woensdag 13 april 2016

Julie | Would You Rather Tag

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-would-you-rather-tag.html

Ik las onlangs op girlscene.nl een artikel over ‘32 ‘Would You Rather” vragen die je onmogelijk kan beantwoorden’. Mijn interesse was gewekt en nog voor ik halfweg het artikel was, besloot ik om deze vragen over te nemen en voor jullie te beantwoorden. Het zijn echt moeilijke vragen, dus kiezen zal niet altijd even vanzelfsprekend zijn. Mochten jullie deze vragen leuk vinden, mag je ze natuurlijk altijd overnemen. Benieuwd naar mijn antwoorden op deze onmogelijke vraagstukken? Lees dan zeker veder!

PS: alle foto’s uit dit artikel komen van de gratis website https://www.pexels.com/1. Zou je liever...
A) Gif over je voeten krijgen?
B) Je kont verbranden?
 • Ik denk dat ik hier zou kiezen voor B. Het lijkt me allebei niet prettig, maar vermoedelijk brengt gif een permanente schade aan en is optie B maar tijdelijk. Bovendien kan je bij B gewoon niet meer zitten, maar verder kan je nog alles doen wat je wil doen.
2. Zou je liever...
A) Natte sokken dragen?
B) Nat ondergoed dragen?
 • Bij deze vraag zou ik kiezen voor nat ondergoed, B dus. Volgens mij is dit veel sneller gedroogd aan je lichaam dan natte sokken. Bovendien heb ik het altijd helemaal koud als ik koude voeten heb, dus dat zou voor mij erger zijn.
3. Zou je liever...
A) Een te kleine coltrui dragen?
B) Te grote schoenen dragen?
 • Doe mij dan maar antwoord A! Een te kleine coltrui is niet erg praktisch, maar te grote schoenen zijn dat nog veel minder volgens mij. Tenzij ik mijn hoofd niet meer door de opening zou krijgen, da’s ook niet handig…
4. Zou je liever...
A) Altijd een slechte adem hebben?
​B) Altijd scheten laten?
 • Hier wou ik eerst kiezen voor B, maar na even nadenken ga ik toch voor A. Volgens mij zijn er minder mensen die merken dat je een slechte adem hebt, dan dat er opgemerkt wordt dat je scheten laat. Bovendien zou ik dan permanent kauwgom kauwen om het probleem te verdoezelen en dat is moeilijker bij B.
5. Zou je liever...
A) Luizen hebben?
​B) Kaal zijn?
 • Bij deze vraag kies ik sowieso voor de luizen, antwoord A dus! Luizen hebben is snel op te lossen met een goede shampoo en een fijn kammetje. Kaal zijn duurt veel langer om op te lossen tenzij je voor een pruik kiest. Ik hou trouwens veel te veel van mijn lang haar en hoef hier dus niet lang over na te denken!
6. Zou je liever...
A) Je moeder betrappen tijdens seks?
​B) Betrapt worden door je moeder tijdens seks?
 • Het lijkt me allebei afschuwelijk, maar dan kies ik toch voor B. Hier heb je dan zelf nog ten minste plezier aan gehad! ;-) Bovendien is dit een gênant moment, maar ik denk dat antwoord A meer trauma’s met zich mee brengt.
7. Zou je liever...
A) Oren hebben die lijken op een vagina?
​B) Vingers hebben die lijken op een penis?
 • Dit zou er vanaf hangen of ik mijn vingers nog kan gebruiken zoals ik ze nu gebruik wanneer ze lijken op een penis. Zo ja kies ik voor deze optie. Mochten mijn vingers dan moeilijker te gebruiken zijn kies ik voor A.
8. Zou je liever...
A) Je adem inhouden voor drie minuten?
​B) Over hete stenen lopen voor één minuut?
 • Ik denk dat ik liever mijn adem zou inhouden voor drie minuten, tenzij ik hier aan dood zou gaan. Vroeger toen ik nog vaak ging zwemmen in clubverband, was ik er eigenlijk best goed in om lang mijn adem in te houden. Optie B lijkt me echt niet aangenaam!9. Zou je liever...
A) Je teen stoten?
​B) Op je tong bijten?

 • Het hangt er een beetje vanaf hoe hard er gestoten of gebeten wordt… Volgens mij kies ik hier voor B. Een tong herstelt zich eigenlijk best snel, terwijl een klein teentje stoten echt ontzettend pijnlijk is!

