zondag 3 april 2016

Julie | Maskerreview: Hema – Berry Delight

http://www.verodoesthis.be/2016/03/julie-maskerreview-hema-berry-delight.html

Voor mijn verjaardag kreeg ik veel cadeaus van al mijn lieve vrienden en collega’s. Van Charlotte kreeg ik een pakketje van Hema met drie kaarsen en drie gezichtsmaskers. Dit komt natuurlijk goed van pas voor mijn artikel op de eerste zondag van de maand, aangezien ik dan altijd een maskerreview online laat komen. Vandaag is het eerste masker uit deze set aan de beurt. Ik koos voor een kleimasker met de naam Berry Delight. Het zou een hydraterend en reinigend masker moeten zijn. Ik was heel benieuwd, aangezien de opdruk ‘time to reset’ wel van pas komt in deze drukke periode! Ik kan je alvast verklappen dat het een kleurrijk masker is! Benieuwd? Lees dan zeker verder…

Op de achterkant van de verpakking kan je alvast een korte uitleg vinden over dit masker. Zoals ik al zei is het dus een hydraterend en reinigend kleimasker. Over het algemeen ben ik wel fan van kleimaskers, dus ik had hoge verwachtingen. Het masker kreeg de naam Berry Delight en bevat dan ook extracten van bosbes, framboos en cranberry.Op de foto hierboven kan je de ingrediënten van dit masker bekijken. Er zitten enkele verzachtende en natuurlijke ingrediënten in, maar ik zie ook parfum in de lijst staan. Opgelet dus als je hier gevoelig aan bent. Verder ken ik niet de betekenis van elk woord in de lijst, maar met alle allergieën van mensen, deel ik deze lijst altijd graag. Zelf weet je het beste wat je huid wel of niet kan verdragen en waar je dus voor moet opletten in zo’n lijst.Als je het pakje uit de verpakking haalt, krijg je nog een beetje meer info over het product en een gebruiksaanwijzing. Zoals bij vele maskers, laat je ook deze 10 tot 15 minuten intrekken voor je hem kan verwijderen. Je spoelt deze gewoon af met water en dat vind ik zelf toch altijd nog het handigst.
Ik was aangenaam verrast door de kleur van dit masker. Ik heb de laatste tijd enkel van die crème textuur maskers gebruikt en die was ik een beetje beu gezien. Zoals je kunt zien is het masker erg kleurrijk en geeft het een soort metallic glans. Ik vond dit super tof, maar dit zegt natuurlijk niks over de werking. Na gebruik voelde mijn huid comfortabel aan en erg zacht. Ik vind een masker altijd erg ontspannend, dus ik vond het fijn om te gebruiken. Is er mij nu iets spectaculair opgevallen aan mijn huid? Nee, helaas niet. Maar dat heb ik eigenlijk nog nooit echt meegemaakt, behalve met het chocolade en aardbei masker van Freeman. Ik zou dit masker zeker nog eens opnieuw willen kopen omdat ik het fijn vond om te gebruiken.


Hebben jullie al eens een masker van Hema gebruikt? En wat is jullie favoriete soort masker? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Fijn is die he ! Jammer dat hij ( in ieder geval in NL ) uit het assortiment gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind vooral die roze kleur echt grappig, haha! En oei, snel nog inslaan dan! ;-)

      Verwijderen