woensdag 27 april 2016

Julie | Opgemaakt #26 – Maart

De maand loopt alweer op zijn einde en dat wil natuurlijk zeggen dat het tijd is voor mijn maandelijkse opgemaakt artikel. Deze keer krijgen jullie te zien wat ik in de maand maart allemaal heb opgemaakt. Het is weer behoorlijk veel, dus zet je op je gemak en neem alvast wat te drinken erbij. Beginnen doe ik deze keer met de Yin Bed & Body Mist van Rituals. Deze hebben jullie zeker al eens eerder zien voorbij komen in deze artikels. Hij komt uit de Tao lijn en ruikt heerlijk naar witte lotus. Ik gebruik deze elke avond op mijn kussen voor ik ga slapen en ik vind persoonlijk dat het echt helpt om sneller in slaap te vallen.

Deze doekjes van P.S. Love Your Skin zijn van de Primark en kosten €1.50 voor een duopack van 25 doekjes per verpakking. Ik heb deze al eerder gehad en koop ze eigenlijk altijd opnieuw als ik in een Primark kom. Ik vind ze fijn van geur en werking en ze zijn goedkoop, meer moet dat niet zijn.

Het volgende product is opnieuw van Rituals. Deze keer gaat het om de Magic Balm lippenbalsem. Je ziet dat hij in een tinnetje zit en dat is toch altijd even wennen. Nick en ik hebben hier super lang over gedaan, aangezien de laatste lipverzorging die we samen hebben opgemaakt uit het artikel van september komt, als ik me niet vergis. Nick was hem tegen het einde dan ook behoorlijk beu! Je doet er dus een hele poos mee, en dat vind ik nu juist een voordeel. De verpakking bevat 20 gram en kost evenveel als de stickversie die slechts 4.2 of 4.8 gram bevat. Ik vind deze lippenbalsem erg fijn aanbrengen omdat hij goed vet is en daardoor makkelijk smeert. De smaak en geur zijn neutraal en hij houdt je lippen erg zacht. Ik heb hier nog een nieuwe verpakking van liggen, nadien koop ik deze misschien niet snel opnieuw.

Nog een Rituals product is deze Oriental Energy handzeep. Hij komt uit de Limited Edition van de winter en is op dit moment niet meer te koop. De fans krijgen nog één kans tijdens de volgende soldenperiode, nadien is hij echt weg uit het assortiment. Jammer, want ik ben echt fan van deze geur met cacao en amandelmelk. Zeker de handzeep was hier thuis erg geliefd. We hebben nog één verpakking staan en die gaan we zeker met veel plezier gebruiken.

Van The Body Shop heb ik in maart deze Wild Argan Oil scrub opgemaakt. Deze scrub heeft een jelly textuur en stiekem vind ik dat wel fijn. Hij is niet te grof maar scrubt wel op degelijke wijze je hele lichaam. Deze had ik ooit al eens eerder gehad en ik zou hem zeker opnieuw kunnen kopen, al wissel ik graag af in scrubs.

Deze Born Lippy Plum Lip Balm komt ook van The Body Shop en deze gebruik ik altijd alleen. Het is een gekleurde lippenbalsem waardoor hij natuurlijk niet populair is bij Nick. Ik gebruik deze haast elke dag voor ik naar mijn werk vertrek. Ik vind hem erg prettig omdat hij een romige textuur heeft, een subtiel kleurtje geeft en een lekker smaakje heeft. Ik heb al een nieuw exemplaar in gebruik en ook nadien wil ik deze zeker opnieuw.

Wat niet vaak voorkomt in opgemaakt artikels zijn parfums. Toch heb ik dit Peach Blossom geurtje van Tommy Hilfiger in maart opgemaakt. Ik kocht hem zo’n twee jaar geleden denk ik, dus het werd tijd dat ik hem wat vaker zou gebruiken. Het is niet mijn favoriete parfum aller tijden, dus ik denk niet dat ik hem snel opnieuw zou kopen. Ik heb hem meer als go-to parfum gebruikt wanneer ik niet specifiek ergens naartoe moest of wanneer ik even snel naar de winkel ging. Nick vond deze geur wel lekker en ik vind vooral het flesje mooi met dat leuke strikje!