10. Zou je liever...
A) Altijd shirts dragen met zweetplekken?
​B) Altijd broeken dragen met poepvlekken?

 • Zonder twijfelen A! Zweetplekken is iets vrij normaal wat in het dagelijkse leven wel eens kan voorvallen. Voor B zou ik me echt kapot schamen. Nee, deze is vrij makkelijk op te lossen!

11. Zou je liever...
A) Bedorven melk drinken?
​B) Iets eten met een haar erin?

 • Opnieuw een vrij duidelijke! Doe mij maar antwoord B. Bij bedorven melk ga ik sowieso over mijn nek, terwijl je een haar in je eten misschien maar amper opmerkt.

12. Zou je liever...
A) Elke dag een splinter krijgen?
​B) Elke dag een paper cut krijgen?

 • Hierbij hangt het er vanaf hoe makkelijk je de splinter kan verwijderen. Toch zou ik denk ik voor A gaan omdat een paper cut langer pijn blijft doen en ik het gevoel echt vreselijk vind.

13. Zou je liever...
A) Opgesloten in een lift zitten met tien baby's?
​B) Opgesloten in een lift zitten met tien zieke mensen?

 • Doe mij maar B alsjeblieft. Grote kans dat ik sowieso al één van die tien zieke mensen ben, haha! Nee, serieus… Ik zou het echt horror vinden om met tien baby’s in een lift opgesloten te zitten.

14. Zou je liever...
A) Elk haartje op je lichaam epileren?
​B) Elke nagel op je lichaam verwijderen?

 • Sowieso A bij deze vraag. Epileren lijkt me wel pijnlijk, maar het resultaat zal wel aangenaam zijn. Antwoord B lijkt me echt te gruwelijk voor woorden!

15. Zou je liever...
A) Slapen op een cactus?
​B) Je gezicht wassen met schuurpapier?

 • Je gezicht wassen met schuurpapier lijkt me niet fijn, maar slapen op een cactus is gewoon onmogelijk en zeer pijnlijk. Overigens duurt de nacht ook langer dan het moment waarop je gezicht wast. Doe mij dus maar de korte pijn.


16. Zou je liever...
A) Iemands tandenborstel gebruiken?
​B) Iemands onderbroek dragen?

 • Het hangt er een beetje vanaf van wie die tandenborstel en onderbroek juist zijn natuurlijk. Toch zou ik kiezen voor antwoord A omdat je die makkelijk kan afspoelen, en een onderbroek hou je toch langer aan.

17. Zou je liever...
A) Elke dag douchen met koud water?
​B) Nooit meer je kleren mogen wassen?

 • Bij deze vraag zou ik kiezen voor antwoord A. Volgens mij is dit de eerste paar keer echt verschrikkelijk, maar gaat het wel wennen na een tijdje. Mijn kleren zou ik toch graag regelmatig kunnen wassen.

18. Zou je liever...
A) Altijd wazig zien?
​B) Altijd een wimper in je ogen hebben?

 • Moeilijke keuze… Opnieuw hangt het er vanaf. Zit die wimper permanent in je oog, of kan je hem er uit halen? Aangezien ik wel voor antwoord B zou kiezen als je hem er uit kan halen, anders zou ik liever wazig zien.

19. Zou je liever...
A) Altijd moeten niezen?
​B) Altijd de hik hebben?

 • Doe mij dan maar niezen. Dat is wel dodelijk vermoeiend, maar af en toe kan het zelfs opluchten. De hik hebben vind ik zo vervelend en frustrerend dat ik er echt niet mee zou kunnen leven als ik het altijd zou hebben. Niezen doe ik nu overigens ook al zoveel door mijn allergieën…

20. Zou je liever...
A) Altijd naar poep ruiken?
​B) Altijd poep van iemand anders ruiken?

 • Als ik er even over nadenk, zou ik voor antwoord B gaan. In eerste instantie wou ik voor A gaan, maar ook dan ruik je het van jezelf én ruiken anderen het. Het lijkt me minder awkward voor jezelf om voor antwoord B te kiezen.

21. Zou je liever...
A) Een leven leiden van 1000 jaar?
​B) Tien levens leiden van elk 100 jaar?

 • Als ik tijdens die 1000 jaar elk jaar ouder word, lijkt me dat geen fijne keuze. Doe me dan maar tien levens van 100 jaar! Antwoord B is dus wat ik kies bij deze vraag.

