopen donderdag trok ik met mijn autootje richting Mol voor de VIP night van Rituals. Helemaal naar Mol terwijl wij hier in Turnhout er ook eentje hebben en dat speciaal voor Julie en haar collega's. Stiekem was ik ook wel benieuwd naar hoe de winkel er daar uit zag en leek het mij wel leuk om het eens mee te maken. Het feit dat je die avond 20% korting kreeg, was dan ook een leuk extraatje. 

Allereerst misschien fijn om te vermelden dat we onthaald werden met een hapje en een drankje. Rituals biedt al wel enige tijd thee aan wanneer je er winkelt, maar een glaasje cava of fruitsap maakte het toch net wat feestelijker. 


Ik heb er bewust voor gekozen om de foto's voor zich te laten spreken en niet overal wat bij te gaan typen. Persoonlijk vind ik de winkel in Mol erg mooi ingericht, net zoals eigenlijk alle winkels maar dit pand lijkt echt bij het concept te passen. 

Deze VIP night was georganiseerd om klanten in een gezellige sfeer te laten kennis maken met de nieuwe producten zoals de Limited edition van deze zomer. Hierover zal Julie later nog een apart artikel over schrijven. Erg fijn natuurlijk dat je dan ineens geniet van 20% korting en de zichtbare mogelijkheid tot allerlei mini workshops. Zo zou je de verkoopsters kunnen vragen om je make-up te doen indien je zelf niet zo goed weet of hoe, een verkoopster deed ook een soort relaxatieoefening met klanten... Deze service biedt Rituals ook op gewone dagen aan maar ik vond persoonlijk dat het nu een stuk meer zichtbaar was. 

Mocht je eens de kans krijgen om een VIP night bij te wonen, vind ik het wel een aanrader. Doordat het 's avonds is, is het ook op straat een stuk minder druk en geeft het echt wel een exclusief gevoel. Er is de tijd dat Nathalie en ik er waren redelijk wat volk gepasseerd maar het was niet zo dat je zelf het gevoel had dat het verschrikkelijk druk was. 

Voor wie benieuwd is naar een shoplog moet ik teleurstellen. Zelf heb ik niet zoveel gekocht aangezien ik nog veel te veel heb staan. Wel heb ik er eens voor gekozen om thee te kopen samen met een bijpassend kopje. Daarnaast dacht ik dat het nu met de zomer in aantocht wel handig was om nog eens een lekker ruikende spray deodorant te kopen, dus heb ik dat ook ineens gedaan. 

Liefs
Veronique Geen opmerkingen:

Een reactie posten