Van Jafra heb ik nog deze eye make-up remover opgemaakt. Ik gebruik hem elke dag om mijn oogmake-up te verwijderen en vind hem erg fijn. Hij is op basis van twee componenten, waardoor hij ook moeiteloos waterproof producten kan verwijderen. Je kan hem ook gebruiken om hardnekkige lipstick mee te verwijderen, al vind ik de ‘smaak’ niet zo lekker. Ik heb al een nieuwe verpakking in gebruik en heb een kleine versie mee op vakantie genomen!

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Charlotte een heerlijk setje met drie kaarsjes en drie gezichtsmaskers van Hema. Ik koos als eerste voor Berry Delight, een klei masker in een metallic paarse kleur. Ik vond het een tof maskertje omdat de kleur ook zo flitsend was en de textuur zich makkelijk liet verwijderen. Ik zou dit maskertje zeker nog eens opnieuw willen proberen, al heb ik voorlopig nog genoeg verschillende maskertjes liggen.

Er zijn nog steeds behoorlijk wat mensen die niet weten dat Rituals ook afwasmiddel verkoopt. Deze Divine Dishes met groene appel en coriander hebben wij hier thuis al eerder opgemaakt en ik vind hem echt super lekker ruiken. Ook de andere twee geuren heb ik al eens geprobeerd, maar deze is toch de favoriet. Je komt toch een hele tijd toe met deze grote fles en ze kost slechts 5 euro.

In maart heb ik ook weer een fles wasverzachter opgemaakt. Deze keer koos ik voor de Soupline geur met vanille en orchidee. Ik vond deze geur lekker zacht en fris, maar toch heb ik nu alweer een andere in gebruik. Ik wissel graag af van geur om zo mijn was toch elke keer opnieuw fris te laten ruiken en een bepaald geurtje niet beu te raken. Op zich zou ik deze dus zeker opnieuw kunnen kopen, maar voorlopig doe ik dat niet.

Zoals jullie ondertussen wel weten smeren Nick en ik iedere avond handcrème voor we gaan slapen. We hebben altijd twee tubes op het nachtkastje staan om af te wisselen. Deze keer is het de Miracle Balm van Rituals die we hebben opgemaakt. Maart was nog behoorlijk koud, dus toen kwam deze ultra voedende handcrème zeker wel van pas. We zijn al bezig aan een nieuwe tube en ik zal hem in de toekomst zeker nog opnieuw kopen.

Samen met de handcrème van Rituals is ook deze Banana Dark Chocolate handcrème van Essence opgemaakt. Dit is sowieso één van mijn favoriete geuren aller tijden en daarom ben ik ook blij dat ik nog twee reserve tubes heb liggen. Helaas kan ik deze nergens meer vinden om hem opnieuw te kopen aangezien het een Limited Edition betreft.

Jullie zien ook dat deze gigantische fles Eye Makeup Remover van Bobbi Brown alles behalve leeg is. Ik heb er toch mijn best voor gedaan, maar hij was helaas al slecht geworden. Hij rook niet meer prettig en ik vond hem toch al niet zo super. Ik kon deze fles eens op de kop tikken voor €9, maar zou hem nooit meer opnieuw kopen. Bij mij prikte hij in de ogen en hij haalde lang niet alle resten weg. Jammer, maar liever met korting dan aan volle pot!

Deze Facial Scrub van Body&Bess leerde ik kennen dankzij mijn abonnement op de Deauty box. Hij was speciaal met frambozenpitjes en zag er dan ook erg rood/roze uit. Beetje een gek gezicht, maar niet onaangenaam. Ik meen me te herinneren dat deze niet goedkoop was, en daarom zou ik hem niet direct opnieuw kopen. Het was een erg aangename gezichtsscrub, maar voor die prijs ken ik betere.

Het lijkt erg lang geleden dat ik nog eens iets van Lush had opgemaakt. Komt misschien omdat ik er niet meer zo erg veel producten van in huis heb. Iets dat ik wel al vaker gekocht had, was deze American Cream Haarconditioner. Ik vind hem echt super lekker ruiken, maar toch heb ik er een haat-liefdeverhouding mee. De geur is fantastisch, maar ik vind hem nogal dun en stroef voor mijn haar. Van een conditioner verwacht ik meer voeding en vlot doorkambaar haar. Toch zou ik deze nog eens opnieuw kunnen kopen.

Van het Duitse merk P2 heb ik nog deze smooth & shine base & primer opgemaakt uit de limited edition The Future Is Mine. Ik kocht deze in Oberhausen en vond hem zeker niet slecht. Het was een erg vloeibare primer die mijn huid een gezonde glow gaf en mijn huid klaar maakte voor de volgende stap make-up. Hij was niet zo duur, dus op zich viel hij prima mee. Ik denk niet dat hij nog te koop is, maar ook anders zou ik hem waarschijnlijk toch niet opnieuw kopen. Ik ben nog altijd op zoek naar mijn holy grail wat primers betreft!

Op geurkaarsen zijn Nick en ik al even dol als op handcrème en lippenbalsem. Ik gaf jullie onlangs dan ook een kijkje in mijn geurkaarsenstash. Degene die je hier op foto ziet is de Sweet Sunrise geurkaars van Rituals. Er zit nog een bodempje in, maar dit wordt gedaan voor de veiligheid. Deze kaars heeft de geur van sinaasappel en cederhout. Normaal spreekt deze geur me niet sterk aan, maar in kaarsvorm vind ik hem wel fijn. Ik zou deze geur zeker opnieuw kunnen kopen, al zijn er nog andere geuren die ik beter vind!

Volgens mij heeft iedereen ooit al wel eens deze Pink Passion deodorant van Fa gehad. Ik weet nog dat bijna iedereen op de middelbare school deze wel eens in zijn sporttas had zitten. Ikzelf vind de geur niet geweldig, maar ook niet slecht. Wat mij vooral stoort zijn loze beloftes van 48h bescherming bij zo’n natte spray als deze. Ook prikt deze ontzettend onder mijn armen als ik mij net geschoren heb. Ik heb deze eens gekregen in een Joepie box, anders had ik hem zelf niet gekocht.

Ik denk dat dit zo wat het laatste Rituals product van deze maand moet zijn, al zijn ze in dit artikel wel heel talrijk aanwezig! Ik maakt een klein potje van de Himalaya Scrub op. Deze zoutscrub is er eentje met amandelolie en Indian Rose. Ik vind de Rituals scrubs allemaal prettig in gebruik, maar je moet wel houden van een stevige scrubbeurt. Deze koop ik zeker nog opnieuw in een grotere pot.

Toen ik de laatste keer in de DM was, kocht ik wattenschijfjes van het merk Ebelin. Deze waren erg betaalbaar en net zo goed als die van de Albert Heijn. Ik zou ze dus zeker opnieuw kunnen kopen, al is er geen DM bij mij in de buurt. Hangt er maar net of ik er nodig heb bij mijn volgende bezoek. Ze pluizen niet en hebben een dubbele zijde, dus dat vind ik persoonlijk twee van de belangrijkste zaken.

Wie wattenschijfjes zegt, zegt ook wattenstaafjes. Deze Cotton Buds kocht ik bij Primark. Voor slechts 1 euro krijg je 200 stuks! Ik moet wel zeggen dat hier op staat dat deze niet geschikt zijn om je oren mee schoon te maken, maar dat ze specifiek als make-up hulpmiddel dienen. Ik heb maar flink geluisterd en deze enkel aan mijn make-uptafel gebruikt. Ik heb deze inmiddels opnieuw gekocht en doe dat nadien zeker weer!

Het lijkt wel of ik alle basic spullen op korte tijd tezamen heb opgemaakt. Op deze foto zie je namelijk nogmaals reinigingsdoekjes, deze keer zijn ze van Flormar. Ik heb deze al vaak opnieuw gekocht en ben dat zeker nog van plan in de toekomst. De doekjes ruiken lekker fris en verwijderen goed make-up, zowel op mijn gezicht als swatches. Het enige nadeel is dat er slechts 20 doekjes in een pakje zitten.

NYX is een merk dat in België helaas niet te koop is. Ook in Nederland en Duitsland is het vaak even zoeken waar je er voor terecht kan. Deze HD Concealer heb ik al eens eerder gehad en ik ben er erg tevreden over. Het is een lichte kleur die perfect de roodheden op en rond mijn neus aanpakt. Hij is medium dekkend en goed uit te werken. Ik zou deze graag opnieuw kopen, alleen is het nog een beetje zoeken waar dan precies.

Van Maybelline heb ik de Dream Fresh BB Cream opgemaakt. Dit kleine tubetje is erg fijn in gebruik, maar dus ook erg snel leeg. Hij kost zo’n 10 euro en dat vind ik toch al behoorlijk wat voor een product dat zo snel op is. Hij bevat ook SPF30 en heeft ook een voedende functie. Ik vind hem erg fijn voor op de dagen dat ik geen dikke laag foundation wil en vooral op warme dagen en op vakantie is dit erg fijn. Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht.

Van het merk Cowshed had ik nog nooit gehoord, tot ik er een product van ontdekte in mijn Deauty box. Ik was meteen benieuwd en ging onmiddellijk aan de slag met deze Chamomile Refreshing Toner. Ik vond de geur niet echt geweldig, maar de werking was wel fijn. Ik heb geen idee waar ik dit merk kan kopen, want ik ben nieuwsgierig naar andere producten geworden. Prima toner, maar omwille van de geur zou ik hem niet snel opnieuw kopen, al was ik er tegen het einde wel aan gewend.

Een vaste waarde in mijn opgemaakt artikels is toch wel deze Signal White System Tandpasta. Eigenlijk gebruik ik nooit een andere omdat ik hier wel tevreden over ben. Of hij mijn tanden nu echt witter maakt, weet ik niet. De smaak is in ieder geval perfect voor mij: fris zonder te sterk te zijn. Ik koop deze telkens weer opnieuw.

Het belangrijkste aan mijn abonnement bij Deauty vind ik dat ik de producten ook effectief ga gebruiken. Dit artikel heeft al meerdere lege verpakkingen van zo’n box gehad, dus missie geslaagd! Ook deze mini droogshampoo van Batiste in de Floral & Fruity Blush variant is daar een goed voorbeeld van. Ik heb normaal altijd de Tropical droogshampoo maar ook deze is me goed bevallen. Het zou dus best kunnen dat ik deze eens in een grote verpakking aanschaf.

Bij het opmaken van mijn gezichtsmasker had ik het al over die leuke set van Hema die ik voor mijn verjaardag kreeg. Deze rode kaars zat ook in het pakket en hebben Nick en ik dus ook in maart al opgemaakt. Helaas was het geen geurkaars, maar ’s avonds een kaarsje aansteken vind ik hoe dan ook wel gezellig. Het liefst heb ik wel kaarsen met een lekker geurtje, dus deze zou ik niet snel opnieuw kopen.

Ik heb jullie nog niet zo lang geleden laten weten dat ik mijn stash heb opgeruimd en nadien een ruilmoment met vriendinnen heb georganiseerd. In dit artikel konden jullie lezen dat ik Coconut Scented Bath Salts van Fruit Balance had overgenomen van iemand om Nick een plezier te doen. Hij ging met deze korrels in bad en vond er eerlijk gezegd niet veel aan. Het water kreeg geen kleur of geur en ook een extra zachte huid viel nergens te bespeuren. Ik zou deze dan ook zeker niet aanraden.

Ik probeer om iedere week een maskertje op mijn gezicht te smeren, maar het komt er niet altijd van. In maart heb ik dit Paradise Island masker van Balea opgemaakt. Het was een duopack en het eerste pakje heb ik al een hele tijd terug gebruikt. Het rook fris naar kokos en vakantie, en het zou ontspannend werken voor de huid. Als ik me niet vergis, was dit masker Limited Edition, dus ik zou het niet opnieuw kunnen kopen. Het masker was niet slecht maar ook niet spectaculair.

Ik besef net dat ik deze maand maar liefst 32 dingen heb opgemaakt en dat we nu aan het laatste product zijn aangekomen. Je ziet hier nog de kleine restanten van wat ooit het Cranberry zeepje van The Body Shop is geweest. Ik ben geen fan van solide zeep onder de douche, dus ik heb deze gebruikt om mijn handen mee proper te boenen. Zoals je ziet zitten er ook kleine spikkels in de handzeep, die zorgden voor een exfoliërend effect. Niet geschikt voor de gevoelige en droge huidjes onder ons. Ik zou deze niet snel opnieuw kopen, maar dat is vooral omdat ik niet zo’n fan ben van zeepblokjes.


Wauw, dat waren echt ontzettend veel producten deze maand! Welke is jouw favoriet? En ben ik echt de enige die zoveel dingen opmaakt in zo’n korte tijd? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Woow, je hebt wel erg veel opgemaakt! Enkel jammer dat die remover van bobby brown slecht is geworden en je er niet tegen kon!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja ik maak altijd belachelijk veel op! ;-) En dat vond ik inderdaad ook erg spijtig! :-)

      Verwijderen