22. Zou je liever...
A) Lenzenvloeistof gebruiken van olie?
​B) Toiletpapier gebruiken van zandpapier?

 • Ik heb geen lenzenvloeistof aangezien ik een bril draag, maar als ik wel lenzen droeg zou ik zeker geen olievloeistof willen gebruiken. Toiletpapier heb je maar een paar keer per dag nodig, die olie is voor een ganse dag een probleem. Voor mij is het hier antwoord B dus.

23. Zou je liever...
A) Geen ellebogen hebben?
​B) Geen knieën hebben?

 • Over deze vraag heb ik toch even moeten nadenken. Volgens mij is het allebei erg vervelend, maar ik zou dan toch kiezen voor geen knieën. Dingen doen met gestrekte benen is niet moeilijk als je sowieso veel rechtstaat, maar met gestrekte armen lijkt het me super moeilijk om iets te doen.

24. Zou je liever...
A) Altijd een belletje horen als iemand je naam zegt?
​B) Nooit meer je naam horen?

 • Goh, ik denk dat je op zich wel zou wennen aan het geluid van een belletje. Maar misschien vraag je dan toch om je naam nooit meer uit te spreken, dus dan ga je automatisch voor antwoord B. Noem me dan maar iets anders!25. Zou je liever...
A) Een ingebouwde muziekinstallatie hebben in je buik?
​B) Altijd muziek maken wanneer je loopt?

 • Ik denk dat ik hier voor A zou kiezen omdat me dat nog wel cool lijkt! Ten minste als je dan zelf de muziek mag kiezen die speelt.

26. Zou je liever...
A) Een draak zijn?
​B) Een draak willen hebben?

 • Ik wil helemaal geen draak hebben, maar ik wil er nog minder één zijn. Geef mij dan maar zo’n lief klein draakje dat altijd lief voor me is.

27. Zou je liever...
A) Seks hebben met een geit?
​B) Iedereen denkt dat je seks hebt gehad met een geit?

 • Wat een vreemde vraag is dit zeg, haha! Doe mij toch maar antwoord B. Als iedereen het denkt, maar jij weet dat het niet waar is, lijkt me dat handiger. Binnen de kortste keren is iedereen het toch weer vergeten en praten ze over iets anders.

28. Zou je liever...
A) Nergens haar hebben op je hele lichaam?
​B) Overal haar hebben maar het niet mogen scheren?

 • Ik neem aan dat je bij A ook geen haren op je hoofd hebt? Dan doe mij maar antwoord B. Tenzij ik hierbij natuurlijk overal haar krijg waar ik er nu geen heb en er dus uitzie als een aap. Dan kies ik toch voor A en koop ik wel een mooie pruik.

29. Zou je liever...
A) Nooit meer mogen spreken?
​B) Alles zeggen wat je denkt?

 • Ik denk dat antwoord B nu al een beetje opgaat voor mij, dus zou ik daar voor kiezen. Volgens mij zijn er heel wat mensen die weten dat ik nooit voor antwoord A zou kiezen! Zou ook een beetje lastig worden om mijn job uit te oefenen dan!

30. Zou je liever...
A) Voor vijf jaar in de gevangenis zitten, maar rijk eruit komen?
​B) Nooit naar de gevangenis gaan, maar altijd arm zijn?

 • Antwoord B. Geld maakt niet gelukkig, al is het wel heel handig. Maar vijf jaar naar de gevangenis lijkt me ook wel erg lang. Heel moeilijk deze vraag!

31. Zou je liever...
A) Een sneeuwpak dragen in de woestijn?
​B) Een bikini dragen in de sneeuw?

 • Ondanks dat ik het vaak koud heb, kies ik hier toch voor antwoord B. Ik haat het echt als ik het veel te warm heb, dus ik zou echt flauwvallen van de hitte in die woestijn.

32. Zou je liever...
A) Terug naar het verleden gaan en deze veranderen?
​B) De toekomst zien?

 • Bij de laatste vraag moest ik nog even goed nadenken. Eigenlijk is er niets wat ik in het verleden zou veranderen, dus dan zou ik voor antwoord B moeten kiezen. Soms lijkt me dat wel handig, al zou ik het misschien liever niet weten als er iets ergs staat te gebeuren. Toch kies ik hier voor antwoord B!

Zo, dit waren mijn antwoorden op deze 32 moeilijke vragen! Wat vond je er van? En zou jij dezelfde keuzes maken als ik? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten